reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam się i ja hihi

My dzisiaj w domku bo córcia ma katarek i brzydko kaszle :-(, mam nadzieje że nie dostanie gorączki, właśnie śpi a ja siedze przy kawce;-), musze się wam pochwalić że już siusiu ładnie robimy do nocniczka i teraz uczymy się z kupką, czasem jest a czasem jeszcze do pieluszki treningowej:-D, ale są wielkie postępy, teraz przechodzimy bunt dwulatka i czasem myśle że ktoś mi dziecko podmienił, wczoraj wpadła na pomysł żeby się siuśkami po głowie oblać, wszystko jest na nie, moje, sama, nie dotykaj:eek:, zwariować można hihi,
U mnie wszystko dobrze, zastanawiamy się pomału z mężusiem nad drugim dzieciaczkiem, może za trzy miesiące zaczniemy działać, teraz rzuciłam palenie i muszę się przygotować do tego, porobić badania i posprawdzać zęby:sorry:.

Gratulacje dla Victorii; u nas też bywają takie dni, że oszaleć można... Takie to dwulatki.

Powodzenia z majstrowaniem rodzeństwa :)

Przed chwilką zapowiadali reportaż w Uwadze o Szymku. Będzie jutro. czyli mi się nie przesłyszało.

Może jeszcze jakiś inny, bo ja na bank na tvnie widziałam...

WITAMY:)

U nas tak samo,ale nawet cieplo nie jest....tylko 4 stopnie..szału nie ma:p

My już posprzatany domek, podłogi umyte, sniadanko zjedzone, pozmywane:)
teraz relaks i bajki:)

Cześć

Dzisiaj u nas zimno i buro, aż nie chce się wychodzić na dwór ... bylismy na spacerku, ale nie było przyjemnie.
Przełozylismy zakup bucików na jutro, może bedzie ładniejsza pogoda.

reklama
Witajcie....ja dzisiaj moją śpiącą królewnę obudziłam o 9.50:surprised:
Pogoda taka sobie-pochmurno i coś mży ale dosyć ciepło bo 13stopni ale dzięki temu deszczykowi pewnie szybko zrobi sie pięknie zielono:tak::tak::tak:

Miłego dzionka

Do góry