reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Witamy my sobotnia pora
Blizniaczku dziekuje, nocka spokojna,ale spac nie moglam jakos..., a Tobie kochana zycze powodoznka, w koncu zla passa musi sie odwrocic....my tez na to czekamy... trzymkaj sie....przytulam mocno:*
A w ogole co ja mialam za sen nad ranem
Musialam zrobic zdjecia do paszportu, wiec wchodze patrze,a tak nasza MYszqa pstryka fotki... no to sie smieje,ze jak fajnie,ale jestem zaskoczona...rozmawiamy, Myszqa smieje sie,ze jak tylko skonczy robic sesje Pyciolkowi ,to od razu zrobi nam zdjecia....czekamy,ale z ciekawosci zagladam za parawan,a tam Pyciolek z duzym ciazowym brzuszkiem ma sesyjke na stojaco i na lezaco....ale tak pieknie Pyciolek wygladala,ze szok..... i jesszcze moiwe do Kamila,ze chyba czas na drugiego bobaska....
Rozmawiamy... Myszqa robi nam zdjatka i po Pyciolka przyjezdza mezowy z Alexem i Myszqowym Jaskiem....
No i film pryska,bo Marika buzi mnie wkladajac mi palec do buzi
A tak poza tym to chyab u Was cieplutko,ze takie pustki zawitaly
milego dzionka kochane....bede zagladala
Kana - zaczynam czytać i jakoś mi umknęło że to był sen - czytam raz, drugi i się zastanawiam o co chodzi????? Coś mnie ominęło? Czy ktoś się pode mnie podszywa???? I po raz kolejny czytam - a to sen taki miałaś
Myszqa
Przyszłam się pożegnać, nie będzie nas tydzień, wyjeżdzamy jutro raniutko. Na szczęście udało mi sie jakoś spakować oby tylko pogoda dopisała. Zamelduje sie jak wrócę. Papa
Duuuuuuuuuuuuuużo słoneczka życzę :-) Odpoczywajcie sobie spokojnie :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana niezły sen!!!
Zanplo udanej zabawy i słoneczka!!!
U nas dzisiaj ślicznie, więc korzystamy
Zanplo udanej zabawy i słoneczka!!!
U nas dzisiaj ślicznie, więc korzystamy
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie wieczorkiem
my juz u rodzicow, dzis w nocy wyruszamy nad morze,a nasz tatus wraca do wawy:-(
wiec net bede miala za tydzien
kana, sen super!!!!
my juz u rodzicow, dzis w nocy wyruszamy nad morze,a nasz tatus wraca do wawy:-(
kana, sen super!!!!
kana161
Mama "terrorystek" :P
Przyszłam się pożegnać, nie będzie nas tydzień, wyjeżdzamy jutro raniutko. Na szczęście udało mi sie jakoś spakować oby tylko pogoda dopisała. Zamelduje sie jak wrócę. Papa
Zanpolo..... udanego urlopiku kochana trzymam kciuki za pogode))))
hahahah Nio,ale tak fajnie realnie wygladalyscie,ze sozk i moje zaskoczenie,ze tutaj w Knadzie jestescie hahahahaKana - zaczynam czytać i jakoś mi umknęło że to był sen - czytam raz, drugi i się zastanawiam o co chodzi????? Coś mnie ominęło? Czy ktoś się pode mnie podszywa???? I po raz kolejny czytam - a to sen taki miałaś
Mamusiu wygrzewajcie sie i korzystajcie !!!!! mam nadzieje,ze pogoda bedzie superwitajcie wieczorkiem
kana, sen super!!!!
A my juz po spacerkach, zakupach i obiadku.....teraz maly odpoczynek,a pozniej znowu pewnie jakies wedrowanie
sciskaw Was mocko:*
Kana super sen, ciekae co byłby dalej gdby Mari Ciebie nei obudziła:-)
Zanplo udanego odpoczynku
Mamusia odpoczywaj i Ty, udanego....
My dzisiaj cały dzionek korzystałysmy ze słoneczka....jeszcze jutro i wracamy a P do pracy...
Zanplo udanego odpoczynku
Mamusia odpoczywaj i Ty, udanego....
My dzisiaj cały dzionek korzystałysmy ze słoneczka....jeszcze jutro i wracamy a P do pracy...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czesć;
piję kawkę, ale pewnie wszystkie zajęte jesteście.
U nas dzisiaj szaro, ale na szczęście ciepło i na razie nie pada.
piję kawkę, ale pewnie wszystkie zajęte jesteście.
U nas dzisiaj szaro, ale na szczęście ciepło i na razie nie pada.
blizniaki2000
Witam niedzielnie
U nas niestety deszcz:-(
Kana, sen zarąbisty i też jestem ciekawa jak dalej by się potoczył
Zanplo, udanego rodzinnego wypoczynku
Mamusia, Wam też udanego wczasowania życzę.
Madzienko, obyście ten ostatni dzień przed powrotem milutko spędzili przy pięknej pogodzie.
Jak któraś ma za duzo słonka, to proszę troszkę do mnie przesłać.
Miłej rodzinnej niedzieli życzę
U nas niestety deszcz:-(
Kana, sen zarąbisty i też jestem ciekawa jak dalej by się potoczył
Zanplo, udanego rodzinnego wypoczynku
Mamusia, Wam też udanego wczasowania życzę.
Madzienko, obyście ten ostatni dzień przed powrotem milutko spędzili przy pięknej pogodzie.
Jak któraś ma za duzo słonka, to proszę troszkę do mnie przesłać.
Miłej rodzinnej niedzieli życzę
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam kochane
U nas juz wczorajszy wieczorny wypad do High Parku skonczyl sie tancem w deszczu hahaha
no i dzisiaj wcale nie jest lepiej....mocno leje od dobrych dwoch godzinek...... wiec mysle,ze dzisiaj to juz tak deszczo pozostanie...
i w zadnym wypadku nie zycze Wam takiej pogody
Mam chociaz nadzieje,ze damy rade isc poskakac w kaluzach,bo inaczje to male dziewcze rozniesie nam mieszkanie
sciskam Was.....do pozniej
U nas juz wczorajszy wieczorny wypad do High Parku skonczyl sie tancem w deszczu hahaha
no i dzisiaj wcale nie jest lepiej....mocno leje od dobrych dwoch godzinek...... wiec mysle,ze dzisiaj to juz tak deszczo pozostanie...
i w zadnym wypadku nie zycze Wam takiej pogody
Mam chociaz nadzieje,ze damy rade isc poskakac w kaluzach,bo inaczje to male dziewcze rozniesie nam mieszkanie
sciskam Was.....do pozniej