reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas tez sie snieznie zrobilo i wiatrzycho ze hoho musialam filipka na rekach niesc zeby go nie zwialo!!:)

Agacia super ze balik uadany:) co przygotowujesz do jedzonka?? ja mam jutro imprezke dla znajomych i nie mam bladego pojecia co zrobic do szamania:(

reklama
u nas tez sie snieznie zrobilo i wiatrzycho ze hoho musialam filipka na rekach niesc zeby go nie zwialo!!:)

Agacia super ze balik uadany:) co przygotowujesz do jedzonka?? ja mam jutro imprezke dla znajomych i nie mam bladego pojecia co zrobic do szamania:(
garmażerkę - szparagi w szyce. I sałatkę jakąś. i nie mam pojęcia co jeszcze.

My po spacerku i gdyby nie ten wiatr to powiedziałabym że wiosna idzie:biggrin2:....a tak wieje okropnie, na dodatek wiatr bardzo nieprzyjemny....:-:)-:)-(

Madzienko a o której Jula wstaje ?

Aaaaaaa Mati dzisiaj przespał całą noc w łóżeczku :-) swoim !!!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: o 9.30, czasami nawet o 10

Gratulacje dla Matiego za przespaną nockę...

Czekamy na jakieś fotki z balu....

Tygrysku dobre szparaszki. szparagi ze słoika zawijak w szynkę, układam na tależu i przybieram owocami z puszki (ananasy, brzostkiwie, wiśnie) winogrona, nać pietruszki, troche szyneczkę smaruję majonezem, przed ubraniem i zalewam żelatyną.

Madzienko łooooo matko tez bym tak chciała pospać, a o której idzie spać?

Kurde ale ja jestem głupia ...
Kupiłąm sobie ostatnio płyn w spryskiwaczu na kamień ... wzięłąm przed chwilą spryskałam cały zlew, piecyk, umywalkę, prysznic i czekam, szoruje , zmywam .... i marny efekt .... myślę sobie ale ten płyn do d ....Biorę go do ręki i czytam ..... !!!! Spray do prania DYWANÓW !!!! Pomyliły mi się butelki. :zawstydzona/y: Oba są w różowej butelce.

reklama
Do góry