reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam, ale bez kawy, chyba za chwilkę sobie zrobię bo w końcu kupiłam mleko :-D. Madzienko, ale masz fajnie z tymi salami. W Rzeszowie jest taka jedna duza, jeszcze tam nie byłam, ale muszę zaglądnąć.
Zmykam, bo dokształcam się z angielskiego i korzystam jak tylko Maja śpi, właśnie przyszła książka, więc nie muszę siedzieć przed kompem, bo jakoś wolę uczyć się z papieru.

Zapominajko i ode mnie mimo ze spoznione to najszczersze życzenia z okazji 18-tych urodzin:tak:

U nas leje od wczoraj. Aż się wstawac nie chce jak widze taką pogodę za oknem:no: I chyba dzis strasznie niskie cisnienie jest, bo zasypiam na stojaco mimo ze pospalismy prawie do 9 i czekam tylko az moje dziecko zrobi sie zmeczone, zebym razem z nim mogla sie kimnac. Ponoc od soboty pogoda ma sie poprawic.

Co do histerii serio dizewczyny pocieszylyscie mnie. U nas dokladnie to samo. Chodzi i jeczy caly dzien. A jak go probuje gdzies zostawic nawet na moment, bo mieszkamy w domu i czesto musze to do spizarki to do pieca to nie biore malego ze soba tylko wkladam do lozeczka turystycznego i wtedy taki placz i histeria, ze chyba wszyscy sasiedzi nas slysza:zawstydzona/y: Z tym ze u nas takie zachowanie jest od ok tygodnia. Mam nadzieje, ze to przejsciowe, bo jak sobie pomysle, ze niedlugo bedzie drugie to juz swira dostaje:-(

Aaaa i zapomnialam dodac. Moje dziecko zjadlo mi dzis moje "oczy", czyt soczewki. Dorwal pojemniczek na soczewki i zaczal jesc, jedna soczewke znalazlam w kawalkach, a druga albo zjadl albo gdzies posial. Martwie sie, zeby mu nie zaszkodzila jesli rzeczywiscie ja zjadl. A w dodoatku chodze slepa jak kret...

Witajcie mamuśki

Zapominajko, spóźnione, ale szczere życzonka z okazji urodzinek.

Dagullka, dla Was tez oczywiście najlepsze życzenia z okazji rocznicy, żyjcie w zdrówku i miłości 100 lat

My mieliśmy 11 rocznicę ślubu w święta, akurat tak wypadały jak wtedy gdy bralismy ślub, ale jakoś nie swiętowaliśmy, bo nie było nastroju.

Asiulka, rozśmieszył mnie Twój Filipek soczewkożerca

Madziu, udanych szaleństw w bawialni.

Moja Madzi tez czasem marudna, ale pól dnia jestem w pracy, wiec daję radę. Poza tym tak mnie rozczula jak wracam z pracy, a ona już z daleko leci i woła mama, mama, kochana moja

Halo, halo ;-)

U nas dzisiaj remont - firma wymienia nam wszystkie drzwi, więc ja z młodym siedzimy u moich rodziców. Sami, bo rodzice w pracy. Teraz mały śpi a ja mogę zasiąść przed kompem ;-)

Co do pogody to u nas też od kilku dni ciągle leje.. :crazy:
A sal zabaw mamy 4 i wszystkie przetestowane po kilka razy :tak:

reklama
Do góry