reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia a jak się na tym forum szuka filmów i ściąga je ?

jeśli się już zarejestrowałaś, wchodzisz na główną stronę, idziesz do strefy ściągania i tam wszystko jest.

Będę trzymała.

Dziewczyny a na jakie programy się zdecydowałyście?
Proponuję dalej ten temat na :elvis:

to samo pomyślałam, w końcu nas policja zacznie ścigać za piractwo :-D

reklama
dziewczyny zaraz bedę próbowała te wszystkie programy do sciagania :-D

Kana to Ty mnie ostatnio zignorowałaś łobuziaro :-D

Kaja kiedy jedziesz do Polski ?

Niezbadane....chyba w piatek wyjezdzam:-D...W piatek po szczepieniu Mariancia...:cool2:

Witajcie Kochane...

Kanus ja zawsze bardzo dokladnie czytam Twoje posty:-D:-D:-D:-D

U nas śnieżek prószy, bylysmy na spacerku i zakupach, bo dzisiaj po poludniu mamy spotkanie w restauracji(mniam mniam nie musze gotowac zjem cos dobrego)z naszymi znajomymi co maja 6 miesięczna laleczke, wiec kupilysmy z Julcia jej zabaweczkę...

Tak jak pisalam imprezka udala sie dziś wieczorem postaram się co nieci pokazac...

Tygrysku ty tez pochwal sie...aaa i czekam na fotke Filipka na mailu...

Kaja obiecuje że fotką Deniska kochanego też lada dzień zajmę się

Wszystkiego najlepszego dla Lilianki i kochanego Filipka od Julci i cioci Magdy
531.gif

Madzienko kochana,zajmij jak bedziesz miala chwilke...no problemo;-)
jeśli się już zarejestrowałaś, wchodzisz na główną stronę, idziesz do strefy ściągania i tam wszystko jest.

to samo pomyślałam, w końcu nas policja zacznie ścigać za piractwo :-D

A ja,jak tylko dotre,kupie gazete i przeczytam...:agent Tomek rozpracowal nowa sprawe,banda hakerow z dzieckiem na reku:szok::-D:-D

Ja juz jak zauwazylyscie pewnie,mniej zagladam..bo ja juz mentalnie wyjechalam,jestem jedna noga w Pl...:-D:-DLatam,szykuje,kupuje...Jade trzeci raz w ciagu pol roku i za kazdym razem,jakbym z osiem lat nie byla:eek:...:laugh2:

reklama
Witam dziewczyny,
wczoraj cały dzień sprzątałam mieszkanie a dzisiaj pawlacz i teraz tylko został mi ostatni dywan do wyprania i porządki świąteczne będą zakończone.
Moja mała też się budzi z płaczem w nocy i czasami nie potrafię jej dłuższy czas uspokoić mam nadzieje że to przejściowe.

Do góry