reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale ja chciałam bardzo jasny blond:-:)-:)-:)-:)-( Taki ja Myszqa sobie zrobiła:-:)-:)-( Myszko śliczny! Jaka farba?

Palette -

C12 - i ja nauczona doświadczeniem trzymam nie krócej niż 45min.
Przed tym kolorkiem robiłam Palette - to troszkę mi wyszedł taki szary bury

Moim ideałem kolorystycznym jest kolor jaki ma Sylwia Gliwa. Ale to pewnie cudowny efekt fryzjerski :D

Agatkas a może jakaś koleżanka ci pomoże nałożyć farbę, jak ktoś drugi pomaga to przeważnie jest równo nałożona i mniejsza szansa na przebarwienia, tak mi się wydaje.

Dagula co za banda oszołomów tam pracuje, nie zazdroszczę stresu, ja się tak kiedyś też użerałam z plusem, cyfrą i n czy jakoś tak bo mój szef w pracy notorycznie płacił po czasie i ciągle nam w restauracji wyłączali :no:

Witam wieczorową porą;
my po ostatnich testach. Jestem trochę niezadowolona, bo młody od tygodnia obsypany, że aż strach, a testy nic właściwie nie wykazały. Chyba czeka nas jeszcze dermatolog :(

Zapominajko super, dzięki na pewno skorzystam!:) A jak się okaże że jestem straszną nudziarą albo zołzą to mnie nie wywalisz z dzieckiem na bruk?:)

Kurde dziouszki mam załamkę normalnie!!! Kiepsko u nas z kasą więc myślę nie będę wydawać na farbowanie u fryzjera i zafarbuję sobie w domu! Kupiłam sobie zajebistą farbę Loreala w kolorze bardzo jasny lodowy blond. W końcu dzieci poszły spać więc ja myk do łazienki i farbuję.....zmywam....myślę coś ciemne mam te włosy, ale dobra na pewno jak wysuszę to będą jasne....I mam aktualnie na głowie RUDO-BRĄZOWO-SRACZKOWATO-NIJAKIE COŚ!!!!!!!! Normalnie załamka!!!!!!!!! za dwa tygodnie wyjeżdżam do rodziny i jak ja się teraz pokazę????? Chyba będe 3 razy dziennie myła głowę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No nie wiem... Jak okażesz się nudziarą to będę cię nagrywała i filmiku wrzucę na wątek :) żeby wszystkie zobaczyły :D. A zołzą ja jestem patentową, więc tu mnie nie przebijesz.

Współczuję.
Może inna farba pokryje.

byłam dzisiaj z małym u fryzjera i muszę powiedzieć że był bardzo dzielny, nie płakał i dał się obciąć chociaż strasznie się wiercił i nie dał sobie nic maszynką zrobić

Dagulla, współczuję utarczek - znam to :/

Ja do fryzjera wybieram się 26 kwietnia :tak: muszę w końcu zrobić baleyage bo mam takie odrosty że aż wstyd :sorry:

Witajcie, my dzisiaj w końcu zaliczylismy szczepienie na świnko-rózyczko-odrę:-p, było troche krzyku ale udalo sie!!!!Mam tylko nadzieje ze Jula nie bedzie gorączkowala, bo pediatra uprzedzala mnie ze za 7-10dni moze wystapic gorączka, kaszel, katar:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a jak bylo u Was???

Mamuski które byłyby zainteresowane otrzymaniem bezplatnie 3 kartonow wafelkow ryzowych zajrzyjcie na strone Milutkie.pl | mini-wafelki ryżowe MILUTKIE | GOOD FOOD

Spóźniłam się z tymi wafelkami.

Witam

Dagulla współczuję tych problemów z polsatem, Oni wszyscy pierwsze dają chętnie, a później robią ludziom problemy.
Jedziemy dzisiaj na 50-lecie małżeństwa dziadków. Zamówiłam im tort, jest prześliczny, wyśle zdjęcia jak wrócę bo jak zrobiłam w lodówce to nie wyszły :-D, a nie będę specjalnie wyciągała. Kuzynka zamówiła ogromny bukiet, a rodzice z pozostałymi dziećmi dziadków kupili prezent, więc będzie takie mini wesele.
Syrena wyje, już myślałam, że znów coś się stało, a to kolejny hołd. Ostatnio już wyłączyłam całkiem TV bo nie mogę oglądać już tego smutku. Teraz jest msza to obejrzę.

Hej
My już po pierwszym spacerku, dziecko śpi tak ją zmęczył ten plac zabaw że już leci 2h ja kima. Ja domek ogarnełam i zrobiłam prasowanie, teraz czekam jak się Gabi obudzi i zje obiadek bo na 16 uciekamy na ploty do mamci chrzestnej Gabi

reklama
My dzis bylismy na grillu u mamci. Niestety pogoda niespecjalna więc z grilka nici. Były kiełbaski z patelni :-)

Jaśka ciepło ubrałam i troszkę pobiegał po ogródku. Nie darował żadnemu kwiatkowi. A swoimi grabkami próbował nawet wykopać róże. Ale zdążyłam zainterweniować. Dobrze że moja babcia tego nie widziała :-p

I znowu dzis waćpana obcinaliśmy maszyneczka 6mm :-) wygląda jak żołnież marines :-D

Do góry