reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko Marzycielce chodzilo chyba o łepek/głowe..tak mi sie wydaje :-p
u nas po prostu tragedia..mały zasnąl ok 20,o 21 krzyk i płacz,oczywiście zasnął z wielkim rykiem,ale za to pospał do 5 :szok: alee żeby nie było za dobrze o 5 cycuś ja go do łóżeczka a mały w krzyk,darł się przeokropnie :no:i przysnął dopiero ok 7 ale to już z nami i wstaliśmy po 9,a teraz kończy się czas jego drzemki

reklama
ja dzis nie wyrabiam normalnie maly dzis okropnie broi wlazi tam gdzie nie moze, szafki otwiera i wszystko wywala i zadne argumenty do niego nie docireaja :crazy::wściekła/y: na szczescie o 19 idzie spac o ile zasnie na czas:sorry:

Czesc lasencje!!
Najlepsze zyczenia urodzinowe dla dzisiejszych Jubilatow,rosnijcie zdrowi:-):-)
A do Was mamusie mam pytanie!!Mysle,zeby zamowic torcisko na te urodzinki Maryla,ale bladego pojecia nie mam ile wczesniej musze go zamowic:eek:...Czy juz teraz,czy jak przyjedziemy,dwa dni przed...czy jak:confused2:..
Ile w ogole kosztuje taki tort,np ze zdjeciem..?Mamcie,ktore zamawialy,answer please;-)

moje dziecko juz spi ja sobie fundnełam dwugodzinna ucieczke do łazienki :-D ale było mi to potrzebne bo dzicko mi dzis w kosc dało:confused2: no i cyckami musiałam sie zajac wkurzaja mie juz troche:-D a teraz czekam na mezowego i jakies piwko;-)

kaja ja nie pomoge bo iałam domowej robotki torcik;-)

moje dziecko juz spi ja sobie fundnełam dwugodzinna ucieczke do łazienki :-D ale było mi to potrzebne bo dzicko mi dzis w kosc dało:confused2: no i cyckami musiałam sie zajac wkurzaja mie juz troche:-D a teraz czekam na mezowego i jakies piwko;-)

kaja ja nie pomoge bo iałam domowej robotki torcik;-)
TEz bym chciala domowej robotki,ale nie bede nikogo angazowac dzien przed Wigilia jeszcze w torta...A sama raz,ze nie potrafie:szok::-D...dwa,ze po 2000 km nie bedziem mi sie raczej chcialo zrobic wiecej niz to konieczne;-):-D:-D........

no napewno nie bezie ci sie chciało chyba nikomu by sie nie chciało:-D ja akurat nie chwalac sie :zawstydzona/y::-D lubie piec i wychodzi mi to dobrze wcale sie nie chwale:-D:-D ale torcik akurat robiła malego chrzestnej mama zresztaplacki tez mi zrobiła teraz scigam ja o przepisy bo były pyszne jak juz dostane to sie z wami podziele;-)

o mnie dopiero teraz dotarl śnieg ale malutko jakos:eek:

no napewno nie bezie ci sie chciało chyba nikomu by sie nie chciało:-D ja akurat nie chwalac sie :zawstydzona/y::-D lubie piec i wychodzi mi to dobrze wcale sie nie chwale:-D:-D ale torcik akurat robiła malego chrzestnej mama zresztaplacki tez mi zrobiła teraz scigam ja o przepisy bo były pyszne jak juz dostane to sie z wami podziele;-)

o mnie dopiero teraz dotarl śnieg ale malutko jakos:eek:
oj Dagula do nas dotarł około 17 ....ale teraz juz nie pada.....mam nadzieje,ze jak się obudze,to będzie go po pachy:p hahaa :-D uwielbiam śnieg....a Mari tez była wniebowzięta....tylko oczka jej latały:p
kaja 2 dni przed to może byc za późno,nam kazali zamawiać ok 1,5tygodnia wcześniej. Foto tort to koszt ok od 25 do 38zł za kg :)
oj Olcia to u Was taniocha.....u nas za taki sobie życza okolo 100zł....wiec stwierdziła,ze przesada i Mari bedzie miała Tiramisu... wylany biała polewą z literka jeden i napisem Marika.....chyba,ze dokupie jakiegos prosiaczka czy tygrska do ozdoby i sam jakos dostawie :-p

Nio u nas dzionek ok.....Mari kurcze wstała okolo 7:30 poszła spac o 13 ,po odzince wyspana.....i potem marudziła jak nic.....wiec o 20:30 połozyłam ja lulku.....oj poprzestawiała sobie dzisiaj poprzestawiała....:sorry:

reklama
Witajcie Dziewczyny :)

Nieśmiało wracam mam nadzieję że mnie przyjmiecie spowrotem.
Mam nadzieję że znajdę troszkę czasu by się czynnie poudzielać (od czasu do czasu Was podczytuję)

Mój mężuś pracuje prawie cały czas (niedługo będziemy go tylko na fotkach oglądać:p) i jestem cały czas sama z dzieciakami więc na wszystko czasu brak.

Do góry