kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
juz ja tam swoje wiem;-)cierpliwa jak tatus--hmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz ja tam swoje wiem;-)cierpliwa jak tatus--hmmm
Podpisujemy się pod sliczne życzonkaTwoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały
Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki
składa Juleczka i ciocia Magda
Aj Agaciu tak jakoś dzień zlatuje. Natalce idą górne trójki i jest okropna a do tego czas jakieś porządki uskuteczniac i już na resztę czasu brakuje. Ale obiecuję że niedługo się poprawię. A no i nie daj się chorobieKokusia co u ciebie, dlaczego tak żadko zagladasz?
jejuu kobity pozmieniłyscie te avatary teraz od nowa muszę sie uczyć was kojarzyć
u nas nocka ciut lepsza,mały wyldował u nas na kilka godzin,ale nie było tragedi i nie było aż tyle krzyku ale chrypke ma aaa i wo gule D p;ołozył mi małego do łóżka rano a mały cyca cy ca cyyyca i tak sobie zaczynam uswiadamiać że powoli nadchodzi czas odstawiania...wiecie co najpierw jak urodziłam tego małego dżordżyka mówiłam sobie byle do pół roku i będzie dobrze pźniej to już leciało i termin odstawienia wyznaczyłam sobie(tuż po porodzie ;-)) że w dzień jego urodzinek,że jak skończy roczek to go odstawie ale wiecie co...ja wcale nie chce
idę was troszke może ponadrabiam póki mały zajęty
dziekujemy
cierpliwa jak tatus--hmmm
wujkowi tez dziekujemy
dziękujemy cioteczki kochane
Karolinko sto latek w zdrowiu i uśmiechu od ucha do ucha
wszystkiego naj najsłodszego dla dzisiaj świętujących!!
Wszystkiego najlepszego Karolinko z okazji Twojego pierwszego roczku:-)
Karolinko wszystkiego najlepszego!
dziękujemy śliczniepodpinamy sie Karolinko wszystkiego najlepszego