tygrysek82
Fanka BB :)
hej My juz po sniadanku tzn Fifi bo ja tylko kawka z mleczkiem , zaczynam sie troszke odchudzać gdyz po swietach jakoś mnie wiecej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrys to ty zaczynasz diete juz od sniadania?ja myslslam ze to sie z kolacji rezygnujehej My juz po sniadanku tzn Fifi bo ja tylko kawka z mleczkiem , zaczynam sie troszke odchudzać gdyz po swietach jakoś mnie wiecej
Wiecie co ja już nie wiem co mam robić z Jula dzisiaj spała w dzien 1,5 godziny i dopiero padla...chyba powoli bede uczyla ją niespania w dzień tylko jak ja przetrzymam jej kryzys
cicho byc nie znasz sięTygrys to ty zaczynasz diete juz od sniadania?ja myslslam ze to sie z kolacji rezygnuje
hihiihihi no tak ty sniadanie bedziesz jadla o 14.00Madziu a o ktorej Jula śpi w dzień???? moze kładz ją wcześniej???
cicho byc nie znasz się
Madzia też ma dowód;-), no i też uwielbia grzeba w śmieciach,a szczególnie po obieraniu ziemniaków czy marchewki, czaji sie i jak tylko wyjde do salonu, to ona za obierkę i od razu spieprza, juz pisałam że to taka śmieciaraBartek też ma dowód
Bartek też zaczął wymuszać płaczem, a dzisiaj odstawił taki cyrk że nie pozwoliłam mu grzebać w śmieciach że szok no prawdziwa rozpacz
Sluchajcie,a my dzisiaj bylysmy u kolezanki w odwiedzinach i zeby zapiac tego mojego malego czlowieka w foteliku,musialam sie tak napocic,no maly gnom,tak mnie zdenerwowala,cyrk na cale osiedle,wygina sie jak czlowiek guma,ja ja sadzam a ona-myk i juz wisi,nogi w dol i tylko glowa na foteliku,a do tego wrzask,jakby ja ze skory obdzierali...Wrocilysmy do domu,ja jej jajko na kolacje,pluje na odleglosc...no wiec wyjelam gada z krzeselka i tak latalam za nia po domu,zeby mi to jajko zjadla,bo inaczej mowie,nie zasnie...Nastepnie do lozeczka i tam nastepny cyrk,ja ja klade a ona wstaje,ja na dol a ona do gory,daje jej smoka-wywala...Wiec z tego wniosek jeden,albo to naprawde taki okres,ze juz sie kapnely dziećki,ze moga sobie foszyc...albo ja pisze list do Zawadzkiej,biorac pod uwage,ze trzeba napewno swoje odczekac...zrobie to zawczasu..
A co powiesz na to,ze my na dzis dnia mamy trzeciego pilota do dekodera...Gdyz dwa tak jakby .... ulegly zniszczeniu...I aparat fot tez..jakby ulegl
No prosze jaki zdolny synuś i jaki czyscioszek, Madzia będzie wyciągac ze śmietnika, a on będzie za nia chodził i zbierałMati włączy mi zawsze rano laptopa, a w ciągu dnia jak jest właczony a ja idę do kuchni to z prędkością światła leci go wyłączyc, potem włączyc i nim wróce z kuchni to laptop jest włańczany i wyłańczany chyba z 10 razy.
W ciągu dnia wlacza i wyłancza mi tv - zawsze jak ogądam film.
Od pewnego czasu jak znajdzie papierek to leci do wyrzucic do kosza , nie wiem skąd to wie, ja go tego nie uczyłam . Więc mówię Wam nasze dzieci duuuuużo rozumieją.
No poki co bedziemy sie rozgladac za lokum...Kajaku a jak tam plany z powrotem,poukładaś już sobie cos?
Zapomniałam dodać że pyyyyszna kawa z expresu z mleczkiem spienionym wylądowała zaraz za sprawą Zuzi na podłodzebardzo smieszne
witam,witam!!!
jadna nasza koleżanka mnie zmobilizowała do chwilki dla was,jakoś nie starcza mi czasy żeby częściej zaglądać,młody zdrowy i straszny łobuz rośnie,nerwus z niego nieziemski ale to po mamie może uda mi się częściej zaglądać :-)
prorok jakiś czy cohihiihihi no tak ty sniadanie bedziesz jadla o 14.00
Tygrysek ja jadłam to samo co ty, tylko bez mleczka;-).
No poki co bedziemy sie rozgladac za lokum...
I tak sobie mysle,ze dam sobie dwa lata,chociaz Amo twierdzi,ze na swieta juz bedziemy mieszkac w Pl....Zobaczymy..Ja jako wierna zona dam mu szanse,niech tak sobie wierzyJa mysle,ze jednak na wszystko potrzeba nam dwa lataZobaczymy jak to sie pouklada...