reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko-wszystkiego najlepszego!!!!

Muszę Wam się pochwalić jakie mam złote dziecko-od jakiegoś czasu śpi w nocy 8 godzin (pewnie spałby więcej, ale go budzę na cycusia), sam zasypia w łózeczku po kąpaniu, prawie nie płacze, nie ma kolek, w dzień prawie cały cza śpi, albo leży sobie grzecznie, po prostu Aniołek :-) W moim przypadku nie sprawdziło się, ze jeśli matka w czasie ciąży jest nerwowa, to dziecko też będzie-z Olkiem w ciąży miałam sielankę, a z Maksem kupę nerwów i stresów....

To ja miałam dziś ciekawą akcję z Jaśkiem. Robiłam kolejny przegląd jego ubrań, bo ten pieron tak szybko rośnie że co chwila jest coś za małe. I znalazłam jego stare trampki. Jasiek je złapał i mówi, ze jego buty. Na co ja że tak, że jego ale już są za małe i trzeba je uprać i oddać Frankowi (kolega Jasia). I odłożyłam je na podłogę. Za chwilę poszłam wystawiać ze zmywarki i słyszę że w łazience leci woda. Wchodzę a tam: Mami Jaś "pierze" buti. Jasiek faktycznie wziął sie za pranie butów:-) No dobra niech pierze, będzie miał chwile zajęcie. Po 5 minutach słysze moją szczoteczkę elektryczną:szok: - Jaś myje buty moją szczoteczką. No nic, zabrałam, dałam dziecku szczoteczke do paznokci i wyszłam. Zadzwoniła moja siostra, plotki, ploteczki. Wchodzę sprawdzic jak tam pranie butów - a tam Jas cały uprany. :-DMokry calusieńki. I z uśmiechem od ucha do ucha wsadza głowę pod kran. :-D

Zrobiłam fotki ale coś nie chcą mi się dodać.:-(

Ostatnia edycja:
Juz tez się tak nad tym zastanawiałam, sama nie wiem ona jest taka wybredna i zniczego się nie cieszy. A nie chce drogiero prezentu kupować, bo to tylko zajączek.

Agaciu teraz na topie jest "Barbie i sekret wróżek" więc może coś związanego z tym filmem albo sam film
BARBIE I SEKRET WRÓŻEK polski DUBBING DVD NOWOSC (1559447485) - Aukcje internetowe Allegro
BARBIE Wrozka SEKRET WROZEK T7349 Promocja! (1555146010) - Aukcje internetowe Allegro

albo coś z Hanna Montana.

Skoro piszesz że ta dziewczynka taka bardziej wybredna to raczej nie zapędzałabym się w Hello kitty bo nawet moja natka uważa że Kitty jest dla dzidziusiów a ona woli Balbi

Witamy Piątkowo:)

Kochane macie te przezycia....
Myszqa Jasiek to model nie z tej ziemi.....taka szkoda,ze tych zdjątka nie załadowałas.....ale usmiałam się nawet czytając:)

Vive super,ze masz takiego grzeczniutkiego maluszka:) odpoczywaj i ciesz sie macierzyństwem....:)
no ja w ciąży z Mari tez byłam dosc nerwowa...z bratem miałam niezłe numery zresztą pewnie co niektóre pamiętają, moje wylewane smutki....
potem od maja do wrzesnia był u mamy to miałam spokój.....ale jak wrócił na sama koncówke to dalej powtorka z rozrywki....
i Mari jest troszke nerwuskiem,ale czy po tym...

Agaciu pomysł z Barbie jest super....i Kokusia ma racje ta barbie wróżka byłaby super myślę...albo taka Barbie z pieskami, czesto ja reklamują na mini mini....Mari oszalała na jej punkcie...i tez czeka na zajaczka....chociaz hello kitty tez bardzo lubi.....ale dla 5 latki....Barbie powinna byc si;)

a u nas nadal zimno 4 stopni:((( ale przynajmniej nie pada....gdzie to słonce co zapowiadają??????????
uciekam robic sniadanko:)buziaczki

A Agatkas napisz jak się cosik ruszy małej:)

Witam piątkowo;
u mnie przygotowania do imprezy całą parą. Manu gotowe, lista zakupów zrobiona. A za moment biorę się do pakowania Igorka, ponieważ jedzie na dyżur do babci.

reklama
Do góry