reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry, dzień dobry :tak:

Patrysiu, ja chciałabym się ociągać ze wstawaniem, ale niestety! Bartek jakiś tydzień temu stwierdził że szkoda dnia na spanie i godzina 6 to idealna pora na wstawanie :confused2::confused2::confused2::confused2: wcale go nie obchodzi że jest jeszcze ciemno :sorry: no więc tak sobie wstajemy...

U nas od rana sypie, już jest dosyć biało. Rano Bartek stał przy oknie balkonowym i patrzył z otwartą buzią :-D

Hej

Jeny myslalam ze jak ruszę to bede miala chwile dla was...mylilam sie:zawstydzona/y: w pracy nie mam czasu nawet pomyslec o bb a w domu ostatnie dni to do 21 jescze pracowalam. Wczoraj dopiero mialam "wolniejszy"dzien ale odrabialam go jako mama, dzis za to ide do mojej chrzesniaczki na roczek a od jutra znowu praca....
Nie mam czasu Was nadrobic wiec z góry przepraszam ze tylko o sobie.
Buziaki

dzień dobry, dzień dobry :tak:

Patrysiu, ja chciałabym się ociągać ze wstawaniem, ale niestety! Bartek jakiś tydzień temu stwierdził że szkoda dnia na spanie i godzina 6 to idealna pora na wstawanie :confused2::confused2::confused2::confused2: wcale go nie obchodzi że jest jeszcze ciemno :sorry: no więc tak sobie wstajemy...

U nas od rana sypie, już jest dosyć biało. Rano Bartek stał przy oknie balkonowym i patrzył z otwartą buzią :-D

ollcia, zazdroszczę śniegu U nas szaro, że nawet nie chce mi się dzisiaj wychodzić na spacer :zawstydzona/y:

Witajcie kochane.
Ja dzisiaj miałam dzień dziecka i pospałam do 10:-D
I jestem wyspana jak dawno nie byłam;-)

Zdradź ten sekret, jak to zrobić :eek:

hey

Dzisiaj kolej M. przy Młodej więc pospałam za długo i teraz łebek mnie boli ale boli mnie też z innego powodu ale to gdzie indziej.

Udanych imprezek Kochane!!!!:-)

reklama
Bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia :-) Wczoraj byłam tak zmęczona imprezką, że nie miałam sił odpalić kompa :-D Dziś wieczorkiem mam nadzieję nadrobię dokładnie wszystko i może uda mi się zamieścić fotki :-)

Do góry