reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

niooooooooooooooooo herbatki z malinkami:sorry::sorry::-p:-p:-p chcesz???;-);-)
chętnie .... w ciązy piłam ja litrami a od jakiegoś czasu mój mąż pije ja non stop :szok:
ze ja czy tygrys:sorry: jak ja to owszem coca coli i tez po bardzo bardzo ługiej przerwie:laugh2:
no tygrys ... a przyznaj się czy coca cola była bez dodatku :-D?
łooooooo matko, ale naskrobalyscie:szok::szok::szok:
nooooo i mamusia dotarła wreszcie do nas

Witaj :tak:

reklama
Jestem i ja, z takimi samymi myślami jak Blizniaczki :-( czyli do du..., jednym słowem nic nowego :-(, czekam na walkę, z winkiem :zawstydzona/y:

chętnie .... w ciązy piłam ja litrami a od jakiegoś czasu mój mąż pije ja non stop :szok:

no tygrys ... a przyznaj się czy coca cola była bez dodatku :-D?

nooooo i mamusia dotarła wreszcie do nas

Witaj :tak:
no dotarlam,:tak::tak::tak::tak:
ufff napracowalam sie, bo jutro kokusia przyjezdza wiec robimy imprezke
ciasto nawet juz upieklam
wiec kto chetny to zapraszam

Jestem i ja, z takimi samymi myślami jak Blizniaczki :-( czyli do du..., jednym słowem nic nowego :-(, czekam na walkę, z winkiem :zawstydzona/y:
Jezuuu co Wy z ta walką :szok:

Czy jest tutaj jakaś mamuska co nie pije jakiegoś alkoholu teraz ?:-D:-D Oprócz mnie :-D:-D\

Edus a ty się też nie smutaj
Szkoda ze wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie :-(

Edus a ty się też nie smutaj
Szkoda ze wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie :-(
Widzisz ja mam "w zasięgu ręki" Pytię i Agatkas, ale nawet na to nie mam sił ochoty, żeby z nimi pogadać :zawstydzona/y:, dziś tylko była u mnie kumpela z 14 miesięcznym synkiem na ploty, a tak to muszę się zmuszać, żeby wogóle dupsko z domu ruszyć :zawstydzona/y::-(

Widzisz ja mam "w zasięgu ręki" Pytię i Agatkas, ale nawet na to nie mam sił ochoty, żeby z nimi pogadać :zawstydzona/y:, dziś tylko była u mnie kumpela z 14 miesięcznym synkiem na ploty, a tak to muszę się zmuszać, żeby wogóle dupsko z domu ruszyć :zawstydzona/y::-(
biedulko :-(
A ja od rana do nocy sama :-(

reklama
Do góry