reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny:-)

Chciałam Wam napisać,ze nasza królewna jest już z nami.
Więcej opiszę gdzie indziej:ninja2:

reklama
Kokusiu chyba masz racje....filip wstal po drzemce taki zachrypniety i pial jak kogut :( krtan jak nic...poszlam do lekarza cale szczescie przyjela nas mimo braku juz wolnego grafiku...ech krtan i gardlo ma filip zainfekowane....ech ...sil brakuje ...najgorsze ze mnie cos gardlo tez zaczyna bolec :( buuuuuuuuuu

Aniu gratulacje!!!!:)

Madziu i Kanusiu dziekuje za przepisy!!!!:) to winko mnie zaintrygowalo hahahah chyba zaczne sama popijac;d;d:)

Aniu GRATULUJĘ z całego serca i oczywiście życzę wszystkiego dobrego dla całej rodzinki!!!

Prawicie mi komplementy, że chyba ksiazkę napiszę :-D

Cześć mamuśki!

Gratulacje Anusia:-)

Dawno mnie tu nie było , czsami was poczytuję ale mam urwanie głowy, i weny brak:zawstydzona/y:.
Mam małą prośbę mąż pisze pracę licencjacką i potrzebuje do badań wypęłnione ankiety, wiem że nie każdy ma akwarium ale niestety nie znam dużo akwarystów , więc jeśli znajdziecie chwilkę to proszę wypęłnijcie dla studenta anietę, czas tak szybko leci niedługo wszystkie nasze skarby zaczną naukę , aż łeska się w oku kręci że tak szybko rosną;-);-).
oto link:
Brak obsługi Cookies

Aniu-gratulacje!!!!!!!!!!!

Kinga-ja niestety nie pomogę, bo NIGDY nie miałam do czynienia z rybkami ;-)

Co do wirusów-Olek dopiero co przeszedł zapalenie gardła. Pomogło tantum verde i isoprinosine (chyba tak to się pisze...). Chorowitkom życzymy powrotu do zdrówka :-)

Ania - gratulacje!!!

A to półki. Z Ikei. Zostało nam jeszcze 8 bo trochę inaczej początkowo planowaliśmy je rozmieścić :)
P1010264.jpg

reklama
Do góry