reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
I ja się witam. Weekend baardzo udany mimo że dość pracowity.
W nocy przeszła burza ale i tak to co gorsze poszło jakoś bokiem bo błyskało się strasznie, nad ranem jeszcze nieźle popadało ale teraz już pięknie świeci słońce.

Mamusia, Zanplo udanego wypoczynku.
Madzienka fajnie że urlop udany.
Tygrysku zdjęcia super.
Darina ja też uważam że lepiej się wybrać na konsultacje do jeszcze jakiegoś lekarza i trzymam kciuki za pracę.
Bliźniaczku przytulam.

I to wszystko co spamiętałam.

Moje dziewczyny jeszcze w piżamach się przewracają po łóżku i oglądają bajki. A ja nadrabiam porządki, pranie i zmywanie już wstawione, jeszcze tylko trochę ogarnąć i można będzie przyjąć że jako taki porządek jest

Witam i ja,
zaliczyłyśmy poranny spacerek i biorę się za obiad;-) Mojemu B wcisneli druga zmianę:wściekła/y: i gnieje w wyrze do 10-11 jak ja to zniosę przez cały tydzień:no::-(

Madzienko moja Bianka też ma uczulenie na komary, po bąblach póżniej ropka z tego wychodzi i paskudnie to wygląda:zawstydzona/y:
Darina ja też uważam ,że dobrze byłoby skonsultować to z innym lekarze,bo to zbyt poważna sprawa, trzymam kciuki aby było dobrze kochana

Witamy kochane i my:)

Po wczorajszych deszczach i burzyskach, dzisiaj przywiatala nas piekna pogoda, ze sloneczkiem i odpowiednia temperaturka:)
Mariczka oglada bajeczki, ja koncze kawusie i uciekamy troszke na spacerek, placyk i w koncu zrobic te zdjatka paszportowe:)

Ciesze sie ogromnie,ze udal sie Wam weekend:)
My wczoraj troszke pojezdzilismy z mama i Henkiem:)
A jutro mamy wazne spotkanie :ninja2:

Oki zmykam sie ogarnac i do pozniej kochane:*

A Darina fajniutko,ze jestes.... i tez uwazam,ze prywatna konsultacja bylaby jak najbardziej potrzebna....mysle,ze z takimi sprawami to nie ma zartow, zreszta sama wiesz to najlepiej pewnie....trzymam kciukasy za Was:*

reklama
Do góry