reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

MARZYCIELKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!!

Witajcie u nas dzisiaj deszczowo, wiec zrobilismy szybkie zakupy i siedzimy w domu buuuuuu a wczoraj bylo tak pięknie....

Co do wafelkow to mi sie chyba udalo:tak::tak:bo nie dostalam takiej informacji tylko mam im wyslac to oswiadczenie....

reklama
Dziewczyny ratujcie:) Ile trzeba odczekać między jednym farbowaniem a drugim???? Bo ja już dłużej nie zniosę tego koloru na mojej głowie:(

mogłabyś już jeśli farbowałabyś na jakiś ciemniejszy odcień, ale blondu teraz bym nie radziła, bo możesz sobie zniszczyć włosy. Ja kiedyś eksperymentowałam , miałam włosy kasztanowe i zachciało mi się blondu, a wyszła marchewa :baffled: no i po 2 dniach farbowałam na jasny brąz i było ok.

Marzycielko, sto lat :tak:

Marzycielko- wszystkiego co najlepsze !!!

Rocznica okazała się pięknym przeżyciem dla dziadków. Była cała rodzina, prezenty i łzy :-).
Pogoda dzisiaj straszna, nawet nie wyszłyśmy na spacer. Idę spać. Dobranoc

reklama
Do góry