reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mniami...czuję się zaproszona:p hahahha
żartuję:*

Witam mamuśki....

weekendowe pusti babyboomowe czas zacząc:)
Piękna pogoda nam się szykuje to pewnie spacerki pełną parą:)
No my mam jeszcze sporo rzeczy do kupienia, powoli zaczynam prac to co mam w planach popakowac w poniedziałek i wtorek....
a tak to jestem przerażona ilością czasu jaka nam została wśród żywych:p

Ściskam wszystkie słonecznie weekendowo:*:*

reklama
Witam wekendowo laseczki
Kanusia, fajnie masz z tym wyjazdem i nie gadaj głupot że ostatnie dni wśród żywych;-)Mam nadzieje, że z usa też bedziesz sie odzywac w wolnych chwilkach.

Zapomnajko, jak tam impra się udała?

U nas zapowiada sie dzien pełen wrażeń. Tatuś złożył wczoraj Madzi huśtaweczkę taką dużą, musze jeszcze dokupic jakąs wieksza dla chłopaków i ślizg i będziemy milei swój własny prywatny plac zabaw, Magda już od rana na drze się że chce buju buju, wiec spacerek podwórkowy zaliczony, tym bardziej ze piękna pogoda u nas.
Chłopaki dzisiaj na całodniowej wycieczce, wiec w domu cisza i spokój, a wieczorek wybieramy sie z mężem do teatru i na jakies jedzonko, no i może przy okazji do castoramy po panele bo chce Madzi pokoik zrobic.
I w związku z tym mam do Was prosbe, kupuję jej mebelki z tej serii:

371 ŚLICZNE ŁÓŻKO WRÓŻKOWA KRAINA (1565541744) - Aukcje internetowe Allegro

i moze doradziłybyscie w jakim kolorze zrobic ściany, tak zeby nie było za pstrokato i żeby sie kolorki nie gryzły.
Buziaki dla mamusiek i dzieciaczków

Bliźniaczku oczywiście, że będe się odzywała...nie wyobrażam sobie inaczej:) Mama moja ma neta wiec spoko:)
troszkę godzinki będą odbiegac,ale poza tym si:) Lecimy do Kandy,ale to prawie jak usa, wiec nie ma różnicy:)

A co do ścianek to ja bym malneła na taki delikatny wrzosik....myśle,ze było by ślicznie;)

o dziś się udało! :-) Myju myju i efekty ciężkiej pracy :-D
P1010433.jpgP1010435.jpgP1010436.jpg
A to ostatnie to na hasło: Jasiu uśmiechnij się :-)

Hej dziewczynki. Ja zarobiona przy spisie powszechnym:)
Kanusia dziękuję za rady, na razie nam minęło ale na wszelki wypadek stosuję się już do twoich rad.
Bliźniaczku ja bym dała zieleń, ale ciemniejszą niż na mebelkach, coś jak my mamy na tych zdjęciach:

Załączniki

• IMG_3154.jpg
    IMG_3154.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_4215.jpg
    IMG_4215.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
czesc u nas sliczna pogoda dzis byla:) a caly nastepny tydzien ma byc BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) kochne wiosna nadchodzi!!!

ech wiosna:)

bylam na zakupkach H&M ech :) haha:)
agaciu pokoik zuzinkowy przesliczny:)
mysza jasiek mnie powalil na lopatki:)a ostatnie zdjecie czad:)
Kanus zazdoszcze tego wyjazdu oj zazdroszcze:)

wogule po zimie strasznie zniszczyla mi sie cera;/ mam taka ech pory na kilomert widac!!!! czy ktoras moze z was uzywala biodermy z serii sebium???

Kochane......ale pogoda!!!!!!!!!!!! normalnie szok:)

Spacerki, spacerki, spacerki!!! jezuniu zapomniałam jak to jest .jak tak grzeje słoneczko:)

No yo, jak ja wyjeżdzam to ma byc pięknie.....,ale chociaz Wam bedzie dobrze!

Dziewczyny pomocy. Która potrafi mi sklecić na kompie następujące logo? Czerwone serce na czarnej prawej dłoni?
Próbuję już od kilku godzin coś sklecić i nic mi nie wychodzi a potrzebne mi na jutro

Dłoń najlepiej jak by była taka jak w za łączniku tylko prawa a serducho podobne do tego znaczy się takie wypasione tylko całe czerwone

Załączniki

• hands-logo-design-51.JPG
    hands-logo-design-51.JPG
    25 KB · Wyświetleń: 16
  • welcome_heart.gif
    welcome_heart.gif
    53,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry