reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Siemka kochane piątkowo;)

U nas podobnie jak u Kokusi..maż chrapie, Mari udaje ,że je sniadanko....a ja juz na bb:) od samego rana a co???
Chociaz troszkę przyjemności:p

Kurcze jak się wczoraj uchachałam....wygrałam auckje spodenek bojówek jeans, takie z paseczkiem słodkie....i bluzeczki do kompletu.....za 2,90zł..... i dziwie sie czemu nikt nie licytuje....okazało sie,ze przesyłka jest 15zł..bo babeczka wysyla z Angli.....zwariowałam...;/

A poza tym Mari wcina co trzeba i chyba lepiej...wczoraj nie było tego na co czekałam,ale zobaczymy dzisiaj....

Kurcze nie wiem co miałam jeszcze napisac..

A Olcia...super,ze mały tak ładnie do przodu z wszystkim....:) zdolniacha i duży chłopak to zobacz jak Cie zaskakuje:)

Darina bede trzymała ckiukasy...z tą pracą to idealnie Cię rozumiem....i zdrówka dla małej:)

Mamuśka to napisz mi kochana, bo widze ,że Ty w tym temacie jak najbardziej się znasz...co ja mam zrobic ze storczykami, któe były tak piekne,ze wszyscy jeprzechwalili i opadły jeden za drugim... sa puste drągi....;/

reklama
juz myslalam ze przydarzy sie byc pierwsza...a tu nie:szok:... dziewczyny, pamietacie jaka tu kiedys byla przepychanka co rano:-D..."pierwsza, nie ja pierwsza, jak to, ja tu bylam juz dwia po 24"...to byly czasy, czlowiek siedzial w domu i docenil to dopiero jak poszedl do pracy:happy:

Ale masz fajnie, u nas kapcie utrzymuja sie jakies dwie minuty...ostatnio przyszla moja bratowa, zrobilysmy sobie kawke i siedzimy, ogladamy prosto w serce...
A dziewczyny, moje dziecko i moja chrzesnica jakos tak grzecznie w drugim pokoju( zabawko-pokoju, stad sie nie dziwilysmy za mocno ze siedza grzecznie, bo pewnie sia bawia...)
A tu nagle, przylazly...jak je p bog stworzyl:-D...Wiec jak widzicie, bywaja gorsze sytuacje niz zdejmowanie tylko kapci, moje dziecko idzie na calosc i rozbiera sie od stop do glow:-D

Juki Wam zolkna, a ja zabijam wszystko , jak leci, ostatnio nawet kwiatka, ktory mial niby przezyc wszystko, rzadkie podlewanie, ciemno itd...

Siemka Koksik:-D...Ale masz fajnie z ta swoja rodzinka:happy2:..

Kaja nie przejmuj się ja też uśmiercam wszystkie kwiatki, nawet kaktusy. Obecnie nie mam w domu żadnego i jakoś dobrze mi z tym bo chociaż parapety mam wolne.

A z moimi dziewczynami tak to już jest że nudzić się nie da już one o to dbają a jedynie względna cisza jest wtedy jak Martynka jest w przedszkolu.

oj kajus a teraz to tylko tygrys i kokusia na polu bitwy zostaly hahha:)

reszta w kczaczorach soe poukrywała hahah

Wypraszam sobie takowe insynuacje :-p:-D;-)

Oj Tygrysku nie zapominaj o Kanie

Siemka kochane piątkowo;)

U nas podobnie jak u Kokusi..maż chrapie, Mari udaje ,że je sniadanko....a ja juz na bb:) od samego rana a co???
Chociaz troszkę przyjemności:p

Kurcze jak się wczoraj uchachałam....wygrałam auckje spodenek bojówek jeans, takie z paseczkiem słodkie....i bluzeczki do kompletu.....za 2,90zł..... i dziwie sie czemu nikt nie licytuje....okazało sie,ze przesyłka jest 15zł..bo babeczka wysyla z Angli.....zwariowałam...;/

A poza tym Mari wcina co trzeba i chyba lepiej...wczoraj nie było tego na co czekałam,ale zobaczymy dzisiaj....

Kurcze nie wiem co miałam jeszcze napisac..

A Olcia...super,ze mały tak ładnie do przodu z wszystkim....:) zdolniacha i duży chłopak to zobacz jak Cie zaskakuje:)

Darina bede trzymała ckiukasy...z tą pracą to idealnie Cię rozumiem....i zdrówka dla małej:)

Mamuśka to napisz mi kochana, bo widze ,że Ty w tym temacie jak najbardziej się znasz...co ja mam zrobic ze storczykami, któe były tak piekne,ze wszyscy jeprzechwalili i opadły jeden za drugim... sa puste drągi....;/

I tak Ci niedrogo wyszło. Ja ostatnio wygrałam dla Martynki zestaw z 3 zimowymi kurtkami, jedną wiosenną i kilkoma parami spodni za 10 zeta plus chyba 15 przesylka

Kaja nie przejmuj się ja też uśmiercam wszystkie kwiatki, nawet kaktusy. Obecnie nie mam w domu żadnego i jakoś dobrze mi z tym bo chociaż parapety mam wolne.

A z moimi dziewczynami tak to już jest że nudzić się nie da już one o to dbają a jedynie względna cisza jest wtedy jak Martynka jest w przedszkolu.

Oj Tygrysku nie zapominaj o Kanie

I tak Ci niedrogo wyszło. Ja ostatnio wygrałam dla Martynki zestaw z 3 zimowymi kurtkami, jedną wiosenną i kilkoma parami spodni za 10 zeta plus chyba 15 przesylka

OJ no to naprawde super!!!! Ja tak czasem poluje..ale wiesz smiac mi sie chciało,bo ciuszek 3zł a przesyłka 5 razy wieksza:p hhahhaa

ups ale wpadka poprawiam kana kokusia i tygrys:)

no ja myśle:p :*

OJ no to naprawde super!!!! Ja tak czasem poluje..ale wiesz smiac mi sie chciało,bo ciuszek 3zł a przesyłka 5 razy wieksza:p hhahhaa

no ja myśle:p :*

Ja często tak mam że przesyłka przekracza cenę zakupionego towaru.
Ostatnio kupiłam dziewczynkom taki zestawik
MEGA ZESTAW DLA KOCHANEJ CÓRECZKI 27 MALOWANKI ZAB (1433963300) - Aukcje internetowe Allegro
Już któryś raz kupuję u tego sprzedawcy i wiem że na prawdę watro. Chociaż często jest tak że ludzie zwyczajnie zarabiają na przesyłce. Mój też czasem coś przycina;-)

Kokusia dzieki za uświadomienie :-) musze kiedys spróbować bo nigdy tego nie jadłam.
Ja tez często poluje na allegro, ale ostatnio mi się nie chce, chyba nie mam cierpliwości. Mam taki rzeszowski portal i na nim ogłaszaja się mamy z ubrankami więc korzystam jak się trafi, wtedy odpada mi przesyłka.
Siostra meża wychodzi za mąż więc mamy weselicho już w kwietniu. Miało być za rok, ale zwolnił się termin i stwierdzili, że nie czekają. Teraz trzeba szukać sukienek, buty itd. Znów wydatki, a myślałam, że będą dopiero za rok.
Ollcia super że Bartuś się rozgadał i że woła sisi, moja nadal chodzi w Pampersie.
Miałam ostatnio ciężkie chwile z moją ninią. Powiedziała że idzie na 2-tygodniowe szkolenie. Znalazła na zastępstwo swoją mamę, o czym poinformowała mnie dzień przed szkoleniem. Mama mi sie spodobała więc zostawiłam Maję. Minęły 4 tygodnie a mojej niani nadal nie ma więc pytam w końcu o co chodzi. Okazało się, że wzięła sobie jeszcze jedno szkolenie a potem idzie do pracy. Oczywiście nic mi o niczym nie wspomniała, ani słowa, że kurs się przedłużył czy że ma jakieś plany. Poprostu stwierdziła, że jak jest jej mama to po co ma mnie informować o takich sprawach. Może jestem przewrazliwion, ale w końcu to jej oddałam pod opiekę dziecko i jak planuje własne życie inaczej jak ustalałyśmy to chyba pasowało by mi o tym powiedzieć :wściekła/y:
Czytałam ostatnio artykuł, chyba będzie ciężko z przedszkolami dla najmłodszych bo teraz 5 latki obowiązkowo do zerówki i mniej miejsc zostanie dla młodszych. Zaczynam się obawiać bo widzę że ta moja niania kombinuje i tzreba szukać innych rozwiązań.

Rany jak Wy rano wstajecie...my dopiero śniadanko zjadłyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:u nas słoneczko więc zaraz na spacerek wybywamy...

Madziu jak tam w przedszkolu Julcia??? zostaje juz sama???

Wczoraj schowałam się ale byłam na miejscu no i Jula jakoś za bardzo za mną nie tęskniła:zawstydzona/y::-p:-p
Córa mi dorasta echhhhhhh

czytam dalej....

Madziu no to z Julci przedszkolak pełna gębą;-):-) I ciesz się że masz takiego śpiocha w domu. U nas wstawanie przed siódmą to norma nawet w dni wolne od przedszkola. Za to o 20 już mam spokój z małą a góra 21.30 z większą też i moge się w spokoju oddawać lekturze albo życiu małżeńskiemu;-)

Agaciu i jak Mati? Byliście na balu?

A u nas znowu prószy śnieżek a wieje tak że się nie chce z domu wychodzić:baffled:

reklama
czesc

Wczorajszy balik super, mały zachwycony. :-D

Muszę posprzątac mój bajzel bo jutro tesciowa przyjeżdża. No i coś upichcić.

Do góry