Dzien dobry Dziewczynki
Az mi wstyd pisac po tak dlugiej nieobecnoscim, ale o tym juz napisalam Wam na innym watku, wiec nie bede sie powtarzac
Jestem teraz u rodzicow, bo my wciaz nie mamy internetu, dlatego znow egoistycznie napisze tylko o sobie.
U wszystko po staremu, czyli dobrze. Dzieciaczki rosna, a ja zajmuje sie domem, co czasami juz totalnie mnie dobija i zastanawiam sie jak ja tak dlugo jeszcze wytrzymam.
Zuzia jest nadal mala kluseczka, ale w koncu zatrzymala sie z przyrostem i moze ja wyciagnie w gore jak zacznie sie troche wiecej ruszac. Poza tym jest bardzo absorbujaca, wymaga mojej ciaglej uwagi no i nadal budzi sie w nocy. Dzis mielismy przelom ze spaniem, po raz pierwszy od urodzenia przespala mi cala noc
Ale ja juz tak jestem przyzwyczajona do niewyspania, ze juz nue potrafie spac normalnie;-)
Powiedzcie mi Kochane czy sa jeszcze jakies dzieciaczki na forum, ktore niewiele mowia? Bo niestety moj Filip wciaz nie mowi, tzn cos tam mowi, ale bardzo niewiele i w wiekszosci po swojemu. Poza tym juz duzy z niego chlopczyk, smoka juz nie mamy i siusiamy do kibelka.
Moja krolewna sie odzywa, wiec zmykam do niej. To taki cycus mamusi, tylko ja i nijkt wiecej