reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny, nie martwcie sie o mnie, za jakiś czas mi przejdzie.
Nawet swięta mnie nie cieszą, w domu syf, a ja nie mam siły sprzątać.
Dołuje mnie cały czas firma mojego, jeździ non stop, a czym więc jeździ tym nbardziej nie ma pieniędzy, ja już nie mam do tego siły, cały dom i jego utrzymanie jest na mojej głowie.
I przez 2 lata nic się nie zmieni
buziaki wysyłam !!!!:-p:-p
Jestem i ja, z takimi samymi myślami jak Blizniaczki :-( czyli do du..., jednym słowem nic nowego :-(, czekam na walkę, z winkiem :zawstydzona/y:

Edzi buziaki tez posyłam:tak::tak:

Agacia no ja tez dzis bez alkoholu :-:)-:)-:)-(ale wczoraj troche zaszalałam więc dzis abstynencja :-p:zawstydzona/y::sorry:

reklama
AAAi zapomniałam dodać, że od mojej cioci, czyli mój kuzyn, o 2 lata starszy ode mnie, który mieszka teraz w Anglii, też walczy w MMA, podobno jest w tym dobry, i ciocia na gg koniecznie kazała mi dziś oglądać walkę :sorry::eek:, nie wyobrażam sobie go w tym sporcie :cool2:, ale jest niezłe ciacho z niego :zawstydzona/y:, aha i też właśnie go zostawiła dziewczyna, wróciła kilka dni temu do Polski a mają 3 letnią córeczkę :-:)-:)-(

AAAi zapomniałam dodać, że od mojej cioci, czyli mój kuzyn, o 2 lata starszy ode mnie, który mieszka teraz w Anglii, też walczy w MMA, podobno jest w tym dobry, i ciocia na gg koniecznie kazała mi dziś oglądać walkę :sorry::eek:, nie wyobrażam sobie go w tym sporcie :cool2:, ale jest niezłe ciacho z niego :zawstydzona/y:, aha i też właśnie go zostawiła dziewczyna, wróciła kilka dni temu do Polski a mają 3 letnią córeczkę :-:)-:)-(
Edziu proponujesz zebym samotny wieczór spędziła przed telewizorem i ogladała umięśnionych , spoconych facetów :szok::-D:-D
No co TY :-D

reklama
Do góry