reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

chcielismy sie na swieta juz wprowadzic....gonilismy z reszta jak dzikie swinie a na meble padlo ze nie wyrobia:crazy:
za 3 tygodnie to jest miedzy swietami a nowym rokiem...no super,naprawde super:crazy:
Szkoda, ze tak Wam się sypnęło :-(
jeszcze mi sie przypomniało :-D przyszła dzis do mnie dziewczyna odkupic ciuszki po Kacprze i tak sobie gadamy a ja do niej czy chłopcyka czy dziewczynke bedzie miala:-D
hihi ... no dagulla dałaś czadu :-D

Bliźniaczki odpisała :-D
U nirj wszystko ok, Kazała Was pozdrowić

No więc pozdrowionka od Bliźniaczka :-D

reklama
spadam na wareczke z soczkiem moje drogie panie:-):-)juz mnie tutaj nikt nie zastanie:-D:-Dspadam stad czem predzej,nie zobaczycie mnie tutaj juz wiecej....do juterka dziolchy mile....to by było chyba tyle:-D:-D

Witajcie Kobitki.
Miło, ze mnie pamiętacie, super babeczki jestescie.
U mnie ok, tylko tak jak myśli Dagulka, jakos weny i nastroju brak.

Pyciołku, jak zwykle rozwalasz wszytskich tekstami i rymami, chyba powinnaś pisareczką zostać.

Kaja, w Polsce Ci monopolowych dostatek, a piwko to chyba w kazdym spożywczaku dostaniesz.

Witajcie Kobitki.
Miło, ze mnie pamiętacie, super babeczki jestescie.
U mnie ok, tylko tak jak myśli Dagulka, jakos weny i nastroju brak.

Pyciołku, jak zwykle rozwalasz wszytskich tekstami i rymami, chyba powinnaś pisareczką zostać.

Kaja, w Polsce Ci monopolowych dostatek, a piwko to chyba w kazdym spożywczaku dostaniesz.
oooo witaj :-D

reklama
Do góry