reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny:-)

Chciałam Wam napisać,ze nasza królewna jest już z nami.
Więcej opiszę gdzie indziej:ninja2:

reklama
Kokusiu chyba masz racje....filip wstal po drzemce taki zachrypniety i pial jak kogut :( krtan jak nic...poszlam do lekarza cale szczescie przyjela nas mimo braku juz wolnego grafiku...ech krtan i gardlo ma filip zainfekowane....ech ...sil brakuje ...najgorsze ze mnie cos gardlo tez zaczyna bolec :( buuuuuuuuuu

Aniu gratulacje!!!!:)

Madziu i Kanusiu dziekuje za przepisy!!!!:) to winko mnie zaintrygowalo hahahah chyba zaczne sama popijac;d;d:)

Aniu GRATULUJĘ z całego serca i oczywiście życzę wszystkiego dobrego dla całej rodzinki!!!

Prawicie mi komplementy, że chyba ksiazkę napiszę :-D

Cześć mamuśki!

Gratulacje Anusia:-)

Dawno mnie tu nie było , czsami was poczytuję ale mam urwanie głowy, i weny brak:zawstydzona/y:.
Mam małą prośbę mąż pisze pracę licencjacką i potrzebuje do badań wypęłnione ankiety, wiem że nie każdy ma akwarium ale niestety nie znam dużo akwarystów , więc jeśli znajdziecie chwilkę to proszę wypęłnijcie dla studenta anietę, czas tak szybko leci niedługo wszystkie nasze skarby zaczną naukę , aż łeska się w oku kręci że tak szybko rosną;-);-).
oto link:
Brak obsługi Cookies

Aniu-gratulacje!!!!!!!!!!!

Kinga-ja niestety nie pomogę, bo NIGDY nie miałam do czynienia z rybkami ;-)

Co do wirusów-Olek dopiero co przeszedł zapalenie gardła. Pomogło tantum verde i isoprinosine (chyba tak to się pisze...). Chorowitkom życzymy powrotu do zdrówka :-)

Ania - gratulacje!!!

A to półki. Z Ikei. Zostało nam jeszcze 8 bo trochę inaczej początkowo planowaliśmy je rozmieścić :)
P1010264.jpg

reklama
Do góry