reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

prawie nikt już tu nie zagląda :-( tyle mamusiek całkowicie odpuściło sobie bb...:-(

.
Pogoda dzisiaj straszna, nawet nie wyszłyśmy na spacer.

a u nas wczoraj było rewelacyjnie :tak:

w niedzielę mieliśmy z męzem wychodne i pół dnia spędziliśmy w kręgielni :tak:
a w przyszłym tygodniu w sobotę jedziemy już w góry do mojej rodzinki na komunię mojego chrześniaka.

reklama
Cześć dziewczynki....normalnie mam ostatnio pecha!
Wczoraj przyszła do mnie sąsiadka że ją zalewamy....no ale patrzę a u nas suchutko, a u niej plama na suficie i na ścianie. No i zonk....bo mi wujek robił wannę i obudował ją całą gazobetonem i okafelkował nie zostawiając żadnego otworu. Więc mi wczoraj przyszedł znajomy z kątówką i rozpieprzył mi moje piękne kafelki. Okazało się że jest sucho! Tyle dobrze.... Ja rozwaliłam moją piękną wannę a przyszedł administrator i powiedział że to od komina leci bo te daszki nad kominami wiatry pourywały a ostatnio dużo deszcz padał....no myślałam że mnie szlag trafi. Ja tą łazienkę po tym pyle z betonu to sprzątałam do drugiej w nocy!!!!
Dzisiaj mój mąż przyszedł z pracy i otwiera lodówkę...a tu mu drzwi w ręku zostają!!!! Ale był zdziwiony....więc znów mieliśmy wieczór kombinowania jak te drzwi spowrotem założyć.....musieliśmy cały front lodówki i zamrazalnika poodkręcać. Masakra:)

Muszę wam się pochwalić że moja Zuzka dzisiaj cały obiadek sama zjadła łyżką:)
Nic nie rozrzuciła:)

Aaaa Myszqo...kupiłam tą Palette C12!
Trzymajcie kciuki bo będę znowu farbować:) Jak wyjdą zielone to obiecuję że wstawię zdjęcie:)

Przepraszam dziewczynki ze mnie teraz ostatnio tak mało było widać ale chyba jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło:)

Część jestem i ja.
Ale ja mogę tylko wieczorami bo w dzień to mi dziecko nie pozwala czasami tylko się uda. U nas wszystko dobrze, korzystamy z dobrej pogody i do 18-19 jesteśmy na dworze z małymi przerwami kiedy wracamy na spanie i jedzonko do domu.
Mam takie pytanko bo muszę coś sobie kupić na obronę i jak myślicie co będzie lepsze garnitur czy garsonka? A wy co ubierałyście na obronę? Bo mam zonka i nie wiem co lepsze

Darina ja byłam w garniturze ale były też dziewczyny w garsonkach:) Ja bym Ci radziła w tym w czym lepiej się czujesz:) Ja w ogóle praktycznie nie chodzę w spódnicach ani w sukienkach...nawet na weselach jestem zawsze w spodniach:)

Hej, żyjemy i my...zaglądam tutaj ale tu najczęściej cicho i pusto:-:)-:)-:)-(
U nas wszystko ok...P ćwiczy i jutro ma wizytę u lekarza zobaczymy co dalej...może dostanie już pozwolenie za rehabilitacje!!!!
Jula rośnie i szaleje...ja tez jakoś miewam się;-);-)

Darina
ja z tego co pamietam:-p:-p:-pbyłam w spodnicy i białej koszuli, bo tego dnia był upał...ale dziewczyny były zarowno w garniturach jak i garsonkach a takze w ciemnych sukieneczkach...

Mamusia kiedy będziesz w Lublinie, juz ustalona data???A moze juz bylas i nic nie chwalisz sie;-)

prawie nikt już tu nie zagląda :-( tyle mamusiek całkowicie odpuściło sobie bb...:-(

a u nas wczoraj było rewelacyjnie :tak:

w niedzielę mieliśmy z męzem wychodne i pół dnia spędziliśmy w kręgielni :tak:
a w przyszłym tygodniu w sobotę jedziemy już w góry do mojej rodzinki na komunię mojego chrześniaka.

ja jestem cały czas tylko 6 godzin różnicy i brak czasu:-(

u nas wszystko dobrze, mała waży juz 12 kilo i ma wilczy apetyt wieczorami, nauczyła się dmuchać w husteczke z czego jestem bardzo szczęśliwa bo już nie musze używać gruszki do noska, a i najwazniejsze zaczeła mówić mama i jeszcze pare innych słów, troche miesza angielski z polskim np mówi pa by, fajnie jej to wychodzi.
ściskam mocno papa

reklama
I ja się melduję.Też brakuje mi ostatnio czasu na wszystko. Dzisiaj brzydka pogoda, więc pewnie trochę tu posiedzę.
Agatkas współczuję przeżyć.

Do góry