reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sluchajcie,a my dzisiaj bylysmy u kolezanki w odwiedzinach i zeby zapiac tego mojego malego czlowieka w foteliku,musialam sie tak napocic,no maly gnom,tak mnie zdenerwowala,cyrk na cale osiedle,wygina sie jak czlowiek guma,ja ja sadzam a ona-myk i juz wisi,nogi w dol i tylko glowa na foteliku,a do tego wrzask,jakby ja ze skory obdzierali:szok::szok::wściekła/y:...Wrocilysmy do domu,ja jej jajko na kolacje,pluje na odleglosc...no wiec wyjelam gada z krzeselka i tak latalam za nia po domu,zeby mi to jajko zjadla,bo inaczej mowie,nie zasnie...Nastepnie do lozeczka i tam nastepny cyrk,ja ja klade a ona wstaje,ja na dol a ona do gory,daje jej smoka-wywala...Wiec z tego wniosek jeden,albo to naprawde taki okres,ze juz sie kapnely dziećki,ze moga sobie foszyc...albo ja pisze list do Zawadzkiej,biorac pod uwage,ze trzeba napewno swoje odczekac...zrobie to zawczasu:oo::oo::oo:..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rozumieją więcej niż nam się wydaje :sorry2:
wyobrażacie sobie że mój mały cwaniaczek nauczuł się sam włączać tv? :szok: nie mogłam w to uwierzyć, patrzę rano co on robi, a ten bierze pilota od tv, włączył, poszukał pilota od dekodera z kablówki i też sobie włączył :szok: i normalnie wiadać było że nie robi tego przypadkowo, po prostu znalzał piloty wycelował w tv i nacisnął guziczki :sorry2:
oj kochana, twoja synowa juz dawno wlacza tv dlatego piloty trzymam na lodowce:-D:-D:-D:-D:-Dbo tam jeszce nie siega:-D:-D:-D:-D

reklama
wyobrażacie sobie że mój mały cwaniaczek nauczuł się sam włączać tv? :szok: nie mogłam w to uwierzyć, patrzę rano co on robi, a ten bierze pilota od tv, włączył, poszukał pilota od dekodera z kablówki i też sobie włączył :szok: i normalnie wiadać było że nie robi tego przypadkowo, po prostu znalzał piloty wycelował w tv i nacisnął guziczki :sorry2:

A co powiesz na to,ze my na dzis dnia mamy trzeciego pilota do dekodera:szok::szok::-D...Gdyz dwa tak jakby .... ulegly zniszczeniu...:dry:I aparat fot tez..jakby ulegl:sorry2:

Mati włączy mi zawsze rano laptopa, a w ciągu dnia jak jest właczony a ja idę do kuchni to z prędkością światła leci go wyłączyc, potem włączyc i nim wróce z kuchni to laptop jest włańczany i wyłańczany chyba z 10 razy.
W ciągu dnia wlacza i wyłancza mi tv - zawsze jak ogądam film.
Od pewnego czasu jak znajdzie papierek to leci do wyrzucic do kosza :szok:, nie wiem skąd to wie, ja go tego nie uczyłam :szok:. Więc mówię Wam nasze dzieci duuuuużo rozumieją.

Uciekam....oddam kompa kochanemu a sama w lekture...Zaczelam wczoraj krysztalowego aniola Grocholi..I zapowiada sie calkiem,calkiem:-)
Dobranoc mamusie,do jutra:-)

haha kaja to jak się załapiesz na Zawadzką to przekaż dalej dobre rady :-D, ja mam nadzieję , że im to przejdzie, narazie za mało rozumieją, chociaż czasem mi się wydaje, że aż za dużo jak na swój wiek :confused:.
Siedze sama bo mąż wybrał się na mecz siatkówki, a Majka dopiero zasnęła. Już nie pamiętam kiedy tak ostatnio sobie siedziałam i nic nie robiłam. Co gorsze zajadam się prażynkami bekonowymi, ale co tam.

Moja narazie tylko kieruje piloty w stronę tv ale jeszcze nie wie który przycisk:)

Sluchajcie,a my dzisiaj bylysmy u kolezanki w odwiedzinach i zeby zapiac tego mojego malego czlowieka w foteliku,musialam sie tak napocic,no maly gnom,tak mnie zdenerwowala,cyrk na cale osiedle,wygina sie jak czlowiek guma,ja ja sadzam a ona-myk i juz wisi,nogi w dol i tylko glowa na foteliku,a do tego wrzask,jakby ja ze skory obdzierali:szok::szok::wściekła/y:...Wrocilysmy do domu,ja jej jajko na kolacje,pluje na odleglosc...no wiec wyjelam gada z krzeselka i tak latalam za nia po domu,zeby mi to jajko zjadla,bo inaczej mowie,nie zasnie...Nastepnie do lozeczka i tam nastepny cyrk,ja ja klade a ona wstaje,ja na dol a ona do gory,daje jej smoka-wywala...Wiec z tego wniosek jeden,albo to naprawde taki okres,ze juz sie kapnely dziećki,ze moga sobie foszyc...albo ja pisze list do Zawadzkiej,biorac pod uwage,ze trzeba napewno swoje odczekac...zrobie to zawczasu:oo::oo::oo:..

Jula tez zeskakuje z foteika:tak::tak::tak::tak:

skąd Olcia ja to znam...u nas Jula włącza i wyłącza sobie tv, przełącza programy i wlącza nagrywarkę :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

A co powiesz na to,ze my na dzis dnia mamy trzeciego pilota do dekodera:szok::szok::-D...Gdyz dwa tak jakby .... ulegly zniszczeniu...:dry:I aparat fot tez..jakby ulegl:sorry2:

same??:-D:-D:-Dco za piloty robia na tym biegunie

Wiecie co ja już nie wiem co mam robić z Jula dzisiaj spała w dzien 1,5 godziny i dopiero padla...chyba powoli bede uczyla ją niespania w dzień tylko jak ja przetrzymam jej kryzys:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Jula tez zeskakuje z foteika:tak::tak::tak::tak:

skąd Olcia ja to znam...u nas Jula włącza i wyłącza sobie t, przełącza programy i wlącza nagrywarkę :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

same??:-D:-D:-Dco za piloty robia na tym biegunie

Wiecie co ja już nie wiem co mam robić z Jula dzisiaj spała w dzien 1,5 godziny i dopiero padla...chyba powoli bede uczyla ją niespania w dzień tylko jak ja przetrzymam jej kryzys:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Moja właśnie teraz zasnęła!:szok:

Do góry