reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Zapominajko ode mnie też dużo szczęścia, uśmiechu i spełnienia najskrytszych marzeń
Agacia82
Mami :)
ja mam to samo. przed chwilką zrobił histerie, ze nie mógł wyciągnąć klocka z pudełka, co nie było wcale trudnością.Sto lat, Zapominajko
Ja już mam wszystkiego dosyć. O każdą rzecz Bartosz robi fochy i płacze z byle powodu, a często po prostu bez powodu. Od rana ciągłe wycie. Nie wiem już o co mu chodzi :------(
M
marzycielka
Gość
Zapominajko Wszystkiego Najlepszego :-)
Moje dziecko także ma taką fazę.
Złość i krzyki sa na porządku dziennym.
U nas to samo od rana do wieczora, w ogóle ostatni przykleiła się do mojej mamy i cały dzień za nią chodzi a jak próbuje ja zabrać to histeria.Sto lat, Zapominajko
Ja już mam wszystkiego dosyć. O każdą rzecz Bartosz robi fochy i płacze z byle powodu, a często po prostu bez powodu. Od rana ciągłe wycie. Nie wiem już o co mu chodzi :------(
Na szczęście z jedzonkiem troszkę lepiej ale musiałam zrezygnować z krzesełka i teraz siedzi na kolanach u kogoś przy stole.
Myszqa
Fanka BB :)
ja mam to samo. przed chwilką zrobił histerie, ze nie mógł wyciągnąć klocka z pudełka, co nie było wcale trudnością.
U nas to samo od rana do wieczora, w ogóle ostatni przykleiła się do mojej mamy i cały dzień za nią chodzi a jak próbuje ja zabrać to histeria.
Na szczęście z jedzonkiem troszkę lepiej ale musiałam zrezygnować z krzesełka i teraz siedzi na kolanach u kogoś przy stole.
He He - dołączam do grona matek w drodze do wariatkowa. O wszystko krzyk. Dziś jak robiłam obiad to jęczał mi koło nogi z pół godziny. Aż mi się już śmiać chciało bo taki żałosny z gilem do pasa. Tylko rączki dziecko satysfakcjonują A że mój kręgosłup niestety nie jest z żelaza dziecko nie dostaje tego co chce. I płacz. Parę miesiecy wogóle nie używał smoka a od paru dni - tylko smok w buzi i pielucha. I tak łazi z kąta w kąt. Ehhh. Zaczynam się uodparniać na jego wycie. Jak już zrobię wszystko co mam zrobić to biorę na rączki i tulę ile wlezie. :-)
Gabi też chodzi ze smokie i misiakiem i wyciąga poduszkę z łóżeczka i pokłada sie co kawałek na podłodze i się kula itp, a jak już bardzo świruje to szybko ją ubieram i wychodzimy na spacer dlatego ostatnio sprzedam średni 6 godzin na dworze
Ostatnia edycja:
haha właśnie miałam pisac to samo, krzyki i złości Momentalnie potrafi sie rozpłakać jak coś nie jest po jej mysli.
Dzisiaj przyjechała z Anglii moja kuzynka i nawiozła Majce tyle świetnych ubranek na lato, że aż sie ucieszyłam jak je zobaczyłam.
Muszę kupić włóczkę bo ciocia obiecała mi zrobić czapeczki dla Majki na szydełku takie do sukienki, jak bedę miała to pokażę :-)
Dzisiaj przyjechała z Anglii moja kuzynka i nawiozła Majce tyle świetnych ubranek na lato, że aż sie ucieszyłam jak je zobaczyłam.
Muszę kupić włóczkę bo ciocia obiecała mi zrobić czapeczki dla Majki na szydełku takie do sukienki, jak bedę miała to pokażę :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
zapominajko
100 latek z okazji urodzin
100 lat niech żyje, żyje nam !
Hejka Babolki !
Pogoda denna ale humor lepszy bo poprawa u Pati z biegunką
Pochwal się
Też przerabiałam ostatnio zepsutą pralkę :-(
Zdrówka dla Bartusia.
Wszystkiego najlepszego ;-)
Witajcie
Coś ostatnio nie mam weny, ale widzę, ze na forum coraz mnie mamusiek się pojawia.
Mati wczoraj miał stan podgorączkowy i nie wiem od czego, może jakis ząb.
Czekamy na kuriera z piaskownicą już dwa dni
Wczoraj było slicznie na dworze a dzisiaj leje od rana.
Wózka jeszcze nie kupiłam, normalnie nie mogę się zdecydować, już mi się śnią po nocach, to już moja zmora. Ten cebex callisto mi sie bardzo podoba, tylko nie ma go w żadnym sklepie, potem ogladałam x-landera xs też fajny no i mutsy parasolka, ale mąż powiedział , że wygląda jak z kosmosu . No i jestem w punkcie wyjścia.
No i już zapomniałam co miałam napisać.
Zapinajko wszystkiego naj naj...
Samych dobrych chwil i spełnienia marzeń.
Zapominajko - sto lat!
Dużo ciepła, siły i uśmiechu!
I cierpliwości
Zapominajko STO LAT!!!!
Wszystkiego Najlepszego Zapominajko
Zapominajka dużo szczęścia, miłości, zdrowia, uśmiechu na twarzy.
Zapominajko żyj sto lat!!!!!
Dagulla wielu wspólnych lat!!!!!
Lilac buciki bombowe, też myślałam o zakupie dla Juulci...ale może w przypływie chęci i wolnego czasu sama coś podobnego zrobię
Sto lat, Zapominajko
Zapominajko ode mnie też dużo szczęścia, uśmiechu i spełnienia najskrytszych marzeń
Zapominajko Wszystkiego Najlepszego :-)
Bardzo dziękuję za pamięć. Jesteście niesamowite!!!
A jeśli chodzi o histerię to u nas podobnie. Jak młody nie może czegoś zrobić to zaczyna wręcz piszczeć i wyć jakby go ze skóry obdzierano.
Kilka dni temu jak zabierałam go z placu zabaw, to taką histerię odstawił, że az wstyd. Masakra.
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Witam z kawką!!!!!!!!!!!!!! wstawać spiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Zapominajko sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapominajko sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!