reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny:-)

Pogoda u nas dzisiaj okropna,leje i nawet nie ma jak wyjść z domu...Fabian dostaje szajby,za długo już nie ma co robić,chyba go zaraz wygonię na ten deszcz to mu przejdzie:-p Oliwia tak padła,że zasnęła Mariuszowi na rękach:szok: Pierwszy taki numer w jej życiu;-)

W piątek byłam z pindzią na szczepieniu.Bidulka napłakała się,a później miała jeszcze pobieranie krwi.Na szczęście morfologia jest dobra:-) Maluńka waży 7 kg.

Miałam do Was wtedy napisać,ale Olinka spadła z łóżka:-:)no: I już do niczego nie miałam głowy tak sie przestraszyłam.Nie wiem jak to sie stało,ledwo obróciłam głowę,a ona fiknęła:-( Miała tylko śliwkę na czułku,ale czuję się mimo to okropnie...

Jutro mamy z Fabiankiem pierwsze spotkanie w przedszkolu:-) Ale będzie szczęśliwy:-)
A dziś robiliśmy zakupy dla przedszkolaka.Bluzki,bluzeczki,spodnie,skarpetki,majtki...Ze wszystkiego już powyrastał:szok: I kupiłam mu takie fajne trampki,z których jestem najbardziej zadowolona:tak:

Życzę miłej niedzieli babeczki:-)

reklama
witam:)
u nas weeknd dobiega juz konca:)
pogoda nam bardzo dopisala cieplo wrecz upalnie i zero kropli deszczu:)
pozniej wkleje zdjecia z wypadu do zoo w towarzystwie Basieński:)

Witam Dziewczyny!
Dłuższy czas mnie nie było ale mam nadzieję że teraz uda mi się częściej do was zaglądać :).
Postaram się troszkę was nadrobić ale nie wiem czy mi się to uda bo dość długo mnie tutaj nie było.
U nas dużo się wydarzyło w ostatnim czasie i niestety niewiele z tych rzeczy to coś miłego. Ja na razie dalej pracuję tzn jestem na stażu ale niestety tylko do września i raczej marne perspektywy na zostanie tam dłużej. Szkoda bo już się przyzwyczaiłam i dużo nauczyłam a tak za chwilę będę musiała szukać pracy i uczyć się pewnie nowych rzeczy.
Gabi rośnie, ma się w miarę dobrze, dostała się do przedszkola co mnie niezmiernie cieszy ponieważ dwukrotnie rozmawiałam z dyrektorką w przedszkolu przed przyjęciem i dwa razy mi powiedziała że Gabi jest za mała i jej nie przyjmie ale mam prawo składania papierów więc co zrobię to moja sprawa. Więc złożyłam i dobrze bo Gabi się dostała.
Z tych mniej przyjemnych rzeczy to dowiedzieliśmy się że Gabi najprawdopodobniej w najlepszym przypadku ma padaczkę.
Jak na razie nastrój ma kiepski ale mam nadzieję że mi się troszkę poprawi jak wypocznę na urlopie.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.

hej.
/ciężki weekend za mną, codziennie cale dnie nad jeziorkiem a dzis od rana wielkie sprzatanie chałupy, dopiero co usiadlam. ehhh. Ale za to wchodze na bb a tu taka niespodzianka! :)

darina co się dzieje z małą że takie przypuszczenia?

Darina zmartwiłaś mnie ta informacją.
Skąd w ogóle takie przypuszczenia?

darina co się dzieje z małą że takie przypuszczenia?
Gabi jak była jeszcze malutka miała ok 4 m-cy straciła przytomność, w szpitalu zrobili jej badanie eeg głowy i wyszło ze zmianami więc dostaliśmy skierowanie do neurologa która nam wtedy powiedział że to może być taka jej uroda i nic nie mamy się martwić tylko ją obserwować, no i tak po 2 latach obserwacji powtórzyliśmy badanie eeg i lekarka jak odczytywała wyniki to nam powiedziała że Gabi ma padaczkę ale nic z tym na razie nie zrobi, mam czekać na następny atak a jeśli do listopada nic się nie wydarzy to mamy się zgłosić i weźmie Gabi na oddział i zrobi jej badania pod kątem tego czy to nie jest guz.

ok wstawilam kilka fotek reszta jutro:)

Darina trzymaj sie kochana
dzięki

Hej dziewuszki. U nas od godziny okropnista burza. Grzmi z każdej strony. Wracaliśmy w samym środku ulewy od mojej nowej koleżanki poznanej w szpitalu. Ma 5 letniego synka który prawie 3 godziny się wściekał z Jaśkiem. Janek usnął w 5 minut po kąpieli :-D

Darina - ja to bym wolała sprawdzić u innych specjalistów. Jakaś taka dziwna ta pani doktor. Zapominajka ma rację - przecież jeśli to guz to nie można czekac.

reklama
Hej u nas weekend i urlop P dobiegł końca:-(
pogoda była cudna...grzało przez weekend, wiec korzystaliśmy....

ale wróciłam taka naładowana energią ze rozpakowałam torby i nawet 3 pralki nastawiłam...mimo niedzieli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i nadal cieplutko....ale pewnie te deszcze od was i do nas przyjdą:sorry::sorry:

Darina witaj....ja tez to skonsultowałabym...:zawstydzona/y:

Do góry