reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

niooooooooooooooooo herbatki z malinkami:sorry::sorry::-p:-p:-p chcesz???;-);-)
chętnie .... w ciązy piłam ja litrami a od jakiegoś czasu mój mąż pije ja non stop :szok:
ze ja czy tygrys:sorry: jak ja to owszem coca coli i tez po bardzo bardzo ługiej przerwie:laugh2:
no tygrys ... a przyznaj się czy coca cola była bez dodatku :-D?
łooooooo matko, ale naskrobalyscie:szok::szok::szok:
nooooo i mamusia dotarła wreszcie do nas

Witaj :tak:

reklama
Jestem i ja, z takimi samymi myślami jak Blizniaczki :-( czyli do du..., jednym słowem nic nowego :-(, czekam na walkę, z winkiem :zawstydzona/y:

chętnie .... w ciązy piłam ja litrami a od jakiegoś czasu mój mąż pije ja non stop :szok:

no tygrys ... a przyznaj się czy coca cola była bez dodatku :-D?

nooooo i mamusia dotarła wreszcie do nas

Witaj :tak:
no dotarlam,:tak::tak::tak::tak:
ufff napracowalam sie, bo jutro kokusia przyjezdza wiec robimy imprezke
ciasto nawet juz upieklam
wiec kto chetny to zapraszam

Jestem i ja, z takimi samymi myślami jak Blizniaczki :-( czyli do du..., jednym słowem nic nowego :-(, czekam na walkę, z winkiem :zawstydzona/y:
Jezuuu co Wy z ta walką :szok:

Czy jest tutaj jakaś mamuska co nie pije jakiegoś alkoholu teraz ?:-D:-D Oprócz mnie :-D:-D\

Edus a ty się też nie smutaj
Szkoda ze wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie :-(

Edus a ty się też nie smutaj
Szkoda ze wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie :-(
Widzisz ja mam "w zasięgu ręki" Pytię i Agatkas, ale nawet na to nie mam sił ochoty, żeby z nimi pogadać :zawstydzona/y:, dziś tylko była u mnie kumpela z 14 miesięcznym synkiem na ploty, a tak to muszę się zmuszać, żeby wogóle dupsko z domu ruszyć :zawstydzona/y::-(

Widzisz ja mam "w zasięgu ręki" Pytię i Agatkas, ale nawet na to nie mam sił ochoty, żeby z nimi pogadać :zawstydzona/y:, dziś tylko była u mnie kumpela z 14 miesięcznym synkiem na ploty, a tak to muszę się zmuszać, żeby wogóle dupsko z domu ruszyć :zawstydzona/y::-(
biedulko :-(
A ja od rana do nocy sama :-(

reklama
Do góry