blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam slonecznie, nareszcie troszkę lata u nas
Mamusiu, zdrówka dla Karolinki.
Lecę na balkonik, może troszke słońca załapię
Dobrze kojarzysz, bo ja taka pracowita jestem, pracuje tu i tu, latem dostaje delegację i pracuje nad morzem, a po sezonie wracam do okien:-)Aga a Ty nie pracujesz już u rodziców? Bo chyba dobrze kojarzę że Ty coś z oknami miałaś wspólnego?
widziałam, ze Edee juz podała:-)Bliźniaki masz jakieś www tego domu wczasowego?
Ważne ze juz po wszystkim, teraz tylko oszczędzaj sie wracaj do zdrówka, a kilogramów kilka chętnie Ci odstąpię.Jestem! :-)
Wczoraj wróciłam do domu od mamy ale miałam gorączkę, kaszel i poszłam spać zaraz.
No więc już bez woreczka. 5 kg szczuplejsza :-) a jeszcze mam tydzien diety ścisłej. Operacja- ok. Niestety źle zniosłam narkozę i bardzo wymiotowałam w piątek i sobotę. Więc dlatego mnie dłużej przetrzymali. Pierwszy tydzien najgorzej było ze wstawaniem i chodzeniem ale jakoś dałam radę. W poniedziałek tydzien temu pojechałam do mamci żeby mnie trochę odciązyła. A dziś byłam na zdjęciu szwów. Jeszcze nie bardzo mogę Jaśka nosić ale już chodze normalnie :-)
W piątek moja mama poleciała do USA do swojej siostry na miesiąc. Wczoraj już się opalała nad oceanem - szczęściara. Ja za tydzien znowu jadę do wołomina zeby moja babcia nie siedziała sama a poza tym mam nadzieję wreszcie będzie słoneczko.
Dobra, lecę was nadrobić, trochę tego jest
Mamusiu, zdrówka dla Karolinki.
Lecę na balkonik, może troszke słońca załapię