reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanus to ci sie udało:) z ta podróżą:)

oj dziewczynki ja tez jestem ogromna wielbicielka trojmiasta....i tak pocichu sobie marze ze moze w te wakacje uda nam sie je odwiedzic:)

reklama
Madzienka trzeba sie pogodzic z tym, że nasze dzieciaczki staja się samodzielne :-).
U nas Maja była w przedszkolu na zabawie karnawałowej, zostawiłam ją tam samą na 5 godzin, bawiła się super, wszystkie panie ja chwaliły, a jak po nią wróciłam to był wielki płacz bo nie chciała iść do domu. Panie powiedziały że już nadaje się na przedszkolaka więc sie już nie obawiam o nią. A jeszcze tak niedawno trzeba było nosić dzieciaczki na rękach i cały czas tulić bo takie były przyklejone do mam. Co to będzie za kilka lat :-D
a o mnie coś ostatnio streetcom zapomniał;(

czekam na opinie warzylionu
Własnie wczoraj ugotowałam specjalnie rosół, żeby wypróbowac ten Warzylion, zobaczymy dzisiaj co z tego wyszło :-). Rozdałam koleżankom z pracy to zobaczymy czy im posmakuje.

Kana i potwierdza się zdanie, że świat jest mały.

Cześć dziewczyny :)

jak tam pomysły na walentynki?

my zostajemy w domu, ale myślę że będzie fajnie - romantyczna kolacja przy świecach , a jeść będziemy sushi, do tego oczywiście winko. A na prezent kupiłam mężusiowi grę erotyczną vibro game ;) więc po kolacji nie będziemy się nudzić ;)

Myszqo, nie idź na kopenhaską! ja ją tak zachwalałam, ale i mnie po niej dopadł efekt jojo... schudłam na niej 7kg, i się cieszyłam bo nic nie wracało... ale jednak wróciło tylko po dłuższym czasie, i to 14kg ;/

teraz od pażdziernika zmieniłam sposób żywienia - nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronów, jem mniejsze porcje i dużo zdrowych rzeczy, mięso 1-2 razy w tygodniu,a tak to warzywa, jogurty, muesli z odtłuszconym mlekiem. Mam zamiar już pozostać przy takim jedzeniu, narazie schudłam 12kg, ale chciałabym jeszcze tak z 6-7kg.

teraz od pażdziernika zmieniłam sposób żywienia - nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronów, jem mniejsze porcje i dużo zdrowych rzeczy, mięso 1-2 razy w tygodniu,a tak to warzywa, jogurty, muesli z odtłuszconym mlekiem. Mam zamiar już pozostać przy takim jedzeniu, narazie schudłam 12kg, ale chciałabym jeszcze tak z 6-7kg.

O matko, ale Ci zazdroszczę tych straconych kg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ja też sama od siebie od dobrego miesiąca nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronów, ryżu, słodyczy, smażonego itp. a straciłam jakieś AŻ 2 kg :no::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok: i już czasem mam ochotę tym rzucić w cho....re, trochę jeżdżę na rowerku stacjonarnym, bo zapału i ochoty do innych ćwiczeń brak :-(, a i najgorsze jest to, że ja jestem głodna jeśli muszę ograniczać ostro porcje posiłków, tzn. po 1 pomidorze i np. 1 jajku jestem ciągle głodna :-:)zawstydzona/y:

Olciu, daj mi proszę większy opis posiłków, które zjadasz i czy Ci to starcza i np. nie chodzisz głodna i zła :-p:-D:-D, że głodna :-D:-D

Cześć dziewczyny :)

jak tam pomysły na walentynki?

my zostajemy w domu, ale myślę że będzie fajnie - romantyczna kolacja przy świecach , a jeść będziemy sushi, do tego oczywiście winko. A na prezent kupiłam mężusiowi grę erotyczną vibro game ;) więc po kolacji nie będziemy się nudzić ;)

Myszqo, nie idź na kopenhaską! ja ją tak zachwalałam, ale i mnie po niej dopadł efekt jojo... schudłam na niej 7kg, i się cieszyłam bo nic nie wracało... ale jednak wróciło tylko po dłuższym czasie, i to 14kg ;/

Olciu pięknie Ci waga spadła...brawo!!!
Ja niestety nie umiem się jakos tak ograniczyc...jestem uzalezniona on czipsów a w szczególności nachosów..... nie umiałabym ich nie jesc....
i nie mówie,ze jestem gruba ale zaczeły mi sie robic boczki itp:/ nie fajnie....
nie miałam takich od czasu kiedy urodziłam mała....

reklama
Dziewczyny ja juznie mówie o sobie ... ważę 57,7 kg a miałam 52 po ciąży.
Trochę się załamałam, bo u mnie to strasznie widać, mam brzuch, wielkie uda ....

Do góry