reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Aniu gratulacje dla mamuśki
tygrysek82
Fanka BB :)
Kokusiu chyba masz racje....filip wstal po drzemce taki zachrypniety i pial jak kogut krtan jak nic...poszlam do lekarza cale szczescie przyjela nas mimo braku juz wolnego grafiku...ech krtan i gardlo ma filip zainfekowane....ech ...sil brakuje ...najgorsze ze mnie cos gardlo tez zaczyna bolec buuuuuuuuuu
Aniu gratulacje!!!!
Madziu i Kanusiu dziekuje za przepisy!!!! to winko mnie zaintrygowalo hahahah chyba zaczne sama popijac;d;d
Aniu gratulacje!!!!
Madziu i Kanusiu dziekuje za przepisy!!!! to winko mnie zaintrygowalo hahahah chyba zaczne sama popijac;d;d
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aniu GRATULUJĘ z całego serca i oczywiście życzę wszystkiego dobrego dla całej rodzinki!!!
Prawicie mi komplementy, że chyba ksiazkę napiszę
Prawicie mi komplementy, że chyba ksiazkę napiszę
Cześć mamuśki!
Gratulacje Anusia:-)
Dawno mnie tu nie było , czsami was poczytuję ale mam urwanie głowy, i weny brak.
Mam małą prośbę mąż pisze pracę licencjacką i potrzebuje do badań wypęłnione ankiety, wiem że nie każdy ma akwarium ale niestety nie znam dużo akwarystów , więc jeśli znajdziecie chwilkę to proszę wypęłnijcie dla studenta anietę, czas tak szybko leci niedługo wszystkie nasze skarby zaczną naukę , aż łeska się w oku kręci że tak szybko rosną;-);-).
oto link:
Brak obsługi Cookies
Gratulacje Anusia:-)
Dawno mnie tu nie było , czsami was poczytuję ale mam urwanie głowy, i weny brak.
Mam małą prośbę mąż pisze pracę licencjacką i potrzebuje do badań wypęłnione ankiety, wiem że nie każdy ma akwarium ale niestety nie znam dużo akwarystów , więc jeśli znajdziecie chwilkę to proszę wypęłnijcie dla studenta anietę, czas tak szybko leci niedługo wszystkie nasze skarby zaczną naukę , aż łeska się w oku kręci że tak szybko rosną;-);-).
oto link:
Brak obsługi Cookies
vive
Aniu-gratulacje!!!!!!!!!!!
Kinga-ja niestety nie pomogę, bo NIGDY nie miałam do czynienia z rybkami ;-)
Co do wirusów-Olek dopiero co przeszedł zapalenie gardła. Pomogło tantum verde i isoprinosine (chyba tak to się pisze...). Chorowitkom życzymy powrotu do zdrówka :-)
Kinga-ja niestety nie pomogę, bo NIGDY nie miałam do czynienia z rybkami ;-)
Co do wirusów-Olek dopiero co przeszedł zapalenie gardła. Pomogło tantum verde i isoprinosine (chyba tak to się pisze...). Chorowitkom życzymy powrotu do zdrówka :-)
Myszqa
reklama