reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zanplo, o której godzinie urodziła się Maja? Bo już chyba pisałam kiedyś że rodziłyśmy w tym samym dniu :tak:
Ollcia o 8:05 rano :-)

To ja sie trochę lepiej posiliłam bo zjadłam dwie kanapeczki, a Wy dziewczynki zajadajcie bo skąd brać siły na bieganie za brzdącami. Majka śpi, a ja się zastanawiam czy tez się nie położyć bo padam dzisiaj. Ostatnio cały zcas chce mi się spać, szkoda tylko, że moje dziecko tak nie ma.

reklama
witam sie i ja
na dworzu minus 16:szok:ale sloneczko lanie swieci, tylko ze Karolinka ma mega katar wiec nici ze spacerku
mamusia z kawka na BB, Karolinka biega po mieszkaniu i chyba bawi sie w chowanego, bo caly czas ja szukam:-D:-D:-D:-D:-D
milego dzionka kochane:tak::tak::tak:

reklama
hej My juz po sniadanku tzn Fifi bo ja tylko kawka z mleczkiem , zaczynam sie troszke odchudzać gdyz po swietach jakoś mnie wiecej:confused:

taaa, jasne, już Ci wierzę, Ty masz figurkę jak marzenie

Ollcia o 8:05 rano :-).

witam sie i ja
na dworzu minus 16:szok:

że co? u nas jest -5

gdzie jest taniej?tesco,lidl,aldi czy kaufland?

ja gdzie nie pojadę dużo wydam :zawstydzona/y:

Do góry