reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanuś my mamy taka z kółeczkami z przodu i jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni...z resztą u nas wszystkie lubelskie maluszki na takich hulają!!!

Mamusia zdroweczka dla Karolci....

Agatkas udanego wyjazdu!!!

a gdzie nasza bizneswomen Agacia??

reklama
u nas piekne sloneczko i cieplutko !!!! hurra!!!!;d:)
zaliczylismy plac zabaw no i pranie wreszcie schnie na balkoniku jupi:)

Mamusiu i bylas u lekarza???

Myszko dzielna kobieto z tym ciagnieciem szwów doskonale cie rozumiem :( doskonale pamietam ze wstanie z lozka po cesarce zajmowalo mi baaaaaaaaaaaaardzoooooooooo duzo czasu:)

Madziu super ze grill sie udal:)

Asiulka z ciebie tez dzielna kobitka:)

Myszko witaj wśród nas!!!
Współczuję ci z całego serca bólu i nieprzyjemności po narkozie. Teraz będzie już tylko lepiej.

U nas też słonka się przebija. Może od jutra faktycznie będzie już cudne lato.

u nas piekne sloneczko i cieplutko !!!! hurra!!!!;d:)
zaliczylismy plac zabaw no i pranie wreszcie schnie na balkoniku jupi:)

Mamusiu i bylas u lekarza???

Myszko dzielna kobieto z tym ciagnieciem szwów doskonale cie rozumiem :( doskonale pamietam ze wstanie z lozka po cesarce zajmowalo mi baaaaaaaaaaaaardzoooooooooo duzo czasu:)

Madziu super ze grill sie udal:)

Asiulka z ciebie tez dzielna kobitka:)
nie d0piero kolo 19

Dzien dobry Dziewczynki:tak:
Az mi wstyd pisac po tak dlugiej nieobecnoscim, ale o tym juz napisalam Wam na innym watku, wiec nie bede sie powtarzac:no:
Jestem teraz u rodzicow, bo my wciaz nie mamy internetu, dlatego znow egoistycznie napisze tylko o sobie.
U wszystko po staremu, czyli dobrze. Dzieciaczki rosna, a ja zajmuje sie domem, co czasami juz totalnie mnie dobija i zastanawiam sie jak ja tak dlugo jeszcze wytrzymam.
Zuzia jest nadal mala kluseczka, ale w koncu zatrzymala sie z przyrostem i moze ja wyciagnie w gore jak zacznie sie troche wiecej ruszac. Poza tym jest bardzo absorbujaca, wymaga mojej ciaglej uwagi no i nadal budzi sie w nocy. Dzis mielismy przelom ze spaniem, po raz pierwszy od urodzenia przespala mi cala noc:tak: Ale ja juz tak jestem przyzwyczajona do niewyspania, ze juz nue potrafie spac normalnie;-)
Powiedzcie mi Kochane czy sa jeszcze jakies dzieciaczki na forum, ktore niewiele mowia? Bo niestety moj Filip wciaz nie mowi, tzn cos tam mowi, ale bardzo niewiele i w wiekszosci po swojemu. Poza tym juz duzy z niego chlopczyk, smoka juz nie mamy i siusiamy do kibelka.
Moja krolewna sie odzywa, wiec zmykam do niej. To taki cycus mamusi, tylko ja i nijkt wiecej:tak:

asiulka-mój olek tez mówi po swojemu a do tego za nic nie chce rozstać się z pampersem... Normalnie dzidziuś....

Jestem! :-)

Wczoraj wróciłam do domu od mamy ale miałam gorączkę, kaszel i poszłam spać zaraz.
No więc już bez woreczka. 5 kg szczuplejsza :-) a jeszcze mam tydzien diety ścisłej. Operacja- ok. Niestety źle zniosłam narkozę i bardzo wymiotowałam w piątek i sobotę. Więc dlatego mnie dłużej przetrzymali. Pierwszy tydzien najgorzej było ze wstawaniem i chodzeniem ale jakoś dałam radę. W poniedziałek tydzien temu pojechałam do mamci żeby mnie trochę odciązyła. A dziś byłam na zdjęciu szwów. Jeszcze nie bardzo mogę Jaśka nosić ale już chodze normalnie :-)
W piątek moja mama poleciała do USA do swojej siostry na miesiąc. Wczoraj już się opalała nad oceanem - szczęściara. Ja za tydzien znowu jadę do wołomina zeby moja babcia nie siedziała sama a poza tym mam nadzieję wreszcie będzie słoneczko.
Dobra, lecę was nadrobić, trochę tego jest :szok:

Myszqo-wracaj do zdrówka i nie nadwyrężaj się :tak:

reklama
Do góry