Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
u nas tez słonko wyszło.
Agatkas przemyślałas kwestię przyjazdu w wielkopolskie progi?
Agatkas przemyślałas kwestię przyjazdu w wielkopolskie progi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny horror......
od rana mój dzieć nie pozwolił mi się nudzić.....
wstawiłam pranie i zadowolona robiłam reszte...nagle patrze a korytarz cały zalany,łazienka również...wpadam do łazienki a tam wąż wyciągnięty ze ściany....myślałam,że zwariujeAlex piernik jeden z nadmiaru nudy chyba tak go potraktowałmyślałam,że Go przez okno wyrzuce wody było tyle,że zbierałąm chyba ze 20 min na pełnych obrotachreszta prania mokra jak gnój,bo leżało na podłodze w łaznienceoszalejei mnie wywiozą
tak...tylko,że ta niespodzianka była dla przygotowana juz wcześniej chyba wczorajbo przed tą akcją w łazience Go nie było bo nawet zębów nie zdarzyłam umyćzresztą do tej pory Go tam nie byłoPyciol usiądź spokojnie i sobie przemyśl Przecież młody nawet nie mógł mieć pojęcia że tam woda wyleci bo przecież nigdy mu tego nie pokazywałaś w trakcie prania
Dlatego mój Zuzol nie ma wstępu beze mnie do łazienki!
Zapominajko super, dzięki na pewno skorzystam! A jak się okaże że jestem straszną nudziarą albo zołzą to mnie nie wywalisz z dzieckiem na bruk?
Kurde dziouszki mam załamkę normalnie!!! Kiepsko u nas z kasą więc myślę nie będę wydawać na farbowanie u fryzjera i zafarbuję sobie w domu! Kupiłam sobie zajebistą farbę Loreala w kolorze bardzo jasny lodowy blond. W końcu dzieci poszły spać więc ja myk do łazienki i farbuję.....zmywam....myślę coś ciemne mam te włosy, ale dobra na pewno jak wysuszę to będą jasne....I mam aktualnie na głowie RUDO-BRĄZOWO-SRACZKOWATO-NIJAKIE COŚ!!!!!!!! Normalnie załamka!!!!!!!!! za dwa tygodnie wyjeżdżam do rodziny i jak ja się teraz pokazę????? Chyba będe 3 razy dziennie myła głowę