reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

Darina ja szłam na obrone w garniturze.

U nas wszytsko ok. Mały broi za dwóch, grzeczny jest tylko jak jest obok jakieś dziecko , które więcej broi od niego .
Rozgadał się na całego, powtarza wszytsko.
Mówi juz podstawowe słowa takie jak mama, tata, baba, dziadzia, papa, dada. Potrafi tez mówić cześć, baś (grubas), golaś (golas), pieś (pies), paś (pieluszka), Aś(Adaś), masz, daj, juś (już). I wiele wiele innych słów.
A ja jeszcze nie mam stroju na komunie :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
my siedzimy w domku pogoda paskudna,
ale pisac nie bardzo mam jak, bo Pati szaleje kreci sie w kółko, wlazi na meble itp wiec czujnie ja łapię :-)
teraz są reklamy wiec chwilka spokoju ;-)

Agatkas współczuję, nie dość że nic się nie lało to jeszcze masz łazienkę rozwaloną ehh, a te drzwi od lodówki to mnie rozśmieszyły :-D. Jakiś pechowy dzień.

Darina ja byłam tak jak Madzienka w białej bluzce i w czarnej spódnicy bo było baaaardzo gorąco.

U mnie jak narazie komunie się zakończyły, Majka rozpocznie nowe pokolenie :-). Jakoś nikt w rodzinie nie kwapi się do dzidziusiów, szkoda bo myślałam, ze jak Maja się urodzi to będzie miała za jakiś czas kuzynkę albo kuzyna do zabawy a tu nic.

Wczoraj rozpoczęliśmy sezon koszenia trawy, od razu zrobiło się ładniej w ogrodzie. Wyplewiłam róże i winogrona, ale na więcej Maja mi nie pozwoliła bo bała się kosiarki i wskakiwała na ręce.
Już wiem że jak będę miała kiedyś swój dom z ogródkiem to na pewno nie będę miala psa, bo to co się dzieje tutaj to przechodzi ludzkie pojęcie, dziura na dziurze, gdzie tylko sie da. Podkopał się nawet pod kostkę.

Hej, żyjemy i my...zaglądam tutaj ale tu najczęściej cicho i pusto:-:)-:)-:)-(
U nas wszystko ok...P ćwiczy i jutro ma wizytę u lekarza zobaczymy co dalej...może dostanie już pozwolenie za rehabilitacje!!!!
Jula rośnie i szaleje...ja tez jakoś miewam się;-);-)

Darina
ja z tego co pamietam:-p:-p:-pbyłam w spodnicy i białej koszuli, bo tego dnia był upał...ale dziewczyny były zarowno w garniturach jak i garsonkach a takze w ciemnych sukieneczkach...

Mamusia kiedy będziesz w Lublinie, juz ustalona data???A moze juz bylas i nic nie chwalisz sie;-)

ty to dziewczyna trafiasz w sedno

obrone mam 27 kwietnia czyli za tydzien, obiad zamowilam w hadesie, mam nadzieje ze beda zadowoleni

dziendoberek

darina, ja tez mam problem z tym ubraniem na obrone, a tym bardziej ze chudne caly czas i nie wiem co mam kupic, bo za chwile bedzie za duze, na magisterke mialam garnitur, wiec na doktorat tez musze

ty to dziewczyna trafiasz w sedno

obrone mam 27 kwietnia czyli za tydzien, obiad zamowilam w hadesie, mam nadzieje ze beda zadowoleni

dziendoberek

darina, ja tez mam problem z tym ubraniem na obrone, a tym bardziej ze chudne caly czas i nie wiem co mam kupic, bo za chwile bedzie za duze, na magisterke mialam garnitur, wiec na doktorat tez musze

Mamusia to ja nawet nie wiedziałam, że Ty doktorat robisz, no pięknie, podziwiam.

reklama
Do góry