reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki :-)
Agacia może coś z hello kitty?
Agacia82
Mami :)
Dzięki :-)
Juz tez się tak nad tym zastanawiałam, sama nie wiem ona jest taka wybredna i zniczego się nie cieszy. A nie chce drogiero prezentu kupować, bo to tylko zajączek.
vive
Fanka BB :)
Zapominajko-wszystkiego najlepszego!!!!
Muszę Wam się pochwalić jakie mam złote dziecko-od jakiegoś czasu śpi w nocy 8 godzin (pewnie spałby więcej, ale go budzę na cycusia), sam zasypia w łózeczku po kąpaniu, prawie nie płacze, nie ma kolek, w dzień prawie cały cza śpi, albo leży sobie grzecznie, po prostu Aniołek :-) W moim przypadku nie sprawdziło się, ze jeśli matka w czasie ciąży jest nerwowa, to dziecko też będzie-z Olkiem w ciąży miałam sielankę, a z Maksem kupę nerwów i stresów....
Muszę Wam się pochwalić jakie mam złote dziecko-od jakiegoś czasu śpi w nocy 8 godzin (pewnie spałby więcej, ale go budzę na cycusia), sam zasypia w łózeczku po kąpaniu, prawie nie płacze, nie ma kolek, w dzień prawie cały cza śpi, albo leży sobie grzecznie, po prostu Aniołek :-) W moim przypadku nie sprawdziło się, ze jeśli matka w czasie ciąży jest nerwowa, to dziecko też będzie-z Olkiem w ciąży miałam sielankę, a z Maksem kupę nerwów i stresów....
Myszqa
Fanka BB :)
To ja miałam dziś ciekawą akcję z Jaśkiem. Robiłam kolejny przegląd jego ubrań, bo ten pieron tak szybko rośnie że co chwila jest coś za małe. I znalazłam jego stare trampki. Jasiek je złapał i mówi, ze jego buty. Na co ja że tak, że jego ale już są za małe i trzeba je uprać i oddać Frankowi (kolega Jasia). I odłożyłam je na podłogę. Za chwilę poszłam wystawiać ze zmywarki i słyszę że w łazience leci woda. Wchodzę a tam: Mami Jaś "pierze" buti. Jasiek faktycznie wziął sie za pranie butów:-) No dobra niech pierze, będzie miał chwile zajęcie. Po 5 minutach słysze moją szczoteczkę elektryczną - Jaś myje buty moją szczoteczką. No nic, zabrałam, dałam dziecku szczoteczke do paznokci i wyszłam. Zadzwoniła moja siostra, plotki, ploteczki. Wchodzę sprawdzic jak tam pranie butów - a tam Jas cały uprany. Mokry calusieńki. I z uśmiechem od ucha do ucha wsadza głowę pod kran.
Zrobiłam fotki ale coś nie chcą mi się dodać.:-(
Zrobiłam fotki ale coś nie chcą mi się dodać.:-(
Ostatnia edycja:
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Juz tez się tak nad tym zastanawiałam, sama nie wiem ona jest taka wybredna i zniczego się nie cieszy. A nie chce drogiero prezentu kupować, bo to tylko zajączek.
Agaciu teraz na topie jest "Barbie i sekret wróżek" więc może coś związanego z tym filmem albo sam film
BARBIE I SEKRET WRÓŻEK polski DUBBING DVD NOWOSC (1559447485) - Aukcje internetowe Allegro
BARBIE Wrozka SEKRET WROZEK T7349 Promocja! (1555146010) - Aukcje internetowe Allegro
albo coś z Hanna Montana.
Skoro piszesz że ta dziewczynka taka bardziej wybredna to raczej nie zapędzałabym się w Hello kitty bo nawet moja natka uważa że Kitty jest dla dzidziusiów a ona woli Balbi
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witamy Piątkowo
Kochane macie te przezycia....
Myszqa Jasiek to model nie z tej ziemi.....taka szkoda,ze tych zdjątka nie załadowałas.....ale usmiałam się nawet czytając
Vive super,ze masz takiego grzeczniutkiego maluszka odpoczywaj i ciesz sie macierzyństwem....
no ja w ciąży z Mari tez byłam dosc nerwowa...z bratem miałam niezłe numery zresztą pewnie co niektóre pamiętają, moje wylewane smutki....
potem od maja do wrzesnia był u mamy to miałam spokój.....ale jak wrócił na sama koncówke to dalej powtorka z rozrywki....
i Mari jest troszke nerwuskiem,ale czy po tym...
Agaciu pomysł z Barbie jest super....i Kokusia ma racje ta barbie wróżka byłaby super myślę...albo taka Barbie z pieskami, czesto ja reklamują na mini mini....Mari oszalała na jej punkcie...i tez czeka na zajaczka....chociaz hello kitty tez bardzo lubi.....ale dla 5 latki....Barbie powinna byc si
a u nas nadal zimno 4 stopni(( ale przynajmniej nie pada....gdzie to słonce co zapowiadają??????????
uciekam robic sniadankobuziaczki
A Agatkas napisz jak się cosik ruszy małej
Kochane macie te przezycia....
Myszqa Jasiek to model nie z tej ziemi.....taka szkoda,ze tych zdjątka nie załadowałas.....ale usmiałam się nawet czytając
Vive super,ze masz takiego grzeczniutkiego maluszka odpoczywaj i ciesz sie macierzyństwem....
no ja w ciąży z Mari tez byłam dosc nerwowa...z bratem miałam niezłe numery zresztą pewnie co niektóre pamiętają, moje wylewane smutki....
potem od maja do wrzesnia był u mamy to miałam spokój.....ale jak wrócił na sama koncówke to dalej powtorka z rozrywki....
i Mari jest troszke nerwuskiem,ale czy po tym...
Agaciu pomysł z Barbie jest super....i Kokusia ma racje ta barbie wróżka byłaby super myślę...albo taka Barbie z pieskami, czesto ja reklamują na mini mini....Mari oszalała na jej punkcie...i tez czeka na zajaczka....chociaz hello kitty tez bardzo lubi.....ale dla 5 latki....Barbie powinna byc si
a u nas nadal zimno 4 stopni(( ale przynajmniej nie pada....gdzie to słonce co zapowiadają??????????
uciekam robic sniadankobuziaczki
A Agatkas napisz jak się cosik ruszy małej
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam piątkowo;
u mnie przygotowania do imprezy całą parą. Manu gotowe, lista zakupów zrobiona. A za moment biorę się do pakowania Igorka, ponieważ jedzie na dyżur do babci.
u mnie przygotowania do imprezy całą parą. Manu gotowe, lista zakupów zrobiona. A za moment biorę się do pakowania Igorka, ponieważ jedzie na dyżur do babci.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajko udanej imprezki)))
co przyrządzasz pysznego???
co przyrządzasz pysznego???
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana tarty przygotowuję, sałatkę, a jak nie starczy to zamówię głodomorom pizzę jeszcze