reklama
M
marzycielka
Gość
hey
Obejrzałam tą walke na youtube i nie zaskoczyła mnie.
Za krótkie to i za nudne.Wolę dłuższe walki.
Ale dzisiaj zimno.Tylko tego sniegu brakuje.
Zaraz ide pod prysznic ale najpierw ok.10 położe Młoda spać.
Wtedy wreszcie M. zrobi kompa bo tak się zacina , że nic nie można przeczytać ani napisać
Obejrzałam tą walke na youtube i nie zaskoczyła mnie.
Za krótkie to i za nudne.Wolę dłuższe walki.
Ale dzisiaj zimno.Tylko tego sniegu brakuje.
Zaraz ide pod prysznic ale najpierw ok.10 położe Młoda spać.
Wtedy wreszcie M. zrobi kompa bo tak się zacina , że nic nie można przeczytać ani napisać
Agacia82
Mami :)
No więć jestem
Nic mi się nie śniło fajego , tylko jakieś głupoty.
Ledwo widzę na oczy :-(, mały budził się 4 razy i o 5:30 nie potrafiłam rozgryź czy jest wyspany czy nie. Ale kończąc to spałam w nogach swojego łózka trzymając małego za rączkę bo inaczej był ryk i tak sobie spaliśmy do 8:00
A walki nie ogladałam
Nic mi się nie śniło fajego , tylko jakieś głupoty.
Ledwo widzę na oczy :-(, mały budził się 4 razy i o 5:30 nie potrafiłam rozgryź czy jest wyspany czy nie. Ale kończąc to spałam w nogach swojego łózka trzymając małego za rączkę bo inaczej był ryk i tak sobie spaliśmy do 8:00
A walki nie ogladałam
Pruszy śnieg , ale dopiero sie rozkręca haha. Może w końcu będą prawdziwe zimowe święta. Mąż znów w pracy, nie lubie tych samotnych sobót. Zaplanowałam na dziś pizze, idziemy też pomóc szwagierce w wyborze telewizora, wprawdzie nie znam sie na tym, ale obejrzę doradzę z wyglądu :-).
Ja nie pomogę, zawsze jak otwieram internet i są jakieś nowe aktualizacje to same sie instalują.dziewczyny mam pytanie ... jezeli mi się nie otwieraja zdjęcia na aukcji na allegro i jest informacja sprzedającego , że trzeba aktualizować przeglądarkę IE żeby zdjęcia się otwierały, to co musze zrobić ?
reklama