reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my :-)

Troszku nas nie było...jakby ktoś zauważył :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:jak nie to trudno.....:zawstydzona/y:

Nio ostatnio zabiegana jestem.....dzisiaj latałam zamówić torcik, chciałam taki fajny jak w necie oglądałam z tygryskiem,ale tutaj w tej wiosce coś znaleźć ładnego i za mniej niż 150zł to graniczy z cudem :-(

Przed wczoraj zanieśliśmy mała do taty mojego i pojechaliśmy za płaszczykiem dla mnie...kupiłam sobie w Croppie....naprawdę fajny...jeszcze miś miał w pracy do odebrania 5 zniżek to w sam raz starczyło i w rezultacie zapłaciliśmy za niego i rękawiczki 150zł.... tzn. dla sprostowania to jest prezent na Mikołaja i Święta czyli taki 2in1....:p hahhaa

A poza tym mój dziec już lepiej sypia...w końcu jedno miejsce spania i jej nowe łóżeczko, drewniane już rozkręcone leży w piwnicy....:tak:

A poza tym wczoraj najpierw nawiedziła mnie kumpela, kiedyś się przyjaźniłyśmy, ale jak poszłam do liceum jakoś nasze drogi się rozeszły....teraz jest w 5 miesiącu ciąży no to siedziała do wieczora nagadać się nie mogłyśmy.... i raz dwa dzionek zleciał...
A dzisiaj jedziemy z mieisme do Auchan...na zakupki świąteczne.... czas w końcu kupić coś Mariczce na święta i urodzinki... a niunia bedzie z babcią...:tak::-)

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Nasi milusińscy solenizanci:
słodziutka ZOSIU
i mega przystojny JASIEŃKU:

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Wasze święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...

Dużo uśmiechu i radości
życzą Mariczka z Cioteczką:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Dzień dobry :-)

Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Jasia i Inanki.

Dziendoberek:-)
A ja tam sie ciesze,ze NAjman dostał łomot;-)...Bo jak go sobie kiedys posluchalam,w big brad,w rozmowie z Jola....od rozowego konika:-p...to mi rece opadly:szok:;-)

Dokładnie. Te jego wczorajsze wypowiedzi też doprowadzały mnie do szału :wściekła/y:

Wszystko przeczytałam, a tu co, nikogo nie ma? A długo dzisiaj nie posiedzę, bo zasypiam na stojąco. Wczoraj posiedzielismy trochę u znajomych, a dzieciaki od 5.30 dzisiaj na nogach :szok: A ja sama, bo mąż miał szkolenie w pracy.

Myszqa - pochwal się włoskami :) A jaki biznesik tym razem otwieracie?
Bliźniaczku - co się dzieje, że takiego doła załapałaś???
kana - jak zakupki?

ja jestem
siedzę sama, bo mężusiek dzisiaj na karczmie górniczej się bawi :tak: Bartek śpi :tak:
a ja chyba włączę sobie jakąś komedię romantyczną na dvd i zasiądę z lampką winka :tak::tak:
a więc dooobranoc :blink:

reklama
wITAM I JA:-D

Ja też czekam na walkę. Ufarbowałam włoski tzn. odrosty i siedzę z mokrą głową nawet suszyć mi się nie chce.

Bliźniaczku Ty mój kochany. Tak bym Cię wyściskała żebys się uśmiechneła. U nas teraz też mamy kocioł bo otwieramy nowy biznes i na wszystkim oszczędzamy :sorry:ale wierzę że za pół roku zaczniemy zarabiać a wtedy..........zapraszam Was WSZYYYYYYSTKIE na moją prywatną wyspę w Grecji :-D

Jutro urodziny Jasinkowe jak pomyślę ile mam do zrobienia to bardziej mi dupkę w fotel wciska z lenistwa :tak:

Zapominajko a skąd Ty jestes?

Ja mieszkam w Kościanie tj. między Poznaniem, a Lesznem.
A na grecką wyspę chętnie pojadę:-D. Powodzenia!

100 lat dla Zosi, Jasia i Inanki.

Ja dziś strasznie zalatana byłam. Resztę zakupów świątecznych robiłam i torcik na przyszły tydzień zamawiałam. I jakoś szybciutko mi ten czas zleciał.

Do góry