reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

Obejrzałam tą walke na youtube i nie zaskoczyła mnie.
Za krótkie to i za nudne.Wolę dłuższe walki.:tak:

Ale dzisiaj zimno.Tylko tego sniegu brakuje.
Zaraz ide pod prysznic ale najpierw ok.10 położe Młoda spać.
Wtedy wreszcie M. zrobi kompa bo tak się zacina , że nic nie można przeczytać ani napisać:wściekła/y::wściekła/y:

Dziendoberek:-)
A ja tam sie ciesze,ze NAjman dostał łomot;-)...Bo jak go sobie kiedys posluchalam,w big brad,w rozmowie z Jola....od rozowego konika:-p...to mi rece opadly:szok:;-)

Ale smiac mi sie chcialo z mlodszego Pudzia....
Kątem oka looknelam,a tam biale socksy,koszula na ramiaczkach...masakra..:hmm:..I ta piosenka...Kto na to pozwolil:sorry::-D:-D:-D...

No więć jestem :tak:
Nic mi się nie śniło fajego :zawstydzona/y:, tylko jakieś głupoty.

Ledwo widzę na oczy :-(, mały budził się 4 razy i o 5:30 nie potrafiłam rozgryź czy jest wyspany czy nie. Ale kończąc to spałam w nogach swojego łózka trzymając małego za rączkę bo inaczej był ryk i tak sobie spaliśmy do 8:00

A walki nie ogladałam :eek:

hej :tak:

ja też wczoraj nie oglądałam walki, jakoś mnie to nie kręci :sorry:
mężowy spędził wieczór przy laptopie a ja obejrzałam bardzo fajną komedię romantyczną :tak::tak: ( polecam "Narzeczony mimo woli" :tak:)

dziewczyny mam pytanie ... jezeli mi się nie otwieraja zdjęcia na aukcji na allegro i jest informacja sprzedającego , że trzeba aktualizować przeglądarkę IE żeby zdjęcia się otwierały, to co musze zrobić :eek:?

Pruszy śnieg :happy:, ale dopiero sie rozkręca haha. Może w końcu będą prawdziwe zimowe święta. Mąż znów w pracy, nie lubie tych samotnych sobót. Zaplanowałam na dziś pizze, idziemy też pomóc szwagierce w wyborze telewizora, wprawdzie nie znam sie na tym, ale obejrzę :-D doradzę z wyglądu :-).

dziewczyny mam pytanie ... jezeli mi się nie otwieraja zdjęcia na aukcji na allegro i jest informacja sprzedającego , że trzeba aktualizować przeglądarkę IE żeby zdjęcia się otwierały, to co musze zrobić :eek:?
Ja nie pomogę, zawsze jak otwieram internet i są jakieś nowe aktualizacje to same sie instalują.

reklama
zapraszam na kawke i ...czypsy :eek: nic innego nie mam:-D

my juz po spacerku fajnie jest mrozno ale słonczko mocno daje i jest tak przyjemnie:tak: moje chłopy spia a wiec mam chwilke dla was:tak:

Do góry