reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam się i ja hihi
My dzisiaj w domku bo córcia ma katarek i brzydko kaszle :-(, mam nadzieje że nie dostanie gorączki, właśnie śpi a ja siedze przy kawce;-), musze się wam pochwalić że już siusiu ładnie robimy do nocniczka i teraz uczymy się z kupką, czasem jest a czasem jeszcze do pieluszki treningowej, ale są wielkie postępy, teraz przechodzimy bunt dwulatka i czasem myśle że ktoś mi dziecko podmienił, wczoraj wpadła na pomysł żeby się siuśkami po głowie oblać, wszystko jest na nie, moje, sama, nie dotykaj, zwariować można hihi,
U mnie wszystko dobrze, zastanawiamy się pomału z mężusiem nad drugim dzieciaczkiem, może za trzy miesiące zaczniemy działać, teraz rzuciłam palenie i muszę się przygotować do tego, porobić badania i posprawdzać zęby.
Gratulacje dla Victorii; u nas też bywają takie dni, że oszaleć można... Takie to dwulatki.
Powodzenia z majstrowaniem rodzeństwa
Przed chwilką zapowiadali reportaż w Uwadze o Szymku. Będzie jutro. czyli mi się nie przesłyszało.
Może jeszcze jakiś inny, bo ja na bank na tvnie widziałam...
tygrysek82
Fanka BB :)
czesc wszystkim
u nas tak jakos nijak w pogodzie ..niby cieplo ale pochmurno buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
u nas tak jakos nijak w pogodzie ..niby cieplo ale pochmurno buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kana161
Mama "terrorystek" :P
WITAMY
U nas tak samo,ale nawet cieplo nie jest....tylko 4 stopnie..szału nie ma
My już posprzatany domek, podłogi umyte, sniadanko zjedzone, pozmywane
teraz relaks i bajki
U nas tak samo,ale nawet cieplo nie jest....tylko 4 stopnie..szału nie ma
My już posprzatany domek, podłogi umyte, sniadanko zjedzone, pozmywane
teraz relaks i bajki
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam się z kawką :-)
U nas znowu zimno i brzydko. Wiosna się chyba zastanawia...
U nas znowu zimno i brzydko. Wiosna się chyba zastanawia...
tygrysek82
Fanka BB :)
ja tam dam wiosnie sie zastanawiac!!!!!!!!! ma przychodzic i juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
reklama
Witajcie....ja dzisiaj moją śpiącą królewnę obudziłam o 9.50
Pogoda taka sobie-pochmurno i coś mży ale dosyć ciepło bo 13stopni ale dzięki temu deszczykowi pewnie szybko zrobi sie pięknie zielono
Miłego dzionka
Pogoda taka sobie-pochmurno i coś mży ale dosyć ciepło bo 13stopni ale dzięki temu deszczykowi pewnie szybko zrobi sie pięknie zielono
Miłego dzionka