reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Twoje pierwsze wielkie święto

mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały

Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki

składa Juleczka i ciocia Magda
27f4e433a4f3316824b1dd0.jpg
Podpisujemy się pod sliczne życzonka :-D

Karolinko sto latek w zdrowiu i uśmiechu od ucha do ucha :tak:

Witam się kochane

A mi strasznie zimno dzisiaj :-(chyba coś mnie łapie :-(

Darina zazdroszcze ci porządków świątecznych zakończonych ;-), ja to jeszcze nie zaczęłąm a jak pomysle o myciu okien to mi zaraz przekłądam wszystko na nastepny dzień :no:

Kokusia co u ciebie, dlaczego tak żadko zagladasz?

Kajka to pozostaje mi zyczyć tylko szczęśliwej podróży, tak mało tutaj bywasz teraz, że nie wiem czy będę miała okazję jeszcze cię pobłogosławić na drogę :shocked2::-D

hejjjjjjjjjjjjjjjj witam wtorkowo:tak::tak::tak: u nas za oknem pozostałości śniegu z wczoraj i -4 na termometrze:zawstydzona/y::zawstydzona/y: huhuha huhuha nasza zima zła:-D:-D:-D

Madziu u nas goście urodzinowi tez przyszli za wcześnie:eek: mieli być na 13 a byli o 12:szok: a co do :ninja2: to bosko!!!! a tort REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!:tak: i sobie wyobrażam bluzeczkę Julci po tych jagodach:szok::-D:-D

Marzycielko trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak:

wszystkiego naj najsłodszego dla dzisiaj świętujących!!:tak::tak:

A My jutro chyba jedziemy kupić choinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) Fifi zostanie z cioteczką , wczoraj miał przymierzenie i zaakceptował ciotkę hihihih:-D

Witam i ja;

Karolinko wszystkiego najlepszego!

jejuu kobity pozmieniłyscie te avatary teraz od nowa muszę sie uczyć was kojarzyć :-p
u nas nocka ciut lepsza,mały wyldował u nas na kilka godzin,ale nie było tragedi i nie było aż tyle krzyku ale chrypke ma :eek: aaa i wo gule D p;ołozył mi małego do łóżka rano a mały cyca cy ca cyyyca :-D i tak sobie zaczynam uswiadamiać że powoli nadchodzi czas odstawiania...wiecie co najpierw jak urodziłam tego małego dżordżyka mówiłam sobie byle do pół roku i będzie dobrze pźniej to już leciało i termin odstawienia wyznaczyłam sobie(tuż po porodzie ;-)) że w dzień jego urodzinek,że jak skończy roczek to go odstawie ale wiecie co...ja wcale nie chce:zawstydzona/y:
idę was troszke może ponadrabiam póki mały zajęty

Ja 1 stycznia odstawiam definitywnie.

A ja znowu ała w nerwach. Iguś od wczoraj ma stan podgorączkowy, ciągnie się za uszy. Mam nadzieję, że to przez zęby bo już choroby mam dość.

Marzycielko daj znać jak ci poszło.

witam;-)

dziekujemy:tak::tak::tak:
cierpliwa jak tatus--hmmm:eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
wujkowi tez dziekujemy:tak::tak::tak:

dziękujemy cioteczki kochane
:tak::tak:
:tak::tak::tak:

podpinamy sie Karolinko wszystkiego najlepszego:tak:

Zapominajko duzo zdrowka dla Igusia oby nic sie nie wyklulo :tak:

a moje dziecko juz coraz wiecej zasuwa na nozkach samo :tak: i ostatnio mnie zaskakuje coraz to nowszymi słowami ;-)

reklama
Karolinko sto latek w zdrowiu i uśmiechu od ucha do ucha :tak:

wszystkiego naj najsłodszego dla dzisiaj świętujących!!:tak::tak:

Wszystkiego najlepszego Karolinko z okazji Twojego pierwszego roczku:-)

Karolinko wszystkiego najlepszego!

podpinamy sie Karolinko wszystkiego najlepszego:tak:
dziękujemy ślicznie:tak::tak::tak::tak:

Do góry