reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro prawdopodobnie bede miec cc:sorry2:
Chyba ze ksiezniczka zdecyduje sie wyjsc w nocy:eek:, ale narazie sie nie zapowiada:eek:
trzymam
dasz rade :) :-)

Vive i anoli jak przechodziłyście druga ciążę? podobnie ?
mnie ciekawośc zżera kto tam u mnie siedzi :-D jak przy pierwszym chcieliśmy miec niespodziankę to teraz chyba będziemy chcieli poznac płeć

reklama
hahha a jaka pogoda na biegunie ????:)

obiadek sie robi .....mmmmmmmmmmmm głodna jestem...:)
zapominajko i jak tam twoje plany dot powroru do igorka tzn bycia z nim ..nadal aktualne????

Myszka jestem wstrzasnieta !!! brak mi słów!!!!!!!!!!! dlaczego nie ma foto relacji z twojego ostatniego wypadu do gwiazd!!!!!!! no tak byc nie moze@!!!!! licze na poprawe hhaha:)

zimno, ciemno i do domu daleko:szok::-D

ps. dzis zrobiłam przegląd szafy i załąmka....nie mam w czym chodzic buuuuuuuuuuu czuje sie nieszczesliwa.....:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::cool2::eek::eek:

ja tez nie mam w czym chodzic:dry:
Chyba ze ksiezniczka zdecyduje sie wyjsc w nocy:eek:, ale narazie sie nie zapowiada:eek:
bedziemy trzymac, trzymamy!

Ja oglądałam wczoraj Lisa tutaj macie ten program 14.03.2011 - Telewizja Polska SA
dzisiaj czekam na uwagę

Anoli trzymamy kciuki

Tygrysku mam podobne odczucia....pora na zakupy!!!!ale ja chce lata i wolę letnie zakupy!!!

Vive zdróweczka dla Twoich skarbeczków

Agacia i co czaisz o co im chodzi w tej kampanii???

hahha a jaka pogoda na biegunie ????:)

obiadek sie robi .....mmmmmmmmmmmm głodna jestem...:)
zapominajko i jak tam twoje plany dot powroru do igorka tzn bycia z nim ..nadal aktualne????

Myszka jestem wstrzasnieta !!! brak mi słów!!!!!!!!!!! dlaczego nie ma foto relacji z twojego ostatniego wypadu do gwiazd!!!!!!! no tak byc nie moze@!!!!! licze na poprawe hhaha:)

Aktualne, ale nie wiem, czy my o tym samym.

A my dzisiaj po wizycie u pediatry-Olek ma zapalenie gardła, a Maksiu ma zapalenie spojówki, wrastający paznokieć u stópki i jakąś dziwny guzek na bioderku. Załamka normalnie.... Jedyne co mnie pociesza to to, że Maksiu przybrał kilogram w ciągu 3,5 tygodnia-mój mały głodomorek :-) A cycusia doi co 2-3 godziny, a nocy nawet rzadziej, w przeciwieństwie do Olka, który przy cycu wisiał całymi dniami i nocami.

Zdrówka dla was.

Robi się, ale potem się melduj!!!

Oglądałam Uwagę i było prawie to samo co poprzednim razem... Nie wiem o co chodzi ;/

Tygrysie - byłaby fotorelacja gdybym wzięła aparat :-D ale jakoś mi sie zapomniało :zawstydzona/y: Ale mogę dac Ci słowną relację - pisz co chcesz wiedzieć - czy bracia Mroczek są przystojni? dlaczego Monika Jarosińska przychodzi na śniadanie w okularach? czy Robert Kanterajt jest tak wysoki jak w tv? Mów, pytaj - na każde pytanie odpowiem :-)

Anoli kochana....kciukasy zacisnięte!!!!
i czekamy na radosną nowine:)

A my dzisiaj po wizycie u pediatry-Olek ma zapalenie gardła, a Maksiu ma zapalenie spojówki, wrastający paznokieć u stópki i jakąś dziwny guzek na bioderku. Załamka normalnie.... Jedyne co mnie pociesza to to, że Maksiu przybrał kilogram w ciągu 3,5 tygodnia-mój mały głodomorek :-) A cycusia doi co 2-3 godziny, a nocy nawet rzadziej, w przeciwieństwie do Olka, który przy cycu wisiał całymi dniami i nocami.

Vive zdróweczka dla synusiów:) i nie martw się na zapas....bedzie si!!!!!!!!!!!

dobra, wrocilam do domu, przeczytalam wszystko o pogodzie u Was:-D...jestem na czasie...
Ogladalyscie tego Lisa?

Ty się Kajaczku śmiej,ale my tutaj juz tylko za słoneczkiem i ciepełkiem czekamy:p hahaha

Ojej zdrówka dla maluszków.

Tygrysku to czas na .... ZAKUPYYYYYY !!!!!!
Dokładnie zgadzam się z Agacią:)

trzymam
dasz rade :) :-)

Vive i anoli jak przechodziłyście druga ciążę? podobnie ?
mnie ciekawośc zżera kto tam u mnie siedzi :-D jak przy pierwszym chcieliśmy miec niespodziankę to teraz chyba będziemy chcieli poznac płeć

Ja bym chyba nie wytrzymała w niewiedzy:p hahaha

My już wykąpane, świeżutkie:) czas na sen:)

czesc dziewczyny :)

ja dzis wpadlam na pomysl obiadkowy :) knedliki tylko ze z truskawkami i polana gorącą smietanką:) mniami juz sie nie moge doczekac:)

Myszko jak moglas zapomniec o aparacie hahha a swoja droga to kto to jest jarocinska i ten jakis tam kanterajt??? ups..

Anoli rzymam kciuki!!
Vive a wam zdrowka zycze:)

byl ktos na filmie sanctum???? polecacie??

Witamy i my:)

Tyrysku Jarosinska to jest chyba ta "piosenkarka" :-D, aktoreczka serialowa, której na jakiejś tam imprezie rzekomo Doda "przywaliła" :) hahhaa o ile sie nie myle....
A Kantereit to jest ten co prowadzi dzien dobry TVN obecnie chyba z Pieńkowską ...:)

Poza tym u nas dobrze, tez mam pomysł na......obiadek... rybke w śmietanie z ziemniaczkami zapieknaną w piekarniku:)

Ale do tego jeszcze troszke:) poki co małe sprzatanko i spacerek;)

reklama
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to ja taka mało telewizyjna jestem i nie obeznana w tej smietance hahha

a ja za porzadki wiosenne w szafie sie zabralam kochane i wywalam wszystkie swetry na wyzsze półki a te wiosenne daje nizej hahha a co moze tak przywołam wiosnę:)

Do góry