reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie, u nas słonecznie..ale zimno...prawie zimowo:-(

Tygrysku ja też zadałam pytanie a kto ta pani J i ten pan:-D

Ale pyszności szykujecie...ja planuje ugotować barszcz ukraiński a na drugie nie wiem:sorry2:

reklama
hahha milo wiedziec ze nie tylko ja taka nieobyta w swiecie jestem:) hahaha

barszczyk ukrainski tygrysek lubi bardzo !! :) a nigdy nie gotował wiec prosi madzienke o przepis:)

Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro prawdopodobnie bede miec cc:sorry2:
Chyba ze ksiezniczka zdecyduje sie wyjsc w nocy:eek:, ale narazie sie nie zapowiada:eek:

Kciuki mocno zaciśnięte :-) Oj, wiem, co czujesz....

trzymam
dasz rade :) :-)

Vive i anoli jak przechodziłyście druga ciążę? podobnie ?
mnie ciekawośc zżera kto tam u mnie siedzi :-D jak przy pierwszym chcieliśmy miec niespodziankę to teraz chyba będziemy chcieli poznac płeć

Moja ciąża była całkiem inna od pierwszej. Ale nudności miałam przy obydwu :-) Inaczej też przeżyłam poród-chyba bardziej świadomie :-)
I gratuluję Ci baaaaaardzo serdecznie :-) Ja już tęsknię za brzuszkiem, ale tym razem na tęsknocie się skończy....;-)

Barszcz ukraiński.... wieki nie jadłam. Też o przepis proszę, albo link do jakiegoś sprawdzonego :)

Vive dlaczego na tęsknocie się skończy... może się jeszcze zdecydujecie :)

Barszcz ukraiński.... wieki nie jadłam. Też o przepis proszę, albo link do jakiegoś sprawdzonego :)

Vive dlaczego na tęsknocie się skończy... może się jeszcze zdecydujecie :)

Może jak wygram w totka i będę mogła sobie pozwolić na pozostanie w domku ;-)

Dziewczynki-zapoznajcie się, proszę, z historią Laury na blogu Kochamy Laurę - Part 9
Mama Laury jest znajomą mojego kolegi.. Czytam ten pamiętnik od jakiegoś czasu i....zresztą same zobaczcie. Na Laurę można przekazać 1 % podatku. Można tez zagłosować na mame Laury w plebiscycie kobieta dekady Finałowa Dziesiątka Plebiscytu Kobieta Dekady wybrana! - Wiadomości w Onet.pl
Tutaj macie link do materiału o Laurze Emilia, mama Laury - Gorący Temat - Blog w Onet.pl
a w piątek 18 marca będzie o niej w Dzień Dobry TVN.

Czesc dziewczynki

Madzienko nic nie rozumiem z tej nowej kampani i jakos do gustu ta sronka mi nie przypadła.

Zimno u nas strasznie... ehhh az zyć się odechciewa.

Kupiłam Matemu buciki, jedyne jakie były w jego rozmiarze (całe szczęście były ładne) bo już nic nie było, a w przyszłym tygodniu przyjdą już sandałki :-D

czesc dziewczynki długo mnie nie było ale Was podczytywałam :)
dzisiaj powinnam z Wami troszeczkę posiedzieć ponieważ mam wolne :)
idę po kawkę :)

Przecieram oczka ze zdziwienia :szok::szok::szok:

Pyciolek?????????????

Witamy wszystkich czwartkowo;) znowu;p

u nas kiepsko... Mari cała noc męczyła się z katarkiem....praktycznie nie spałam,bo co chwilke sie bidulka budziła z płaczem,albo po prostu niemiłosiernie wierciła....
A ja sie rano wystaraszyłam jak nic....wstałam ,bo zaczeła mi mocno leciec krew z nosa...poszłam do łazienki i w pierwszej chwili myslałam,ze to od podraznionego noska,ale za mocko leciało....a po chwili jak próbowałam wydmuchac nos, to miałam( sorki za opis) dwa ogromne skrzepy...wielkosci małego palca u reki....i mysle,ze to moze byc z zatok i stad to krwawienie.....wczoraj wieczorkiem wziełam ibum zatoki...i nie wiem teraz czy isc z tym do lekarza czy co, mam dalej brac ten lek...troszke sie przestraszyłam powiem Wam szczerze....

reklama
witam z kawą porannie chociaz ja od 6:11 juz miałam pobudke.....L:)
MASAKRA!! Ale w ciagu dnia panicz odsypie 3 godziny wiec nie dziwota ze tak wczesnie wstaje :(
dzis mam plana znow upiec chlebek tylko na zakwasie:) trzymajcie kciuki:)
u nas wiatrzycho ze hohooh az strach wychodzic na dwór ale slyszalam ze od nastwpnego tygodnia ma nadejsc wiosna i 15 stopni:) to dodaje mi siły hahah:)

kanus wspołczuje porannej niespodzianki...

Do góry