reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry, dzień dobry :tak:

Patrysiu, ja chciałabym się ociągać ze wstawaniem, ale niestety! Bartek jakiś tydzień temu stwierdził że szkoda dnia na spanie i godzina 6 to idealna pora na wstawanie :confused2::confused2::confused2::confused2: wcale go nie obchodzi że jest jeszcze ciemno :sorry: no więc tak sobie wstajemy...

U nas od rana sypie, już jest dosyć biało. Rano Bartek stał przy oknie balkonowym i patrzył z otwartą buzią :-D

Hej

Jeny myslalam ze jak ruszę to bede miala chwile dla was...mylilam sie:zawstydzona/y: w pracy nie mam czasu nawet pomyslec o bb a w domu ostatnie dni to do 21 jescze pracowalam. Wczoraj dopiero mialam "wolniejszy"dzien ale odrabialam go jako mama, dzis za to ide do mojej chrzesniaczki na roczek a od jutra znowu praca....
Nie mam czasu Was nadrobic wiec z góry przepraszam ze tylko o sobie.
Buziaki

dzień dobry, dzień dobry :tak:

Patrysiu, ja chciałabym się ociągać ze wstawaniem, ale niestety! Bartek jakiś tydzień temu stwierdził że szkoda dnia na spanie i godzina 6 to idealna pora na wstawanie :confused2::confused2::confused2::confused2: wcale go nie obchodzi że jest jeszcze ciemno :sorry: no więc tak sobie wstajemy...

U nas od rana sypie, już jest dosyć biało. Rano Bartek stał przy oknie balkonowym i patrzył z otwartą buzią :-D

ollcia, zazdroszczę śniegu U nas szaro, że nawet nie chce mi się dzisiaj wychodzić na spacer :zawstydzona/y:

Witajcie kochane.
Ja dzisiaj miałam dzień dziecka i pospałam do 10:-D
I jestem wyspana jak dawno nie byłam;-)

Zdradź ten sekret, jak to zrobić :eek:

hey

Dzisiaj kolej M. przy Młodej więc pospałam za długo i teraz łebek mnie boli ale boli mnie też z innego powodu ale to gdzie indziej.

Udanych imprezek Kochane!!!!:-)

reklama
Bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia :-) Wczoraj byłam tak zmęczona imprezką, że nie miałam sił odpalić kompa :-D Dziś wieczorkiem mam nadzieję nadrobię dokładnie wszystko i może uda mi się zamieścić fotki :-)

Do góry