reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien doberek kochane:*

Nie wiem jak u Was u mnie pięknie!!!!!!!!!!!!
słoneczko i cieplutko....ach ach ach...:)

Cudownie mi się spałko, wiec moje dziecie postanowiło wstac o 7:00....a co?
jeszcze dzisiaj zakupki mnie czekaja, ostatnie <mam nadzieje> pranie,a mis idzie do dentysty wyrwać ósemkę....

Wczoraj pisałam z mamą i u nich popadywał śnieg.....;/ super po porostu rewelacja....ale smiała sie,ze tam pogoda się zmienia bardzo szybko....i np pare dni temu było słono i plus 20 stopni....wiec mam nadzieje,ze tez przywieziemy troszke tej pieknej pogody...

Tygrysku
pochwal sie co pokupowałas....:)
o my jeszcze kupilismy wczoraj Mari adidaski....pozniej walne fotosika:)

czesc dziewczynki u nas sliczna pogoda od rana:)
z soboty na niedziele mielismy maly incydent z wymiotami ech filipkowi zaszkodzila skorka z pomidorwo w sosie do spaghetti;/ ech niby pomidory obrane w puszce a dupa;/ wszystko trzeba kontrolowac;/ w niedziele juz sie czul ok

Kanus pogoda i za wielka wodą bedzie fantastyczna:)
rob duzo zdjec zeby nam je pozniej wstawiac:)

a co do zakupów to kupilam pare rzeczy dla filipka i dla siebie juz takich letnich.....i skusilam sie w niedziele na te kosmetyki z Biodermy...

wogule wczoraj jeszcze filip rozcial sobie warge;/ ech tak mocno ze krewka starsznei leciala i ma taka opuchnieta:( ech ten moj bidulek...:(

Oj Tygrysku..... masz małe odkrywce, więc różnego rodzaju "urazy" nieuniknione,ale najważniejsze,ze te wymioty mu przeszły....
i ja tez spotkałam się juz z tym,ze te skórki jednak są ,na samej sobie się przekonałam.....

No Mari wczoraj nam zasnęła w wóżku jak wracalismy z zakupów( swoją drgą dobrze,ze go tym razem wziełam) i trzymała kolorowankę w rączkach i tak niefortunnie oparła buziule na tych kartkach,ze ma podrapany cały policzek.....

Wyglądała,bo dzisiaj juz jest lepiej,jakby wpadła w stado wsciekłych kocurów:p

Zaraz uciekamy na spacerek z Pawełkiem.....do pozniej laseczki:)

Madzienka, a z Tobą co się dzieje??????

witajcie...ale u nas cudnie na dworze (niech tak zostanie plissss) ale musieliśmy wracać do domu bo trzeba było iść spać-dzisiaj pluskanie przed nami...
yes2.gif
yes2.gif

Kanuś
jak idzie pakowanie???

Jak przygotowania do świąt u Was???
My z Julą robimy ozdoby, chcecie zobaczyć???

pisanka.jpgkurczaczki2.jpg
i jajeczka w moim wykonaniu

IMG_9619.jpgIMG_9625.jpg

Miłego dzionka

reklama
Hej dziewczynki :-)

Madzienka-piękne te ozdoby :-)

U nas dzisiaj była pani doktor, bo oczywiście Olek znów chory i nawet mnie już zdążył zarazić :wściekła/y: Niestety okazało się, że Maks ma prawdopodobne skazę białkową. Normalnie się załamałam, bo nabiał to właściwie cała moja dieta. Chyba będę teraz jadła suchy chleb z dżemem lub wędliną, fuj.

Zaraz Wam pokaże, co jak wyglądał w środę Olek po bliskim spotkaniu z komodą....:elvis:

Do góry