Agacia82
Mami :)
Dziękuję - chyba nikt mi nie pomoże :-(Ja nie pomogę, zawsze jak otwieram internet i są jakieś nowe aktualizacje to same sie instalują.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję - chyba nikt mi nie pomoże :-(Ja nie pomogę, zawsze jak otwieram internet i są jakieś nowe aktualizacje to same sie instalują.
Dziękuję - chyba nikt mi nie pomoże :-(
dziewczyny mam pytanie ... jezeli mi się nie otwieraja zdjęcia na aukcji na allegro i jest informacja sprzedającego , że trzeba aktualizować przeglądarkę IE żeby zdjęcia się otwierały, to co musze zrobić ?
Dziendoberek:-)
A ja tam sie ciesze,ze NAjman dostał łomot;-)...Bo jak go sobie kiedys posluchalam,w big brad,w rozmowie z Jola....od rozowego konika...to mi rece opadly;-)
dziekuję kochana jesteś
Podpinamy się pod zyczonkaDzień dobry :-)
Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Jasia i Inanki.
Ja też czekam na walkę. Ufarbowałam włoski tzn. odrosty i siedzę z mokrą głową nawet suszyć mi się nie chce.
Bliźniaczku Ty mój kochany. Tak bym Cię wyściskała żebys się uśmiechneła. U nas teraz też mamy kocioł bo otwieramy nowy biznes i na wszystkim oszczędzamy ale wierzę że za pół roku zaczniemy zarabiać a wtedy..........zapraszam Was WSZYYYYYYSTKIE na moją prywatną wyspę w Grecji
Jutro urodziny Jasinkowe jak pomyślę ile mam do zrobienia to bardziej mi dupkę w fotel wciska z lenistwa
Zapominajko a skąd Ty jestes?