reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko oby te wojny zakończyły się szybkim rozejmem. Miłej wizyty :-)
Rozbijamy skarbonkę i kupujemy rowerek, pierwsza inwestycja Majusi :-). Słońce zaświeciło, ale zimno jakoś jest.
Głodna jestem a jak na złość obiad sam się nie zrobi. Miłego dnia

reklama
Ach myszko tez mam lenia ale do pracy musiałam sie zmusić, a tak jeszcze bym pospala, Kana u nas dzisiaj pochmurno i 16 stopni tylko , Zappminajko daj znać po wizycie u lekarza, czekamy:)

Zanplo my już z pieniążków skarbonkowych kupiliśmy straż pożarną x2 i cysternę. Teraz Janosik zbiera na zdalnie sterowanego Złomka. Trochę mu jeszcze zostało - ma 35zł a Złomek kosztuje ok 100zł. Przesyłkę ja zasponsoruje :-) Jak nie uzbiera do Dnia Dziecka, to się dołożymy :-)
Janek jest zachwycony i za każdym razem jak dostanie chociażby 1zł, musi "policzyć" ile ma. I niech się uczy :tak:
Tak samo, jak nie pozwalam mu za długo bawić się wodą, włączać światła w dzień - tłumaczę mu, że to wszystko kosztuje. I mimo, że to dla niego rachunki to abstrakcja póki co, to słucha i pilnuje się.

Zapominajko bedzie dobrze:*

No u nas Mariczka ze swoich skarbonkowych oszczędności kupiła sobie świnke morska... Tak bardzo chciała mieć zwierzatko, ze w końcu sie zgodziliśmy :) a nasz Diego to niezły agencior jest...

A poza tym dzisiaj Mariczka znalazła biedronke na parapecie i jak dzwonił Miś to mu powiedziała, ze ma nowe zwierzatko, mamusia sie zgodziła ale nie powie mu co, bo to jest niespodzianka.... Tak sie usmialam bo on naprawdę myśli, ze to jakiś pies czy kot....a MAri za nic nie chciała zdradzić co to naprawdę jest ....powiedziała, ze nie bedzie niespodzianki:p
Niech sie pomeczy troszkę tatus, a co:)

Wpadłam do Was na chwilkę przed kąpielą małego łobuza.

Kana ... uśmiałam się z tego zwierzątka :-D

Zapominajko powiedz mężowemu , że kobiecie w ciąży się nie odmawia :-D

Mati oczywiśćie też ma skarbonkę, ale jeszcze nic nie kupił za swoje pieniążki, nawet nie wiemy ile ich tam już ma :szok:. Ostatnio tylko powiedział, że na Dzień Kobiet mamusi kupi za pieniążki ze skarbonki ... uwaga !!! .... miskę- do pieska :szok::eek:

Dzień dobry... ja juz jestem...w pracy, witam się z kubaskiem herbatki...

nareszcie piatek...i 4 dni wolnego bo ide na urlop:-)

reklama
Do góry