reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

U nas też super pogoda. Musimy jechac na szybkie zakupy bo Maja wyrosła mi z butów w których chodziła w jesieni i musi narazie chodzic jeszcze w zimowych, zresztą tak jak ja.
Inaczej się zyje jak świeci słońce. Ciekawe jak długo będzie taka pogoda :-).
Maja ostatnio zaczęła zwracac uwagę na to w co ją ubieram, jak jej się coś spodoba to mówi, ohoho i pokazuje się wszystkim, śmieszne to jest :-)

reklama
Witajcie;
u nas brzydko dzisiaj, więc chyba sobie w domu posiedzimy.

Muszę młodemu kurtkę wiosenną kupić, bo ta z jesieni już za mała.

jest tak pieknie ze do domu az sie nie chcialo wracac...zapominajko przesylam troszke promykow slonca:)
jutro podobno ma byc tylko 5 stopni i chmurzasto !!!! mam nadzieje ze sie nie sprawdzi.......

ok ide do garow jakis obiad wyczarowac:)

Nie weim czy któras z Was uzywa jeszcze pieluch DADA z Biedronki. Ostatnio kupiłam i się zdziwiłam, nowe opakowanie, nowe pieluszki, podobne do Pampersów, miękkie i jak narazie nie widze minusów. Mają zielony wkład tak jak Pampersy tylko, że w Pampersach ten wkład Maję uczulał, a ten w DADA nie. Te wcześniejsze były troche sztywne więc teraz już jestem bardzo zadowolona, chociaż wolałabym żeby Maja już sikała do nocnika i nie musiałabym nic kupować.
Tygrysku może rzucisz troche tego wyczarowanego obiadku bo ja po pracy planuje zakupy i nie ma kto ugotować obiadu :-).
Zachmurzyło się, długo to słońce nie poświeciło.

My po spacerku, huśtawkach- obowiązkowo:p hahaha Mari nie przeszła obojętnie obok żadnej po drodze:p
Kawusi u Cioci Kasi i Pawełka i zakupkach:) Teraz Mari pięknie spi, a ja nadrabiam zaległości:)
Tatuś mój przed chwilka tez wpadł na kawusie i troszkę popolotkowalismy:) hahhah

Ok ja tez uderzam na kuchnie....a co:p

Witajcie

U nas było bardzo ładnie na dworze, a po 15:00 zaczął deszcz padać :(

Jutro mam zamiar jechac po buciki wiosenne Mateuszowi i może sobie też kupie jak cos mi wpadnie w oko. Kurteczkę wiosenną małemu już kupiłam.

Witajcie, u nas dziś pięknie i ciepło ale teraz też coś pochmurzyło się...
My dzisiaj odwiedziłysmy fryzjera i grzywy podcięłyśmy...kupiłyśmy tez śliczne japoneczki na lato w H&Mie...tylko jeszcze butów i kurtki na wiosnę nie mamy:eek:....ale w czwartek zapowiadają u nas śnieg:-(
a ja chcę już lato!!!!!!!

Witam się i ja hihi

My dzisiaj w domku bo córcia ma katarek i brzydko kaszle :-(, mam nadzieje że nie dostanie gorączki, właśnie śpi a ja siedze przy kawce;-), musze się wam pochwalić że już siusiu ładnie robimy do nocniczka i teraz uczymy się z kupką, czasem jest a czasem jeszcze do pieluszki treningowej:-D, ale są wielkie postępy, teraz przechodzimy bunt dwulatka i czasem myśle że ktoś mi dziecko podmienił, wczoraj wpadła na pomysł żeby się siuśkami po głowie oblać, wszystko jest na nie, moje, sama, nie dotykaj:eek:, zwariować można hihi,
U mnie wszystko dobrze, zastanawiamy się pomału z mężusiem nad drugim dzieciaczkiem, może za trzy miesiące zaczniemy działać, teraz rzuciłam palenie i muszę się przygotować do tego, porobić badania i posprawdzać zęby:sorry:.

reklama
Witam się i ja hihi

My dzisiaj w domku bo córcia ma katarek i brzydko kaszle :-(, mam nadzieje że nie dostanie gorączki, właśnie śpi a ja siedze przy kawce;-), musze się wam pochwalić że już siusiu ładnie robimy do nocniczka i teraz uczymy się z kupką, czasem jest a czasem jeszcze do pieluszki treningowej:-D, ale są wielkie postępy, teraz przechodzimy bunt dwulatka i czasem myśle że ktoś mi dziecko podmienił, wczoraj wpadła na pomysł żeby się siuśkami po głowie oblać, wszystko jest na nie, moje, sama, nie dotykaj:eek:, zwariować można hihi,
U mnie wszystko dobrze, zastanawiamy się pomału z mężusiem nad drugim dzieciaczkiem, może za trzy miesiące zaczniemy działać, teraz rzuciłam palenie i muszę się przygotować do tego, porobić badania i posprawdzać zęby:sorry:.

Reniu super wieści:) Kurcze oby dzidzia szybciutko Wam "wyszła" :) rosnie nam babyboomowa rodzinka:)
u nas tez jest wszystko sama sama sama....potrafi mi cos zabrac połozyc spowrotem na dane miejsce i wziąc sama i wtedy jest uśmiech:)

U nas też pada tak jak u reszty:(( nie dobrze:)

Do góry