reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny:-)

Pogoda u nas dzisiaj okropna,leje i nawet nie ma jak wyjść z domu...Fabian dostaje szajby,za długo już nie ma co robić,chyba go zaraz wygonię na ten deszcz to mu przejdzie:-p Oliwia tak padła,że zasnęła Mariuszowi na rękach:szok: Pierwszy taki numer w jej życiu;-)

W piątek byłam z pindzią na szczepieniu.Bidulka napłakała się,a później miała jeszcze pobieranie krwi.Na szczęście morfologia jest dobra:-) Maluńka waży 7 kg.

Miałam do Was wtedy napisać,ale Olinka spadła z łóżka:-:)no: I już do niczego nie miałam głowy tak sie przestraszyłam.Nie wiem jak to sie stało,ledwo obróciłam głowę,a ona fiknęła:-( Miała tylko śliwkę na czułku,ale czuję się mimo to okropnie...

Jutro mamy z Fabiankiem pierwsze spotkanie w przedszkolu:-) Ale będzie szczęśliwy:-)
A dziś robiliśmy zakupy dla przedszkolaka.Bluzki,bluzeczki,spodnie,skarpetki,majtki...Ze wszystkiego już powyrastał:szok: I kupiłam mu takie fajne trampki,z których jestem najbardziej zadowolona:tak:

Życzę miłej niedzieli babeczki:-)

reklama
witam:)
u nas weeknd dobiega juz konca:)
pogoda nam bardzo dopisala cieplo wrecz upalnie i zero kropli deszczu:)
pozniej wkleje zdjecia z wypadu do zoo w towarzystwie Basieński:)

Witam Dziewczyny!
Dłuższy czas mnie nie było ale mam nadzieję że teraz uda mi się częściej do was zaglądać :).
Postaram się troszkę was nadrobić ale nie wiem czy mi się to uda bo dość długo mnie tutaj nie było.
U nas dużo się wydarzyło w ostatnim czasie i niestety niewiele z tych rzeczy to coś miłego. Ja na razie dalej pracuję tzn jestem na stażu ale niestety tylko do września i raczej marne perspektywy na zostanie tam dłużej. Szkoda bo już się przyzwyczaiłam i dużo nauczyłam a tak za chwilę będę musiała szukać pracy i uczyć się pewnie nowych rzeczy.
Gabi rośnie, ma się w miarę dobrze, dostała się do przedszkola co mnie niezmiernie cieszy ponieważ dwukrotnie rozmawiałam z dyrektorką w przedszkolu przed przyjęciem i dwa razy mi powiedziała że Gabi jest za mała i jej nie przyjmie ale mam prawo składania papierów więc co zrobię to moja sprawa. Więc złożyłam i dobrze bo Gabi się dostała.
Z tych mniej przyjemnych rzeczy to dowiedzieliśmy się że Gabi najprawdopodobniej w najlepszym przypadku ma padaczkę.
Jak na razie nastrój ma kiepski ale mam nadzieję że mi się troszkę poprawi jak wypocznę na urlopie.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.

hej.
/ciężki weekend za mną, codziennie cale dnie nad jeziorkiem a dzis od rana wielkie sprzatanie chałupy, dopiero co usiadlam. ehhh. Ale za to wchodze na bb a tu taka niespodzianka! :)

darina co się dzieje z małą że takie przypuszczenia?

Darina zmartwiłaś mnie ta informacją.
Skąd w ogóle takie przypuszczenia?

darina co się dzieje z małą że takie przypuszczenia?
Gabi jak była jeszcze malutka miała ok 4 m-cy straciła przytomność, w szpitalu zrobili jej badanie eeg głowy i wyszło ze zmianami więc dostaliśmy skierowanie do neurologa która nam wtedy powiedział że to może być taka jej uroda i nic nie mamy się martwić tylko ją obserwować, no i tak po 2 latach obserwacji powtórzyliśmy badanie eeg i lekarka jak odczytywała wyniki to nam powiedziała że Gabi ma padaczkę ale nic z tym na razie nie zrobi, mam czekać na następny atak a jeśli do listopada nic się nie wydarzy to mamy się zgłosić i weźmie Gabi na oddział i zrobi jej badania pod kątem tego czy to nie jest guz.

ok wstawilam kilka fotek reszta jutro:)

Darina trzymaj sie kochana
dzięki

Hej dziewuszki. U nas od godziny okropnista burza. Grzmi z każdej strony. Wracaliśmy w samym środku ulewy od mojej nowej koleżanki poznanej w szpitalu. Ma 5 letniego synka który prawie 3 godziny się wściekał z Jaśkiem. Janek usnął w 5 minut po kąpieli :-D

Darina - ja to bym wolała sprawdzić u innych specjalistów. Jakaś taka dziwna ta pani doktor. Zapominajka ma rację - przecież jeśli to guz to nie można czekac.

reklama
Hej u nas weekend i urlop P dobiegł końca:-(
pogoda była cudna...grzało przez weekend, wiec korzystaliśmy....

ale wróciłam taka naładowana energią ze rozpakowałam torby i nawet 3 pralki nastawiłam...mimo niedzieli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i nadal cieplutko....ale pewnie te deszcze od was i do nas przyjdą:sorry::sorry:

Darina witaj....ja tez to skonsultowałabym...:zawstydzona/y:

Do góry