reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja znad papierzysk.
Darina obawiam się, że za kolorowo to nie będzie. Ale liczę na obkutych ludków z grupy trochę. Może będą dobrymi kolegami i pomogą.

Kana zdrówka dla mężusia.

reklama
czesc dziewczyny

Pije kawkę i jem chałkę ... a miałam się odchudzać.

Ale u nas wiatrzysko ... gdyby nie ono to by była sliczna pogoda, bo słoneczko swieci.

Mati pojechał z dziadkami do cioci a ja mam labe.

Zapominajko nie bedzie tak źle.

Witam i ja z kawusią
Gabrysia śpi a ja prasuję, mój M chyba chce mnie wykończyć z tym praniem i prasowaniem zużywa więcej ubrań niż ja i Gabi razem.
Agacia ty to masz dobrze, mój tata to ostatnio zabrał małą na spacer 2 tygodnie temu jak się leczyłam po sobotnim wypadzie na bilard ze znajomymi.

U nas też pogoda śliczna ale wiatrzysko straszne, byłyśmy chwilkę na dworze po zakupki tylko i szybciutko do domu.
Uciekam do mojego prasowania
miłego dnia dziewczyny :)

Hej my po wizycie, Jula dzielnie zniosła badanie na fotelu okulistycznym....aż lekarka była w szoku że tak grzecznie siedzi i wykonuje jej polecenia:tak::tak::tak:

Oczka najprawdopodobniej zatarte....dostaliśmy dodatkowo maść, oprócz kropli które przepisała nam pediatra...i do piątku powinno wszystko być ok...:tak:jak nie to do kontroli....

hej dziewczynki witam z kawką:)
u nas tak jakos wiosennie na dworze :) przyznam sie ze chyba juz nie chce aby zima wrocila......:)

Oj Tygrysku chyba nie widziałaś prognoz długoterminowych, na koniec lutego mają wrócic mrozy nawet do -15 w dzień:sorry2::sorry2::sorry2:

Zapominajka wszystkie zaciśniemy kciukaski i będzie dobrze

U nas też wieje.....a przez okno tak ładnie słonecznie...:nerd::nerd::nerd:

Miałam wam napisac i zawsze zapominałam, a propo tego rozbierania się dzieci. Moje dziecko ostatnio ma dziwne pomysły.
Kłade go spać, mówie dobranoc, daję buziaka i wychodzę. Po 5 min woła:" mamusia golas jestem" . Hmmmm ... no to idę do niego a on nagusienki ... no wieć ubieram go i wychodzę ... za chwile to samo: " Mamusia golas jestem" ... A on znowu rozebrany i tak ze cztery razy przed snem, caaaalutki tydzień :baffled:

A dzisiaj zrobiłam mu sniadanko, kanapkaz serkiem, pokroiłam na mniejsze kawałki, żeby lepiej mu się jadło i mówię:" weź sobie chlebiek do rączki", a on do mnie:" NIE BO SOBIE POBRUDZE RĄCZKI !!!! " ... no i co ja musiałam mu dawać, bo paniczek się pobrudzi :dry:

reklama
Do góry