reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej Laski!!!
Wybaczycie??? Dawno nie zaglądałam :-(, brak czasu,przepraaszam, :zawstydzona/y: podczytuję was czasem, ale gdy przychodzi coś napisać, to jakoś nie mam weny :no:
STO PRZEZDROWYCH LAT SOLENIZANTOM!!!!!!
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby ktoś nie zauważyl to mnie 2 dni nie było!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie martwcie sie zyję:cool2::cool2::cool2:

dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzenia!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: jeny mam normalnie roczniaka w domu:szok::szok::szok::-D imprezka wczorajsza się udała , jedzonka to mi zostało że chyba do świąt nam starczy:-D:-D:-D jeszcze teściowa z mamcią naprzywoziły pieczeni i rybek na święta więc ja już z domu na zakupy wychodzić nie muszę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

U nas snieg hhhhih byliśmy na spacerku i Fifi miał oczy jak 5 złotych:-D:-D:-Dtak bialutko jest:-D

Co do ściągania to ja tez ściągam z chomika na koncie mężowego:tak::tak::tak:
Nam też jedzonka mnóstwo zostało, że musiałam od razu świeże zamrozić bo byśmy nieprzejedli:no:
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki o 10 bo mam rozmowe o pracę:-):-):-)
Są nonstop trzymane :tak:
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc!!!!

do djaska, schudłam trochę i zuśka ma więcej zębów więc suwaczki są nieaktualne :zawstydzona/y: Postaram się jak najszybciej zmienić, lecz nie dziś bo oczka się już zamykają, a jutro do robotki.....
na roczek mieliśmy torcik w kształcie "1" z kubusiem puchatkiem. Byłam zaskoczona. Jak tylko znajdę troszkę czasu w najbliższych dniach - a będzie go więcej bo szykuje się dużo wolnego - to wkleję.
Papa

Madzienka i czekam na te roczkowe :elvis::elvis: i czeeeekam i sie doczekac nie moge...Pewnie prasujesz i nie masz czasu zamiescic:-p:-D:-D..

Oj kochana zbieram sie i zbieram może jutro uda mi sie...:-p:-p:-p
dzisiaj bylismy w restauracji ze znjomymi, Jula tak szalała i froterowała podlogi a kelnerki byly zachwycone...fajna ta restauracja bo nastawiona na wizyty rodzicow z dzieciaczkami...to one sa tam najważniejsze:-D:-D:-D:-D

I nasza szanowna Juleczko dopiero padla, taka zachwycona byla:laugh2::laugh2::laugh2:

Agacia
zmierzylam te rajstopki i nie wiem gdzie polozylam karteczke, jutro obiecuje ze jeszcze raz zmierze i na pewno napiszę

Ja tez zmykam spac....

DOBRANOC!!!!

jejuu kobity pozmieniłyscie te avatary teraz od nowa muszę sie uczyć was kojarzyć :-p
u nas nocka ciut lepsza,mały wyldował u nas na kilka godzin,ale nie było tragedi i nie było aż tyle krzyku ale chrypke ma :eek: aaa i wo gule D p;ołozył mi małego do łóżka rano a mały cyca cy ca cyyyca :-D i tak sobie zaczynam uswiadamiać że powoli nadchodzi czas odstawiania...wiecie co najpierw jak urodziłam tego małego dżordżyka mówiłam sobie byle do pół roku i będzie dobrze pźniej to już leciało i termin odstawienia wyznaczyłam sobie(tuż po porodzie ;-)) że w dzień jego urodzinek,że jak skończy roczek to go odstawie ale wiecie co...ja wcale nie chce:zawstydzona/y:
idę was troszke może ponadrabiam póki mały zajęty

Dzień dobry czyzbym druga:szok::szok::szok:
Jula spi a ja biore sie za obiecane zdjecia:-):-):-)
U nas nocko ok, tylko Jula nie chciala zasnac ale to juz pisalam:tak::tak::tak:

Za chwilke zapraszam:ninja2:

Kochana Karolinko
w dniu Twoich pierwszych urodzinek
życzę Ci żebyś była
ładna i mądra jak Twoja mamusia
cierpliwa i pracowita jak Twój tatuś
i żebyś zawsze tak ślicznie się uśmiechała jak teraz.
Tego wszystkiego i jeszcze więcej życzy Ci ciocia z dziewczynkami:tak:
ps. wujek też się po cichu dołącza

Załączniki

• kt_Baby-Minnie-Mouse-Birthday-Party.jpg
    kt_Baby-Minnie-Mouse-Birthday-Party.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 13
Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki
składa Juleczka i ciocia Magda
27f4e433a4f3316824b1dd0.jpg

reklama
Kochana Karolinko
w dniu Twoich pierwszych urodzinek
życzę Ci żebyś była
ładna i mądra jak Twoja mamusia
cierpliwa i pracowita jak Twój tatuś
i żebyś zawsze tak ślicznie się uśmiechała jak teraz.
Tego wszystkiego i jeszcze więcej życzy Ci ciocia z dziewczynkami:tak:
ps. wujek też się po cichu dołącza
dziekujemy:tak::tak::tak:
cierpliwa jak tatus--hmmm:eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
wujkowi tez dziekujemy:tak::tak::tak:
Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki
składa Juleczka i ciocia Magda
27f4e433a4f3316824b1dd0.jpg

dziękujemy cioteczki kochane
:tak::tak:
:tak::tak::tak:

Do góry