reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ogólnie jestem jakaś zdołowana i zdenerwowana cały czas, nie chce mi się żyć, nic mi się nie chce.
Siedzę czytam różne blogi o śmierci dzieci i ryczę, spać za bardzo tez nie mogę, całe moje zycie do niczego
Agus nie pisz tak ... martwię się ... czułam , że jesteś smutna- już dawno coś było nie tak, nie było Cie na bb, nie pisałaś o sobie :-(
tygrys ma chyba dobry humorek;-)
Napiłas się czegos :-D

czyli jednak agacia miala dobre przeczucie:sorry: ale ciemu tak jakis powod czy tak tylko. blizniaczku jestes wspaniała mamusia i zona i nie masz powodow zeby sie zamartwiac;-)

tygrys ma chyba dobry humorek;-)

Chyba tak, albo ma kosmate myśli i dlatego puszcza oczko
kobity normalnie nie wiem co mam pisać , czytam Was czytam ale żeby cokolwiek odpisać to zero weny:eek:

no może do Bliźniaczka , kochana ściskam Cię bardzo mocno!! to pewnie brak czasu i to że jesteś ze wszystkim sama tak działa depresyjnie, pomyśl że za chwilke są święta i będziecie razem całą rodzinką a całą reszta pójdzie w cholere !!!!!!

ja tez wielka fanka a swego czasu zawodniczka hihi ale nienawdzie tego że tu piszą inną godzinę a gdzie indziej inną...
Witaj Bliźniaczku :) a na mnie czeka redsik,ale mały jakos nie bardzo myśli spać

reklama
Dziewczyny, nie martwcie sie o mnie, za jakiś czas mi przejdzie.
Nawet swięta mnie nie cieszą, w domu syf, a ja nie mam siły sprzątać.
Dołuje mnie cały czas firma mojego, jeździ non stop, a czym więc jeździ tym nbardziej nie ma pieniędzy, ja już nie mam do tego siły, cały dom i jego utrzymanie jest na mojej głowie.
I przez 2 lata nic się nie zmieni

Do góry