reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my :-)

Troszku nas nie było...jakby ktoś zauważył :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:jak nie to trudno.....:zawstydzona/y:

Nio ostatnio zabiegana jestem.....dzisiaj latałam zamówić torcik, chciałam taki fajny jak w necie oglądałam z tygryskiem,ale tutaj w tej wiosce coś znaleźć ładnego i za mniej niż 150zł to graniczy z cudem :-(

Przed wczoraj zanieśliśmy mała do taty mojego i pojechaliśmy za płaszczykiem dla mnie...kupiłam sobie w Croppie....naprawdę fajny...jeszcze miś miał w pracy do odebrania 5 zniżek to w sam raz starczyło i w rezultacie zapłaciliśmy za niego i rękawiczki 150zł.... tzn. dla sprostowania to jest prezent na Mikołaja i Święta czyli taki 2in1....:p hahhaa

A poza tym mój dziec już lepiej sypia...w końcu jedno miejsce spania i jej nowe łóżeczko, drewniane już rozkręcone leży w piwnicy....:tak:

A poza tym wczoraj najpierw nawiedziła mnie kumpela, kiedyś się przyjaźniłyśmy, ale jak poszłam do liceum jakoś nasze drogi się rozeszły....teraz jest w 5 miesiącu ciąży no to siedziała do wieczora nagadać się nie mogłyśmy.... i raz dwa dzionek zleciał...
A dzisiaj jedziemy z mieisme do Auchan...na zakupki świąteczne.... czas w końcu kupić coś Mariczce na święta i urodzinki... a niunia bedzie z babcią...:tak::-)

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Nasi milusińscy solenizanci:
słodziutka ZOSIU
i mega przystojny JASIEŃKU:

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Wasze święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...

Dużo uśmiechu i radości
życzą Mariczka z Cioteczką:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Dzień dobry :-)

Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Jasia i Inanki.

Dziendoberek:-)
A ja tam sie ciesze,ze NAjman dostał łomot;-)...Bo jak go sobie kiedys posluchalam,w big brad,w rozmowie z Jola....od rozowego konika:-p...to mi rece opadly:szok:;-)

Dokładnie. Te jego wczorajsze wypowiedzi też doprowadzały mnie do szału :wściekła/y:

Wszystko przeczytałam, a tu co, nikogo nie ma? A długo dzisiaj nie posiedzę, bo zasypiam na stojąco. Wczoraj posiedzielismy trochę u znajomych, a dzieciaki od 5.30 dzisiaj na nogach :szok: A ja sama, bo mąż miał szkolenie w pracy.

Myszqa - pochwal się włoskami :) A jaki biznesik tym razem otwieracie?
Bliźniaczku - co się dzieje, że takiego doła załapałaś???
kana - jak zakupki?

ja jestem
siedzę sama, bo mężusiek dzisiaj na karczmie górniczej się bawi :tak: Bartek śpi :tak:
a ja chyba włączę sobie jakąś komedię romantyczną na dvd i zasiądę z lampką winka :tak::tak:
a więc dooobranoc :blink:

reklama
wITAM I JA:-D

Ja też czekam na walkę. Ufarbowałam włoski tzn. odrosty i siedzę z mokrą głową nawet suszyć mi się nie chce.

Bliźniaczku Ty mój kochany. Tak bym Cię wyściskała żebys się uśmiechneła. U nas teraz też mamy kocioł bo otwieramy nowy biznes i na wszystkim oszczędzamy :sorry:ale wierzę że za pół roku zaczniemy zarabiać a wtedy..........zapraszam Was WSZYYYYYYSTKIE na moją prywatną wyspę w Grecji :-D

Jutro urodziny Jasinkowe jak pomyślę ile mam do zrobienia to bardziej mi dupkę w fotel wciska z lenistwa :tak:

Zapominajko a skąd Ty jestes?

Ja mieszkam w Kościanie tj. między Poznaniem, a Lesznem.
A na grecką wyspę chętnie pojadę:-D. Powodzenia!

100 lat dla Zosi, Jasia i Inanki.

Ja dziś strasznie zalatana byłam. Resztę zakupów świątecznych robiłam i torcik na przyszły tydzień zamawiałam. I jakoś szybciutko mi ten czas zleciał.

Do góry