reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ogólnie jestem jakaś zdołowana i zdenerwowana cały czas, nie chce mi się żyć, nic mi się nie chce.
Siedzę czytam różne blogi o śmierci dzieci i ryczę, spać za bardzo tez nie mogę, całe moje zycie do niczego
Agus nie pisz tak ... martwię się ... czułam , że jesteś smutna- już dawno coś było nie tak, nie było Cie na bb, nie pisałaś o sobie :-(
tygrys ma chyba dobry humorek;-)
Napiłas się czegos :-D

czyli jednak agacia miala dobre przeczucie:sorry: ale ciemu tak jakis powod czy tak tylko. blizniaczku jestes wspaniała mamusia i zona i nie masz powodow zeby sie zamartwiac;-)

tygrys ma chyba dobry humorek;-)

Chyba tak, albo ma kosmate myśli i dlatego puszcza oczko
kobity normalnie nie wiem co mam pisać , czytam Was czytam ale żeby cokolwiek odpisać to zero weny:eek:

no może do Bliźniaczka , kochana ściskam Cię bardzo mocno!! to pewnie brak czasu i to że jesteś ze wszystkim sama tak działa depresyjnie, pomyśl że za chwilke są święta i będziecie razem całą rodzinką a całą reszta pójdzie w cholere !!!!!!

ja tez wielka fanka a swego czasu zawodniczka hihi ale nienawdzie tego że tu piszą inną godzinę a gdzie indziej inną...
Witaj Bliźniaczku :) a na mnie czeka redsik,ale mały jakos nie bardzo myśli spać

reklama
Dziewczyny, nie martwcie sie o mnie, za jakiś czas mi przejdzie.
Nawet swięta mnie nie cieszą, w domu syf, a ja nie mam siły sprzątać.
Dołuje mnie cały czas firma mojego, jeździ non stop, a czym więc jeździ tym nbardziej nie ma pieniędzy, ja już nie mam do tego siły, cały dom i jego utrzymanie jest na mojej głowie.
I przez 2 lata nic się nie zmieni

Do góry