reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jula tez zeskakuje z foteika:tak::tak::tak::tak:

skąd Olcia ja to znam...u nas Jula włącza i wyłącza sobie t, przełącza programy i wlącza nagrywarkę :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

same??:-D:-D:-Dco za piloty robia na tym biegunie

Wiecie co ja już nie wiem co mam robić z Jula dzisiaj spała w dzien 1,5 godziny i dopiero padla...chyba powoli bede uczyla ją niespania w dzień tylko jak ja przetrzymam jej kryzys:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Moja właśnie teraz zasnęła!:szok:
i moja dopiero padla

reklama
Jula tez zeskakuje z foteika:tak::tak::tak::tak:

skąd Olcia ja to znam...u nas Jula włącza i wyłącza sobie tv, przełącza programy i wlącza nagrywarkę :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

same??:-D:-D:-Dco za piloty robia na tym biegunie

Wiecie co ja już nie wiem co mam robić z Jula dzisiaj spała w dzien 1,5 godziny i dopiero padla...chyba powoli bede uczyla ją niespania w dzień tylko jak ja przetrzymam jej kryzys:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

O ironio losu,piloty z Polski...:-D:-D

Co ja,ze niby pierwsza jestem...:szok::szok::-D

Tylko nie ostatnia:-D:-D:-D
to ja bede druga:-):szok:
ale humor dzisiaj nijaki...W nocy znowu cyrki,mimo,ze bylo spanko z rodzicami:no:juz nie mam na mojego dziecia patentu zadnego:wściekła/y:
Kawe pije ale nie mam mleka wiec bieda zleksza:szok::-D

reklama
Do góry