reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

My juz w domku, szybki spacerek i odwiedzinki u znajomej....

wieje taki zimny wiatr,ze cieszyłam sie jak dzecko,ze ubrała sobie kurtke zimowa.....
Mariczka miała taki nochalek czerwony bidulka....słoneczko niby przeswituje ale tak jakos słabo...

reklama
U nas też zimno. Ale poszliśmy na spacerek z tym, że wpakowałam Jaśka do wózka i poszliśmy karmić kaczki. Po drodze okazalo się że jest nowy plac zabaw więc się juz młodego nie udało utrzymać w wózku. Teraz idziemy spać.

hahha a jaka pogoda na biegunie ????:)

obiadek sie robi .....mmmmmmmmmmmm głodna jestem...:)
zapominajko i jak tam twoje plany dot powroru do igorka tzn bycia z nim ..nadal aktualne????

Myszka jestem wstrzasnieta !!! brak mi słów!!!!!!!!!!! dlaczego nie ma foto relacji z twojego ostatniego wypadu do gwiazd!!!!!!! no tak byc nie moze@!!!!! licze na poprawe hhaha:)

A my dzisiaj po wizycie u pediatry-Olek ma zapalenie gardła, a Maksiu ma zapalenie spojówki, wrastający paznokieć u stópki i jakąś dziwny guzek na bioderku. Załamka normalnie.... Jedyne co mnie pociesza to to, że Maksiu przybrał kilogram w ciągu 3,5 tygodnia-mój mały głodomorek :-) A cycusia doi co 2-3 godziny, a nocy nawet rzadziej, w przeciwieństwie do Olka, który przy cycu wisiał całymi dniami i nocami.

A my dzisiaj po wizycie u pediatry-Olek ma zapalenie gardła, a Maksiu ma zapalenie spojówki, wrastający paznokieć u stópki i jakąś dziwny guzek na bioderku. Załamka normalnie.... Jedyne co mnie pociesza to to, że Maksiu przybrał kilogram w ciągu 3,5 tygodnia-mój mały głodomorek :-) A cycusia doi co 2-3 godziny, a nocy nawet rzadziej, w przeciwieństwie do Olka, który przy cycu wisiał całymi dniami i nocami.

Ojej zdrówka dla maluszków.

Tygrysku to czas na .... ZAKUPYYYYYY !!!!!!

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro prawdopodobnie bede miec cc:sorry2:
Chyba ze ksiezniczka zdecyduje sie wyjsc w nocy:eek:, ale narazie sie nie zapowiada:eek:

Do góry