reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Siemka kochane piątkowo;)

U nas podobnie jak u Kokusi..maż chrapie, Mari udaje ,że je sniadanko....a ja juz na bb:) od samego rana a co???
Chociaz troszkę przyjemności:p

Kurcze jak się wczoraj uchachałam....wygrałam auckje spodenek bojówek jeans, takie z paseczkiem słodkie....i bluzeczki do kompletu.....za 2,90zł..... i dziwie sie czemu nikt nie licytuje....okazało sie,ze przesyłka jest 15zł..bo babeczka wysyla z Angli.....zwariowałam...;/

A poza tym Mari wcina co trzeba i chyba lepiej...wczoraj nie było tego na co czekałam,ale zobaczymy dzisiaj....

Kurcze nie wiem co miałam jeszcze napisac..

A Olcia...super,ze mały tak ładnie do przodu z wszystkim....:) zdolniacha i duży chłopak to zobacz jak Cie zaskakuje:)

Darina bede trzymała ckiukasy...z tą pracą to idealnie Cię rozumiem....i zdrówka dla małej:)

Mamuśka to napisz mi kochana, bo widze ,że Ty w tym temacie jak najbardziej się znasz...co ja mam zrobic ze storczykami, któe były tak piekne,ze wszyscy jeprzechwalili i opadły jeden za drugim... sa puste drągi....;/

reklama
juz myslalam ze przydarzy sie byc pierwsza...a tu nie:szok:... dziewczyny, pamietacie jaka tu kiedys byla przepychanka co rano:-D..."pierwsza, nie ja pierwsza, jak to, ja tu bylam juz dwia po 24"...to byly czasy, czlowiek siedzial w domu i docenil to dopiero jak poszedl do pracy:happy:

Ale masz fajnie, u nas kapcie utrzymuja sie jakies dwie minuty...ostatnio przyszla moja bratowa, zrobilysmy sobie kawke i siedzimy, ogladamy prosto w serce...
A dziewczyny, moje dziecko i moja chrzesnica jakos tak grzecznie w drugim pokoju( zabawko-pokoju, stad sie nie dziwilysmy za mocno ze siedza grzecznie, bo pewnie sia bawia...)
A tu nagle, przylazly...jak je p bog stworzyl:-D...Wiec jak widzicie, bywaja gorsze sytuacje niz zdejmowanie tylko kapci, moje dziecko idzie na calosc i rozbiera sie od stop do glow:-D

Juki Wam zolkna, a ja zabijam wszystko , jak leci, ostatnio nawet kwiatka, ktory mial niby przezyc wszystko, rzadkie podlewanie, ciemno itd...

Siemka Koksik:-D...Ale masz fajnie z ta swoja rodzinka:happy2:..

Kaja nie przejmuj się ja też uśmiercam wszystkie kwiatki, nawet kaktusy. Obecnie nie mam w domu żadnego i jakoś dobrze mi z tym bo chociaż parapety mam wolne.

A z moimi dziewczynami tak to już jest że nudzić się nie da już one o to dbają a jedynie względna cisza jest wtedy jak Martynka jest w przedszkolu.

oj kajus a teraz to tylko tygrys i kokusia na polu bitwy zostaly hahha:)

reszta w kczaczorach soe poukrywała hahah

Wypraszam sobie takowe insynuacje :-p:-D;-)

Oj Tygrysku nie zapominaj o Kanie

Siemka kochane piątkowo;)

U nas podobnie jak u Kokusi..maż chrapie, Mari udaje ,że je sniadanko....a ja juz na bb:) od samego rana a co???
Chociaz troszkę przyjemności:p

Kurcze jak się wczoraj uchachałam....wygrałam auckje spodenek bojówek jeans, takie z paseczkiem słodkie....i bluzeczki do kompletu.....za 2,90zł..... i dziwie sie czemu nikt nie licytuje....okazało sie,ze przesyłka jest 15zł..bo babeczka wysyla z Angli.....zwariowałam...;/

A poza tym Mari wcina co trzeba i chyba lepiej...wczoraj nie było tego na co czekałam,ale zobaczymy dzisiaj....

Kurcze nie wiem co miałam jeszcze napisac..

A Olcia...super,ze mały tak ładnie do przodu z wszystkim....:) zdolniacha i duży chłopak to zobacz jak Cie zaskakuje:)

Darina bede trzymała ckiukasy...z tą pracą to idealnie Cię rozumiem....i zdrówka dla małej:)

Mamuśka to napisz mi kochana, bo widze ,że Ty w tym temacie jak najbardziej się znasz...co ja mam zrobic ze storczykami, któe były tak piekne,ze wszyscy jeprzechwalili i opadły jeden za drugim... sa puste drągi....;/

I tak Ci niedrogo wyszło. Ja ostatnio wygrałam dla Martynki zestaw z 3 zimowymi kurtkami, jedną wiosenną i kilkoma parami spodni za 10 zeta plus chyba 15 przesylka

Kaja nie przejmuj się ja też uśmiercam wszystkie kwiatki, nawet kaktusy. Obecnie nie mam w domu żadnego i jakoś dobrze mi z tym bo chociaż parapety mam wolne.

A z moimi dziewczynami tak to już jest że nudzić się nie da już one o to dbają a jedynie względna cisza jest wtedy jak Martynka jest w przedszkolu.

Oj Tygrysku nie zapominaj o Kanie

I tak Ci niedrogo wyszło. Ja ostatnio wygrałam dla Martynki zestaw z 3 zimowymi kurtkami, jedną wiosenną i kilkoma parami spodni za 10 zeta plus chyba 15 przesylka

OJ no to naprawde super!!!! Ja tak czasem poluje..ale wiesz smiac mi sie chciało,bo ciuszek 3zł a przesyłka 5 razy wieksza:p hhahhaa

ups ale wpadka poprawiam kana kokusia i tygrys:)

no ja myśle:p :*

OJ no to naprawde super!!!! Ja tak czasem poluje..ale wiesz smiac mi sie chciało,bo ciuszek 3zł a przesyłka 5 razy wieksza:p hhahhaa

no ja myśle:p :*

Ja często tak mam że przesyłka przekracza cenę zakupionego towaru.
Ostatnio kupiłam dziewczynkom taki zestawik
MEGA ZESTAW DLA KOCHANEJ CÓRECZKI 27 MALOWANKI ZAB (1433963300) - Aukcje internetowe Allegro
Już któryś raz kupuję u tego sprzedawcy i wiem że na prawdę watro. Chociaż często jest tak że ludzie zwyczajnie zarabiają na przesyłce. Mój też czasem coś przycina;-)

Kokusia dzieki za uświadomienie :-) musze kiedys spróbować bo nigdy tego nie jadłam.
Ja tez często poluje na allegro, ale ostatnio mi się nie chce, chyba nie mam cierpliwości. Mam taki rzeszowski portal i na nim ogłaszaja się mamy z ubrankami więc korzystam jak się trafi, wtedy odpada mi przesyłka.
Siostra meża wychodzi za mąż więc mamy weselicho już w kwietniu. Miało być za rok, ale zwolnił się termin i stwierdzili, że nie czekają. Teraz trzeba szukać sukienek, buty itd. Znów wydatki, a myślałam, że będą dopiero za rok.
Ollcia super że Bartuś się rozgadał i że woła sisi, moja nadal chodzi w Pampersie.
Miałam ostatnio ciężkie chwile z moją ninią. Powiedziała że idzie na 2-tygodniowe szkolenie. Znalazła na zastępstwo swoją mamę, o czym poinformowała mnie dzień przed szkoleniem. Mama mi sie spodobała więc zostawiłam Maję. Minęły 4 tygodnie a mojej niani nadal nie ma więc pytam w końcu o co chodzi. Okazało się, że wzięła sobie jeszcze jedno szkolenie a potem idzie do pracy. Oczywiście nic mi o niczym nie wspomniała, ani słowa, że kurs się przedłużył czy że ma jakieś plany. Poprostu stwierdziła, że jak jest jej mama to po co ma mnie informować o takich sprawach. Może jestem przewrazliwion, ale w końcu to jej oddałam pod opiekę dziecko i jak planuje własne życie inaczej jak ustalałyśmy to chyba pasowało by mi o tym powiedzieć :wściekła/y:
Czytałam ostatnio artykuł, chyba będzie ciężko z przedszkolami dla najmłodszych bo teraz 5 latki obowiązkowo do zerówki i mniej miejsc zostanie dla młodszych. Zaczynam się obawiać bo widzę że ta moja niania kombinuje i tzreba szukać innych rozwiązań.

Rany jak Wy rano wstajecie...my dopiero śniadanko zjadłyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:u nas słoneczko więc zaraz na spacerek wybywamy...

Madziu jak tam w przedszkolu Julcia??? zostaje juz sama???

Wczoraj schowałam się ale byłam na miejscu no i Jula jakoś za bardzo za mną nie tęskniła:zawstydzona/y::-p:-p
Córa mi dorasta echhhhhhh

czytam dalej....

Madziu no to z Julci przedszkolak pełna gębą;-):-) I ciesz się że masz takiego śpiocha w domu. U nas wstawanie przed siódmą to norma nawet w dni wolne od przedszkola. Za to o 20 już mam spokój z małą a góra 21.30 z większą też i moge się w spokoju oddawać lekturze albo życiu małżeńskiemu;-)

Agaciu i jak Mati? Byliście na balu?

A u nas znowu prószy śnieżek a wieje tak że się nie chce z domu wychodzić:baffled:

reklama
czesc

Wczorajszy balik super, mały zachwycony. :-D

Muszę posprzątac mój bajzel bo jutro tesciowa przyjeżdża. No i coś upichcić.

Do góry