reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć

Tym razem ja jestem pierwsza :-D

Kanuś ale Ci zazdroszczę tych zakupków, chętnie bym się przejechała, ale mąż mój pewnie będzie przeciwny ... nygus :wściekła/y:

No a ja już po kawce prawie, placuszek zjadłam i się zasłodziłam ze hej, bo jest z karmelem :sorry2:

Tygrys jak po imprezce ?

reklama
Dobry wieczór!
My po baliku. Wszyscy zmęczeni, a do tego dziecię nasze się obraziło, że impreza się skończyła...

witam:)
Agaciu imprezka udana :) posiedzielismy powspominalismy dawne czasy:) a zrobilam do jedzonka paleczki na dwa sposoby jedne na ostro drugie na czosnkowo...do tego bagietke i salatke z salaty lodowej i wiosennych warzywek w sosiku vinegret ... oczywiscie chipsy i tym podobne przekaski i musowa salatka brokulowa..;) NIE NAROBILAM SIE A GOSCIĄ SMAKOWALO:)

A ze znajomymi dzis wynajelismy sobie korcik i pojechalismy pograc w babingtona hahah ale byl ubaw:)

jutro juz poniedzialek i wracamy do rzeczywistosci buuuuuuuuuu

Zapominajko supwe ze imprezka udana :)
Madziula to Julcia bedzie chodzic tez w ulicy sezamkowej hahha:) sliczne sa te bluzeczki:)
o zakupach kanusi to hohoh coz tu pisac ..zazdroscimy oj zazdroscimy:)

Witajcie i na chwilkę zajrzałam.....

My po baliku Julcia jak zwykle była w swoim żywiole...więc imprezka udana...:tak::tak::tak:

Pozazdrościłam:zawstydzona/y:Kanusi i pojechałam do re-kids ale u nas nic nie było na co warto byłoby spojrzeć :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tygrysku co to za pałeczki...pochwal się...bo brzmią apetycznie...
A co do bluzeczek to jest to kolekcja chłopięca ale co tam....one sa takie kolorowe i śliczniutkie...

Zapominajka super że imprezka udana...masz jakieś fotki pokazuj, ja jutro cos wkleje:tak::tak::tak:

Teraz zmykam potulić mojego P bo jutro znowu na 5 dni zostawia nas same:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dobranoc

Madziu pałeczki z kurczaka:) od udka:)

witajcie kochane..u nas wieje strasznie juz do kilki dni:( mnie glowa boli strasznie pije kawe i jem sniadanko... i jakos tak spac mi sie chceeeeeeeee

chyba cos z cisnieniem sie Mamusiu dzieje dlatego te bóle głowy ech:(
Filipek u dzieci .... a ja nie mam sil zeby sie ruszyc...:( wogule jakos tak depresyjne mam samopoczucie...

reklama
Do góry