reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny horror......:crazy:
od rana mój dzieć nie pozwolił mi się nudzić.....
wstawiłam pranie i zadowolona robiłam reszte...nagle patrze a korytarz cały zalany,łazienka również...wpadam do łazienki a tam wąż wyciągnięty ze ściany....myślałam,że zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Alex piernik jeden z nadmiaru nudy chyba tak go potraktował:no:myślałam,że Go przez okno wyrzuce:eek: wody było tyle,że zbierałąm chyba ze 20 min na pełnych obrotach:wściekła/y:reszta prania mokra jak gnój,bo leżało na podłodze w łaznience:wściekła/y:oszaleje:wściekła/y:i mnie wywiozą:eek:

dziewczyny horror......:crazy:
od rana mój dzieć nie pozwolił mi się nudzić.....
wstawiłam pranie i zadowolona robiłam reszte...nagle patrze a korytarz cały zalany,łazienka również...wpadam do łazienki a tam wąż wyciągnięty ze ściany....myślałam,że zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Alex piernik jeden z nadmiaru nudy chyba tak go potraktował:no:myślałam,że Go przez okno wyrzuce:eek: wody było tyle,że zbierałąm chyba ze 20 min na pełnych obrotach:wściekła/y:reszta prania mokra jak gnój,bo leżało na podłodze w łaznience:wściekła/y:oszaleje:wściekła/y:i mnie wywiozą:eek:

Pyciol usiądź spokojnie i sobie przemyśl;) Przecież młody nawet nie mógł mieć pojęcia że tam woda wyleci bo przecież nigdy mu tego nie pokazywałaś w trakcie prania:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dlatego mój Zuzol nie ma wstępu beze mnie do łazienki!

Pyciol usiądź spokojnie i sobie przemyśl;) Przecież młody nawet nie mógł mieć pojęcia że tam woda wyleci bo przecież nigdy mu tego nie pokazywałaś w trakcie prania:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dlatego mój Zuzol nie ma wstępu beze mnie do łazienki!
tak...tylko,że ta niespodzianka była dla przygotowana juz wcześniej chyba wczoraj:confused2:bo przed tą akcją w łazience Go nie było bo nawet zębów nie zdarzyłam umyć:eek:zresztą do tej pory Go tam nie było:huh::confused2:

zapominajko sto lat spóznione....:tak:

Zapominajko super, dzięki na pewno skorzystam!:) A jak się okaże że jestem straszną nudziarą albo zołzą to mnie nie wywalisz z dzieckiem na bruk?:)

Kurde dziouszki mam załamkę normalnie!!! Kiepsko u nas z kasą więc myślę nie będę wydawać na farbowanie u fryzjera i zafarbuję sobie w domu! Kupiłam sobie zajebistą farbę Loreala w kolorze bardzo jasny lodowy blond. W końcu dzieci poszły spać więc ja myk do łazienki i farbuję.....zmywam....myślę coś ciemne mam te włosy, ale dobra na pewno jak wysuszę to będą jasne....I mam aktualnie na głowie RUDO-BRĄZOWO-SRACZKOWATO-NIJAKIE COŚ!!!!!!!! Normalnie załamka!!!!!!!!! za dwa tygodnie wyjeżdżam do rodziny i jak ja się teraz pokazę????? Chyba będe 3 razy dziennie myła głowę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie

Zapominajko super, dzięki na pewno skorzystam!:) A jak się okaże że jestem straszną nudziarą albo zołzą to mnie nie wywalisz z dzieckiem na bruk?:)

Kurde dziouszki mam załamkę normalnie!!! Kiepsko u nas z kasą więc myślę nie będę wydawać na farbowanie u fryzjera i zafarbuję sobie w domu! Kupiłam sobie zajebistą farbę Loreala w kolorze bardzo jasny lodowy blond. W końcu dzieci poszły spać więc ja myk do łazienki i farbuję.....zmywam....myślę coś ciemne mam te włosy, ale dobra na pewno jak wysuszę to będą jasne....I mam aktualnie na głowie RUDO-BRĄZOWO-SRACZKOWATO-NIJAKIE COŚ!!!!!!!! Normalnie załamka!!!!!!!!! za dwa tygodnie wyjeżdżam do rodziny i jak ja się teraz pokazę????? Chyba będe 3 razy dziennie myła głowę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Na pewno wyglądasz ślicznie :sorry:

Asiulka z tymi soczewkami to mnie rozśmieszyłaś, a może nie zjadł tylko gdzieś wypadła jak je brał. Jejku te dzieci wszystko muszą spróbować.

Ja już się cieszyłam, że moje dziecko tak nie jęczy jak piszecie, a tu nagle wczoraj robie obiad, a ta przyczepiła się do nogi i ryczy i nie puści, więc tak chodziłam z nią przy nodze po kuchni, ehh i dzisiaj przy śniadaniu było to samo.

Pyciolku- :szok::-D no to Ci synek narobił wiecej do zrobienia

Agatkas, może jak parę razy umyjesz to się trochę kolor zmieni. Moja mama też ostatnio kupiła sobie inną farbę niż zwykle i zamiast jasnego blondu wyszły jej beżowo różowe :-D, myślała że ja trafi, ale troszkę sie zmyło, a za 2 tygodnie zafarbowała ponownie już starą wypróbowaną farbą.
A ja byłam dzisiaj u fryzjera troszkę podciąć bo już mi odrosły, a miałam strzyżenie gratis więc wykorzystałam.

reklama
Agatkas spróbuj sobie nałożyć farbę w kolorze ciemnego blondu powinno ci pokryć ja tak kiedyś zrobiłam jak miałam całą głowę w cętki bo mi się też farba nie przyjęła.

Do góry