reklama
Hej Laski!!!
Wybaczycie??? Dawno nie zaglądałam :-(, brak czasu,przepraaszam, podczytuję was czasem, ale gdy przychodzi coś napisać, to jakoś nie mam weny
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc!!!!
Wybaczycie??? Dawno nie zaglądałam :-(, brak czasu,przepraaszam, podczytuję was czasem, ale gdy przychodzi coś napisać, to jakoś nie mam weny
STO PRZEZDROWYCH LAT SOLENIZANTOM!!!!!!
Nam też jedzonka mnóstwo zostało, że musiałam od razu świeże zamrozić bo byśmy nieprzejedlidzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby ktoś nie zauważyl to mnie 2 dni nie było!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie martwcie sie zyję
dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzenia!!!!!!!!!!!! jeny mam normalnie roczniaka w domu imprezka wczorajsza się udała , jedzonka to mi zostało że chyba do świąt nam starczy jeszcze teściowa z mamcią naprzywoziły pieczeni i rybek na święta więc ja już z domu na zakupy wychodzić nie muszę
U nas snieg hhhhih byliśmy na spacerku i Fifi miał oczy jak 5 złotychtak bialutko jest
Co do ściągania to ja tez ściągam z chomika na koncie mężowego
Są nonstop trzymaneDziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki o 10 bo mam rozmowe o pracę:-):-):-)
Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc!!!!
do djaska, schudłam trochę i zuśka ma więcej zębów więc suwaczki są nieaktualne Postaram się jak najszybciej zmienić, lecz nie dziś bo oczka się już zamykają, a jutro do robotki.....
na roczek mieliśmy torcik w kształcie "1" z kubusiem puchatkiem. Byłam zaskoczona. Jak tylko znajdę troszkę czasu w najbliższych dniach - a będzie go więcej bo szykuje się dużo wolnego - to wkleję.
Papa
na roczek mieliśmy torcik w kształcie "1" z kubusiem puchatkiem. Byłam zaskoczona. Jak tylko znajdę troszkę czasu w najbliższych dniach - a będzie go więcej bo szykuje się dużo wolnego - to wkleję.
Papa
Madzienka i czekam na te roczkowe i czeeeekam i sie doczekac nie moge...Pewnie prasujesz i nie masz czasu zamiescic..
Oj kochana zbieram sie i zbieram może jutro uda mi sie...
dzisiaj bylismy w restauracji ze znjomymi, Jula tak szalała i froterowała podlogi a kelnerki byly zachwycone...fajna ta restauracja bo nastawiona na wizyty rodzicow z dzieciaczkami...to one sa tam najważniejsze
I nasza szanowna Juleczko dopiero padla, taka zachwycona byla
Agacia zmierzylam te rajstopki i nie wiem gdzie polozylam karteczke, jutro obiecuje ze jeszcze raz zmierze i na pewno napiszę
Ja tez zmykam spac....
DOBRANOC!!!!
jejuu kobity pozmieniłyscie te avatary teraz od nowa muszę sie uczyć was kojarzyć
u nas nocka ciut lepsza,mały wyldował u nas na kilka godzin,ale nie było tragedi i nie było aż tyle krzyku ale chrypke ma aaa i wo gule D p;ołozył mi małego do łóżka rano a mały cyca cy ca cyyyca i tak sobie zaczynam uswiadamiać że powoli nadchodzi czas odstawiania...wiecie co najpierw jak urodziłam tego małego dżordżyka mówiłam sobie byle do pół roku i będzie dobrze pźniej to już leciało i termin odstawienia wyznaczyłam sobie(tuż po porodzie ;-)) że w dzień jego urodzinek,że jak skończy roczek to go odstawie ale wiecie co...ja wcale nie chce
idę was troszke może ponadrabiam póki mały zajęty
u nas nocka ciut lepsza,mały wyldował u nas na kilka godzin,ale nie było tragedi i nie było aż tyle krzyku ale chrypke ma aaa i wo gule D p;ołozył mi małego do łóżka rano a mały cyca cy ca cyyyca i tak sobie zaczynam uswiadamiać że powoli nadchodzi czas odstawiania...wiecie co najpierw jak urodziłam tego małego dżordżyka mówiłam sobie byle do pół roku i będzie dobrze pźniej to już leciało i termin odstawienia wyznaczyłam sobie(tuż po porodzie ;-)) że w dzień jego urodzinek,że jak skończy roczek to go odstawie ale wiecie co...ja wcale nie chce
idę was troszke może ponadrabiam póki mały zajęty
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kochana Karolinko
w dniu Twoich pierwszych urodzinek
życzę Ci żebyś była
ładna i mądra jak Twoja mamusia
cierpliwa i pracowita jak Twój tatuś
i żebyś zawsze tak ślicznie się uśmiechała jak teraz.
Tego wszystkiego i jeszcze więcej życzy Ci ciocia z dziewczynkami
ps. wujek też się po cichu dołącza
życzę Ci żebyś była
Załączniki
Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
nasz maluszku ukochany
Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki
składa Juleczka i ciocia Magda
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
dziekujemyKochana Karolinko
życzę Ci żebyś była
cierpliwa jak tatus--hmmm
wujkowi tez dziekujemy
Twoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
nasz maluszku ukochany
Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętującej swój ROCZEK: Karolinki
dziękujemy cioteczki kochane