reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

Obejrzałam tą walke na youtube i nie zaskoczyła mnie.
Za krótkie to i za nudne.Wolę dłuższe walki.:tak:

Ale dzisiaj zimno.Tylko tego sniegu brakuje.
Zaraz ide pod prysznic ale najpierw ok.10 położe Młoda spać.
Wtedy wreszcie M. zrobi kompa bo tak się zacina , że nic nie można przeczytać ani napisać:wściekła/y::wściekła/y:

Dziendoberek:-)
A ja tam sie ciesze,ze NAjman dostał łomot;-)...Bo jak go sobie kiedys posluchalam,w big brad,w rozmowie z Jola....od rozowego konika:-p...to mi rece opadly:szok:;-)

Ale smiac mi sie chcialo z mlodszego Pudzia....
Kątem oka looknelam,a tam biale socksy,koszula na ramiaczkach...masakra..:hmm:..I ta piosenka...Kto na to pozwolil:sorry::-D:-D:-D...

No więć jestem :tak:
Nic mi się nie śniło fajego :zawstydzona/y:, tylko jakieś głupoty.

Ledwo widzę na oczy :-(, mały budził się 4 razy i o 5:30 nie potrafiłam rozgryź czy jest wyspany czy nie. Ale kończąc to spałam w nogach swojego łózka trzymając małego za rączkę bo inaczej był ryk i tak sobie spaliśmy do 8:00

A walki nie ogladałam :eek:

hej :tak:

ja też wczoraj nie oglądałam walki, jakoś mnie to nie kręci :sorry:
mężowy spędził wieczór przy laptopie a ja obejrzałam bardzo fajną komedię romantyczną :tak::tak: ( polecam "Narzeczony mimo woli" :tak:)

dziewczyny mam pytanie ... jezeli mi się nie otwieraja zdjęcia na aukcji na allegro i jest informacja sprzedającego , że trzeba aktualizować przeglądarkę IE żeby zdjęcia się otwierały, to co musze zrobić :eek:?

Pruszy śnieg :happy:, ale dopiero sie rozkręca haha. Może w końcu będą prawdziwe zimowe święta. Mąż znów w pracy, nie lubie tych samotnych sobót. Zaplanowałam na dziś pizze, idziemy też pomóc szwagierce w wyborze telewizora, wprawdzie nie znam sie na tym, ale obejrzę :-D doradzę z wyglądu :-).

dziewczyny mam pytanie ... jezeli mi się nie otwieraja zdjęcia na aukcji na allegro i jest informacja sprzedającego , że trzeba aktualizować przeglądarkę IE żeby zdjęcia się otwierały, to co musze zrobić :eek:?
Ja nie pomogę, zawsze jak otwieram internet i są jakieś nowe aktualizacje to same sie instalują.

reklama
zapraszam na kawke i ...czypsy :eek: nic innego nie mam:-D

my juz po spacerku fajnie jest mrozno ale słonczko mocno daje i jest tak przyjemnie:tak: moje chłopy spia a wiec mam chwilke dla was:tak:

Do góry