reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziendoberek:-)
A ja tam sie ciesze,ze NAjman dostał łomot;-)...Bo jak go sobie kiedys posluchalam,w big brad,w rozmowie z Jola....od rozowego konika:-p...to mi rece opadly:szok:;-)
tez nie lubie Najmana, a Pudziana lubie:zawstydzona/y:
hej :tak:

ja też wczoraj nie oglądałam walki, jakoś mnie to nie kręci :sorry:
mężowy spędził wieczór przy laptopie a ja obejrzałam bardzo fajną komedię romantyczną :tak::tak: ( polecam "Narzeczony mimo woli" :tak:)
juz dzis mam ta komedie i bede ogladac:tak::tak::tak:
Nasi milusińscy solenizanci:
słodziutka ZOSIU
i mega przystojny JASIEŃKU:

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Wasze święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...

Dużo uśmiechu i radości
życzą Mariczka z Cioteczką:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
i my sie podpinamy
Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Jasia i Inanki.

Dokładnie. Te jego wczorajsze wypowiedzi też doprowadzały mnie do szału :wściekła/y:[/QUOTE]
no tez slyszalam jego wczorajsza wypowiedz przed walka:crazy:zero kultury

my juz po imprezke, goscie pojechali, naczynka umyte, posprzatano, mam nadzieje ze goscie sa zadowoleni:tak:, ale jesc duzo nie chcieli:eek:, moje im nie smakowalo:szok:, ale dzieciaki szalaly, wiec nie bylo tak zle:tak::tak::tak::tak:
milego wieczorku
ide ogladac ta komedie

reklama
hey

Cały dzień nie mogłam do Was wejśc bo M. robił kompa.
Mam nadzieję, że już bedzie dobrze działał:tak:

100 LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW!!!!!

Hejka Kobietki,
u nas dzionek minął spokojnie rano byłyśmy z Gabi na zakupach w mieście z koleżanką bo prezenty na święta kupowałyśmy, później zrobiłam obiadek i wyciągnęłam M z domu na spacerek bo dzisiaj na Starym Rynku był Międzynarodowy Festiwal Rzeźby Lodowej.
Torcik na roczek załatwił M w pracy bo mają młodego co się uczy dopiero na kucharza i dorabia sobie robiąc torty ale powiem wam że chłopak ma taki talent że szok z tego co widziałam wcześniej a jego dziewczyna robi dekoracje takie artystyczne i właśnie pytali się czy Gabi ma jakąś ulubioną zabawkę to by zrobili taką dekorację na torcie. W sobotę zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.

Zapominajka a ja myślałam że ty jesteś z Poznania z piątkowa ale chyba mi się coś pomyliło.

Wszystko przeczytałam, a tu co, nikogo nie ma? A długo dzisiaj nie posiedzę, bo zasypiam na stojąco. Wczoraj posiedzielismy trochę u znajomych, a dzieciaki od 5.30 dzisiaj na nogach :szok: A ja sama, bo mąż miał szkolenie w pracy.

Myszqa - pochwal się włoskami :) A jaki biznesik tym razem otwieracie?
Bliźniaczku - co się dzieje, że takiego doła załapałaś???
kana - jak zakupki?

oj to i tak długo wytrzymujesz....ja niewsypana jestem okropnie zła...chodze jak osa naburmuszona:p hahha :-D najgorzej obrywa Kamil:p haha:-D

A zakupki udaneeeeeeeeee......kupiliśmy Mari z PlaySkool taki jeżdziko -pchacz...zaraz Wam zamieszcze zdjąteczko.....a poza tym pokupowałam bodziaczki z Kubusiem Puchatkiem rewelacyjne gatunkowo za 6,99....:sorry::tak::tak: ale takie duże były ostatnie dwa...z Hello Kitty w ogole juz nie było....ale na chociaz te dwa sie załapałam....ogólnie było dużo promocji......o kupilismy mamie Kmaila na gwiazdkę Żelazko Zelemr.....i jeszcze skorzystalismy,bo mielismy bony i zniżki do nich właśnie na Auchan.....wiec za ta zabawke dla Mari zapłacilismy równe 100zł,a za żelazko :szok: 70zł :tak::tak::tak:a jest super!!!!

Tak wiec jestem zadowolona......słuchajcie w ogóle ile tam zabawek było..no ja dostawałam oczopląsu, wiec nie dziwie sie dzieciaczkom,ze biegały jak zahipnotyzowane:p hahhaa:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Playskool+Step+Start+Walk+n+Ride.jpg
    Playskool+Step+Start+Walk+n+Ride.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 28z018.jpg dd.jpg
    28z018.jpg dd.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 27
Dziękujemy za wszystkie życzenia!!!!!!!!!!

uffffffff przeleciało :-D świeczkę tortową zapaliliśmy równo o 17:20 czyli o godzinie w której się Jaś urodził :-)

Mamusia - tort był bardzo dobry. Jak mieszkasz blisko Grochowskiej to mogę Ci polecić z całego serca cukiernię w której zamawiałam :-)

Pytia - włoski takie same tylko odrosty robiłam. A co do biznesu to wolałabym :ninja2:

Dziękujemy za wszystkie życzenia!!!!!!!!!!

uffffffff przeleciało :-D świeczkę tortową zapaliliśmy równo o 17:20 czyli o godzinie w której się Jaś urodził :-)

Mamusia - tort był bardzo dobry. Jak mieszkasz blisko Grochowskiej to mogę Ci polecić z całego serca cukiernię w której zamawiałam :-)

Pytia - włoski takie same tylko odrosty robiłam. A co do biznesu to wolałabym :ninja2:
nie mieszkam
ale jesli bylby dobry to moge podjechac,
i kiedy trzeba zamawiac, ile czasu czekalas?

Nasi milusińscy solenizanci:
słodziutka ZOSIU
i mega przystojny JASIEŃKU:

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Wasze święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...

Dużo uśmiechu i radości
życzą Mariczka z Cioteczką:*

Podpinamy sie pod piekne zyczonka!!!!

my juz po imprezke, goscie pojechali, naczynka umyte, posprzatano, mam nadzieje ze goscie sa zadowoleni:tak:, ale jesc duzo nie chcieli:eek:, moje im nie smakowalo:szok:, ale dzieciaki szalaly, wiec nie bylo tak zle:tak::tak::tak::tak:
milego wieczorku
ide ogladac ta komedie

Czekamy na fotoreportaz:-D:-D:-Dz imprezki!!!

Hej, ja dzisiaj caly dzien zalatana, bo jutro urodzinki Julci robimy...sprzatalam szykowalam, popoludniu odwiedzila nas moja sioatra z coreczka, wiec dziewczyny poszalaly...a co tutaj takie puchy???wszystkie imprezuja??

Poczytam i znikam bo na jutro musze miec sile:tak::tak::tak:

reklama
Do góry